ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ARDAERAY
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Ocak 2007 19:19
Son Ziyaret:
30 Temmuz 2008 17:03
Toplam Mesaj:
52 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
KORAY SOLMAZ
Doğum Tarihi:
12 Aralık 1972
Yaş:
51
İl:
Ankara
Meslek:
rentacar &sigorta&cep telefonu
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

150*60*50 red spoted turquaz 2erkek 2 dişi

SON 10 MESAJI

uv kurulumu nasıldır...
merhaba arkadaşlar.atman 36w uv aldım fakat içinden bir kitapçık  çıkmadı nasıl kurmalıyım atman 2 profosyonel dış filitreye bağlayacağım.teşekkürler.
Discusum hareketsiz duruyor!

Karantinaya almadan eklediysen balıklarını ondan olmuştur.Farklı ısı farklı su şartları alıştırmadan eklediysen adapte olamamıştır.Boş bi akvaryumun varsa ayır bir an önce ısıyı biraz yükselt,sakin bi ortam yarat.Geçmezse ilaç tedavisine başlarsın ayırmazsan onda olabilecek bir hastalık diğerlerine de geçebilir.

discusa eziyet mi?
Evet haklısın ben okuyup araştırıp almama rağmen sıkıntılar yaşıyorum.Yaşatmayı başarsamda yavru almayı bir türlü başaramadım.
discusa eziyet mi?
Yoksa benim gibi çıldırmaya başlayabilirsin.
ÇİFTLERİM YUMURTLADI
Teşekkür ederim.
ÇİFTLERİM YUMURTLADI
Forumun her yerinde resimler havada uçuşuyor anlamadığım ha orda resim olmuş ha burda ne farkeder bende bir site yönettim küfürlü,politik,suçlayıcı yada faklı uslup ile değişik tavırlar sergilenmediği sürece bir sorun olmadığınıdüşünüyorum.Herkes dilediği gibi resimlerini sergilerken bana söylenen bu kaçıncı laf bir kural uygulanacaksa herkese uygulanır hoş dediğim gibi resimin nerde eklendiğinin ne gibi bir sakıncası olabilir.Burda bir şeyleri paylaşmak ve fikir almak için yazışıyoruz. Zevk için yaptığımız ilgilendiğimiz şeylerde zevkimizi kaçırmanın ne anlamı var.Ve sizede sorum bu güne kadar kaç kişiyi uyardınız.Keşke Allah nazardan saklasın deseydiniz bu söylediğinizden daha iyi olmazmıydı.
Ve daha birçok resim gösteriliyor hepsini yazmanında bi anlamı yok tabi ama kötümü mü olmuş herkesin görmek istediği kareleri paylaşmak bu güzel resimleri izlemek yorumlar yapmak balıklarımız hakkında güzel sözler faydalı sözler duymak.Daha dün siz malawi bölümünde faydalı olması bakımından saat 15:56 da bir resim eklemişsiniz resim eklenmeyecekse neden eklediniz.Faydalı olabileceğini düşünerek değilmi yardımcı olmak anlamında sanırım...Neyse daha fazla uzatmayım ama yönetimden ricam bu resimlerin nerede yayınlandığının bir önemi olmadığı ve paylaşımın çok güzel olduğu bu ortamda bu konuya bir açıklama getirilmesi.
SAYGILARIMLA.
KORAY SOLMAZ
ARDAERAY2007-10-19 17:46:27
ÇİFTLERİM YUMURTLADI

Yarım bardak eritilmiş kaya tuzunu attığımda 125/130 oluyor ama bu iletkinlik anlamında tam değerleri yansıtırmı bilmiyorum değer olarak bunu yakalıyorum.Bazı ilaçlarda aldım azar azar düşürmeye başlıyorum .

DİSKUSLARIM GELDİ
Teşekkür ederim.Geldikleri günden buyana 3 er defa yumurtladılar ama hepsi mantarlaştı.Birkaç resim eklemeye çalışıyım.
ÇİFTLERİM YUMURTLADI
Dün dıjıtal ph metre aldım nihayet ve dedeiğiniz gibi damla ph yanıltıcı 7.5 çıktı ph.Yalnız kh,gh ve nitratı nasıl ölçerim bilmiyorum henüz.Yalnız çiftim dün tekrar yumurtladı onlarada yazık oldu sabah geldim yine mantar biraz besiye alıp sonra dediğiniz gibi birde damacana deneyim.Suyu osmos lu bie arıtma cihazından alıyorum onun değeri tam 6.5 tds ise 004 bu tds ile yavruların sakat olabiliceğini söylüyor arkadaşlar o yüzden çeşme suyu ekliyorum bu seferde ph yükseliyor.bugün ph düşürücü ve koruyucu ilaçlar sipariş ettim birde onları deneyeceğim ne kadar yfaydası olu bilemiyorum deneyip göreceğim,sizce yararı olurmu?suyun tamamını osmos kullansam şok girermi yada zararı olurmu.Osmos oranını arttırdığımda balıklarım çok keyifli görünüyorlar renkleri bir başka canlı oluyor ama riske de girmek istemiyorum. ARDAERAY2007-10-18 14:15:24

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.