ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Theconqueror06
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
13 Nisan 2020 23:03
Toplam Mesaj:
2 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ömer k
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 2 MESAJI

Merhaba.
Çok teşekkür ederim geri bildirimleriniz için cidden sağolun. Kader artık yakacak birşey yok bı 20 yıl daha bekleyip emekliliğe saklayacagiz kendimizi ☺️☺️
Merhaba.
İyi forumlar.

Bendeniz Ömer. Yaklaşık 9 sene önce hobimi sonlandırmak zorunda kalmıştım. O zamanlar 190 litre akvaryumumda malawi cichlid türü besliyordum. Ancak gerek toyluk gerek imkansızlık, canlıların rahat yaşayamaması yüzünden vicdan azabı çekiyordum. Ondandır ki minimum 450 lt'lik bir akvaryum düşünüyorum. İçinde rahat rahat dolansın, zindan hayatı yaşamasın yavrucaklar. Hobiye dönüşüme 6 7 ay gibi uzun bir süre var. Ancak bu süre zarfında sizlerden bilgi almak istiyorum. Mesleğim askerlik olduğu için 2 3 senede bir taşınma muhabbeti söz konusu ve balıkları bir şekilde muhafaza edeceğimi ancak akvaryumun akıbetinin kötü olacağını düşünüyorum. Aklımda profilli mobilya üzerine akvaryumdan ziyade TV ünitesi şeklinde akvaryum var. Bakımı sizde nasıl olur? Nakliye şirketleri kırmadan zarar vermeden taşıyıp teslim eder mi? Yoksa sabit bir ikamet olmadan başlanmamalımı? Dış filtre hiç kullanmadım bu konu hakkında tecrübesi olanlardan kesinlikle yardım istiyorum. Ortalama 2 bin TL ayırmayı, akvaryumu kendim yapmayı değil satın almayı düşünüyorum. Aklıma geldikçe soru eklerim. Şuan için besleyeceğim tür belli iç dizaynı da aşağı yukarı aynı ölçüde. Şimdiden ilginiz alakanız için teşekkür ediyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.