ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
burak64
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Kasım 2007 10:00
Son Ziyaret:
14 Mayıs 2018 15:49
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak Özyurt
Doğum Tarihi:
15 Mayıs 1982
Yaş:
41
İl:
Usak
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 7 MESAJI

Artık Mbuna Akvaryumu...son resimler 9da

Akvayumun boyutundan mobilya rengine, bitkilerin yerlerinden taşların birbiriyle uyumulu durup durmadığına kadar her ayrıntı düşünülmüş. Tabi benim diğer arkadaşlardan en büyük avantajım bu akvaryumu canlı canlı seyredebilmek ve hatta balıklara yem verebiliyor olmak. Bu arada sarı prenseslerde seri üretime geçtiler. Ne diyelim sadece koca bir MAAŞALLAH.

Balığımın gözünde perde var gibi
İskender Bey geçmiş olsun. Bu hastalıkla ilgili iki ilacı ekliyorum.
Sera Ectopur
Tatlı ve tuzlu su akvaryumlarında mantar ve parzit mücadelesinde kullanılır, bünyesinde serbest oksijenli tuz mineralleri içerir, oksijeni uzun süre suda barındırır, ayrıca tedavi sonrası balık stresinin giderilmesi içinde kullanılır.
Bir akvaryumda ektoparazit ve mantar gelişiminin ,fazla yüklenmeden doğan stres, birbirlerine uygun olmayan balıkların kombinasyonu, çok yüksek veya çok düşük sıcaklık,dengesiz beslenme gibi bir çok soru olabilir, sürekli oksijen yetersizliği hem balık hem de bitkiler için diğer bir sorun olarak ortaya çıkar. Diğer bir özelliği ise tatlı ve tuzlu su akvaryumlarında özel içeriği sayesinde sürekli bir iyileşme sağlar.

Sera Mycopur
Tatlı su akvaryumlarında saprolegnia (mantar) galsame, solungaç ve deri fluke’leri tedavisinde kullanılır. Bu parazitler tipik özellik olarak yumurtlama kuluçka larva ve yetişkin evrelerinden geçen parazitleridir.

Umarım balıklarınız biran önce iyileşir.
Artık Mbuna Akvaryumu...son resimler 9da
İskender arkadaşımın bu akvaryuma ne kadar emek harcadığını en iyi bilenlerden biri olarak kendisini tebrik ediyorum. Hakikaten güzel ve zevkle kurulmuş bir akvaryum. Mobilya renginin seçiminden boyutlarına kadar akvaryumun bütünü kendi emeğidir. Umarım verdiği bu emeğin karşılığını alır.
papağan ne kadar sürede renklenir
Bu konu yemleme, akvaryum büyüklüğü v.b. değişkenlerle direkt olarak ilgilidir. Benim 450 lt lik tankımda 3 ay da tamamen renklendiler ve ciddi anlamda büyüdüler.
Borley'in Sarıprenseslere Katkısı...
Herhalde bir akvaryumseverin en büyük isteği balıklarını sağlıklı bir şekilde izleyebilmektir. Bunu başardığınız için tebrikler.
Teşekkür ve bir soru
Dış motorun çıkış hortumunun ucuna elimi tuttuğumda hafif bir akıntı var. Hava yapsa hiç akmazdı diye düşünmüştüm. Sizdeki dış motorlar hava yaptığında azda olsa akıntı veriyor mu? Akvaryumun üzerinde gelen 2500 l/h kapasitesinde kömürlü, karbonlu ve elyaflı bir iç motor var. Bundan başka bir tane daha mı almam gerekir? İlginize çok teşekkürler.
Teşekkür ve bir soru
Arkadaşlar ilk önce hepinize merhaba. Foruma yeni üye olduğum için üç haftadır sadece gözatmakla meşguldüm. Bu süreçte forumun ne kadar geniş ve forumdaki arkadaşların ne kadar bilinçli olduğunu görmem uzun sürmedi. Daha göz gezdirme aşamasında edindiğim bilgiler için hepinize teşekkürü bir borç bilirim. Dün 150*60*50 lik ithal akvaryumumu nihayet kurdum. İçine 35 adet sarı prenses ve yunus yavrusu koyup, süreç içinde bunlardan seçmler yapıp, sayıyı onbeşe kadar düşüreceğim. Akvaryumda geniş yüzme alanı ve bol kayalık alan yaratmaya çalıştım. Işıklandırma olarak 2 adet beyaz 2 adet pembe ışık var. Akvaryumun üzerinde gelen 2500 l/h kapasitesinde kömürlü, karbonlu ve elyaflı bir iç motor var. Ayrıca Atman 1200 dış filtre koydum. Champıon marka çift çıkış hava motorumda devamlı çalışacak Durumu size kısaca özetledikden sonra sormak istediklerim şunlar ;
1-) Dış filtrenin çıkışına elimi uzatıyorum çok güçlü bir akıntı hissetmiyorum. Bu normal mi yoksa dış filtre görevini yapmıyor mu?
2-) Balıklarımı ne zaman akvaryuma koymalıyım?
3-) Bu filtrasyon akvaryum için yeterli mi?
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Herkese çok teşekkürler

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.