ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ahmetfiratozkaya
Kullanıcı Grubu:
Yönetici
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1708
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
16 dakika önce
Toplam Mesaj:
1516 [0.83 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
65 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Fırat Özkaya
Doğum Tarihi:
29 Şubat 1984
İl:
Konya
Meslek:
Ticaret gemilerinde Uzakyol Baş Mühendis
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

--Ahmet Fırat Özkaya-- 🔸Forum kurallarına göz atmak için [url=https://www.akvaryum.com/Forum/forum_kurallari_k12733.asp]buraya[/url] tıklayınız! 🔹Forum içi bildirimleriniz için HATA butonunu kullanınız!

SON 10 MESAJI

Kum Kalınlığı
Merhaba derinlik 30cm ise 5cm kalınlık için 18- 20 kg gerekecektir 40 cm ise 24-25kg.
Yeni Kurulum Sonrası Sorular
Merhaba sabırla su değişimleri ile zamanla geçer. Yok hemen olsun gibi bir düşünce varsa filitreye purigen ekleyin 1 günde halleder.
Goldfish Akvaryum Kurulum Önerileri
Ben ses yapıp rahatsız edeceğini düşünüyorum. Alttan sump konusunda tecrübeli arkadaşlar umarım cevap yazar.
Goldfish Akvaryum Kurulum Önerileri
Merhaba,
-hacim yeterli
-Ses eğer sump olacaksa yatak odasında rahatsız edecektir.
-Fancy gold fish ler estetik olarak çok güzel fakat fiziksel olarak özürlü engelli balıklardır. Zaten öyle olduklarından bize sevimli geliyorlar beslemesi bakımı çok zordur ne hava kesesi sorunu biter ne başka sorunu. Ben olsam ya klasik düz kuyruk vahşi forma yakın olanlardan beslerim yada başka tür beslerim.
- 45 derece yerine klasik cam kesimi daha fazla mukavemet sağlayacaktır. Yinede silikon maddesinin kesme mukavemetimi yoksa çekme mukavemetimi daha kuvvetli onu bilmek lazım. Çok emin değilim.
-yatak odası olacaksa dış filitre daha sessiz bir çözüm olabilir yinede rahatsız edebilir. Ben olsam alttan sump yerine yandan sump düşünürdüm.
Japon Balıklarımın Vücudu Kanlandı
Merhaba amonyak zehirlenmesi yaşıyorlar maalesef tedavisi ilaç vs değil.Onlara uygun şartları oluşturmak zorundasınız örnek olarak 80-100 lt akvaryum uygun biyolojik filitre vs…
Akvaryum Motor Ses
Forumlar; bilgi paylaşımının, tecrübe aktarımının ve sağlıklı tartışmanın yapıldığı ortamlardır. Bu ortamların verimli olabilmesi, yalnızca içerik kalitesiyle değil, aynı zamanda kullanılan dilin açıklığı ve doğruluğuyla da doğrudan ilişkilidir. Bu noktada Türkçe imla kurallarına uymak bir “detay” değil, iletişimin temel şartıdır.

İmla kurallarına dikkat edilmediğinde: Yazının anlaşılabilirliği azalır,
Okuyucu metni anlamak için gereksiz efor sarf eder,
Yanlış anlaşılmalar ve gereksiz tartışmalar ortaya çıkar,
Paylaşılan bilginin ciddiyeti ve güvenilirliği zedelenir.
Yazılarımızı dikkatli ve anlaşılır yazmaya dikkat edelim anlayışınız için teşekkürler.
Monster Akvaryum Cam Kalınlığı
Bence olmaz büyük canlılar.
Monster Akvaryum Cam Kalınlığı
Merhaba demir malzeme yeri gelir eyfel kulesini taşır yeri gelir akvaryumu taşımaz, nasıl yapıldığına bağlı. Yükseklik 50 ise 12mm olur 70 ise olmaz.
Şelale Filtre Dizilimim Doğru Mu?
[QUOTE=KaanE][/QUOTE]
Kaan Bey herhangi bir kural hatası yok. Siteye eklenen fotoğraflar siteye malolur ve kullanıcılar tarafından forum içinde kullanılabilir. [EDIT]Hoppala,2026-01-19 12:03:25[/EDIT]
Sürekli Su Değişimi
[QUOTE=modukon]Atık su ile ilgili zayiat nasıl oluyor örneğin 1 litre değişim için ne kadar harcama oluyor bilginiz var mı [/QUOTE]
Merhaba, siz sanırım ters ozmoz sistemi ile karıştırdınız. Siz su girdisini ne kadar ayarlarsanız atık o kadar oluyor 1lt ise 1 lt. Su seviyesi bu sistemde sabit. Ben saniyede 2 damla gibi ayarladım o da günlük 8 lt tekabül ediyor.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.