ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MasterChiefHakan
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4726
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Haziran 2021 11:17
Son Ziyaret:
18 Saat 2 Dakika önce
Toplam Mesaj:
4281 [2.73 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
237 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hakan YILDIZ
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1978
Yaş:
47
İl:
Ankara
Meslek:
Chief in the Ministry of Justice
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]//www.akvaryum.com/Forum/imzalar/231847.jpg[/img] Lütfen yanıtlarınızı “alıntı” veya "bildirim" yaparak yazınız.

SON 10 MESAJI

Betta Balığımdaki Beyaz Nokta Nedir
[QUOTE=GhostKoi] ..... Daha ne olsun? .......[/QUOTE]
Profesör, doçent ve araştırma görevlileri [B]de[/B] olsun. Bahsettiğim su ürünleri fakültesinde görev yapanlar veya oradan mezun olanlar [B]da[/B] aramızda olsun. Sayıları olabildiğince fazla olsun. Çıtamız hep daha yükseğe çıksın. Balıkçılık Temel Bilimler Anabilim Dalı ve Yetiştiricilik Anabilim Dalı profesörleri, Deniz Biyolojisi Anabilim Dalı doçentleri, İçsular Biyolojisi Anabilim Dalı ve Balık Hastalıkları Anabilim Dalı araştırma görevlileri akvaryum.com forum sitesinin saygıdeğer üyeleri arasına katılsınlar. Akademik jargonla yeni keşiflerden bahsetsinler, sorular soralım, doğru-yanlış bildiklerimizi pekiştirelim. Bizler de, onların forumda yazacaklarını [U]keyifle[/U] okuyalım; siz değerli ve donanımlı üyelerimizin yazdıklarını okuduğumuz gibi. Temennim bu.
[URL]https://egefish.ege.edu.tr/tr-21918/akademik_kadro.html[/URL][EDIT]MasterChiefHakan,2025-10-14 11:13:51[/EDIT]
Tiger Endler
AQUALAND Akvaryum
[URL]https://www.google.com/maps/place/AQUALAND+Akvaryum/@39.9215391,32.8584363,19z/data=!4m6!3m5!1s0x14d34f8eb2713975:0xc4e3dbd5c213de62!8m2!3d39.9216368!4d32.857586!16s%2Fg%2F11hlzs_768?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MTAwOC4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D[/URL]
Atakan Petshop Güvenilir Mi?
[QUOTE=Guramilks].....bana yetkili servise gönderelim diyorlar 0 aldığım ürünü neden 20 gün yetkili serviste bekleticem.....[/QUOTE]
Başınıza gelen bu durum talihsizlik (şanssızlık) ve üretici firmanın hatası. Bahse konu satıcının, farklı alışveriş siteleriyle olan anlaşmaları ticarî bir konu, o konu bir yana, yetkili servise göndermeyi teklif etmeleri iyi niyetli olduklarını gösteriyor çünkü onlar üretici değil, aracı (al-satçı). Sıfır beyaz eşya alsanız da ilk çalıştırdığınızda arızalı çıkarsa yetkili servise gönderilir. Servis, ürün için hatalı raporu verirse (yani kullanıcı hatası olmadığı tespit edilirse) ürünün iadesi veya değişimi söz konusu olur. Bu normal bir prosedürdür. Yetkili serviste kaç gün bekleyeceği tercih ettiğiniz markanın belirlediği bir süreç. Örneğin Vestel mağazasından çaycı aldım, elektroniğinde sorun varmış, yetkili servise bıraktım, bir hafta kadar bekledikten sonra yenisiyle değiştirmeyi veya iade almayı teklif ettiler, değişim yaptım.
Fabrikadan hatalı üretilmiş bir ürünü kapalı kutuyla alıp size kapalı kutuyla satan biri o ürünün fabrikasyon kaynaklı çalışıp çalışmadığını bilemez.
Eğer sattığı her ürünü kutusundan çıkarıp doğru çalışıp çalışmadığını kontrol ettikten sonra düzgün çalışanları satan firmalar varsa burada reklamlarını yapalım, herkesi onlara yönlendirelim.[EDIT]MasterChiefHakan,2025-10-14 11:55:11[/EDIT]
Atakan Petshop Güvenilir Mi?
[QUOTE=Guramilks]Aldığınız üründe bir sıkıntı yaşarsanız ilgi alaka 0 iade kabul etmiyorlarmış ki yasal olarak süresi var etmesi lazım alırken ürün sağlam çıksın diye dua etmek lazım[/QUOTE]
Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz. Eğer iç filtre, üretim hatası nedeniyle sesli çalışıyorsa iade almaları gerekir. Fakat iç filtrenin "normal çalışma şekli" bahsettiğiniz gibi sesli ise suya temas eden ürünü iade almamaları normal. Çünkü filtrenin temas ettiği akvaryum suyundan filtreye hastalık, bakteri veya virüsler bulaşabilir. Dezenfekte etme diye bir uygulamaları olmayabilir. Kullanılmış bir filtreyi başka müşteriye sıfır diye satamazlar. İkinci el diye satsalar aynı fiyata satamazlar. Olaylara tarafsız bakmak ve satıcının haklarını da alıcının hakları kadar gözetmek gerekir.
Atakan Petshop Atakan Akvaryum Hakkında
İki yılda bir hortlayan konu. [:D]
Beta Baligim Hasta Mi?
Akvaryumun genel fotoğrafını paylaşın ve aynı akvaryumda birlikte yaşayan diğer balıklar hakkında bilgi verin lütfen.
Betta Balığı Yara
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231847/131020251357581.jpg[/IMG]
Kuyruk gitmiş. [:(]
Bence filtre kullanmaya başlayın, su değişimini daha sık yapın.
Akvaryum Suyu Neden Puslu
Fotoğraflarda yapay dekor dışında suya etki edebilecek hiçbir şey yok. Dekor boya salınımı yapıyor olabilir mi?
Yeni Kurduğum Bitkili Canlıdoğuran Akvaryumum
Güzel bir akvaryum. Cama hiçkimseyi dokundurmadan keyifli seyirler dilerim. [:)))]
Akvaryum Suyu Neden Puslu
Keşke akvaryumun fotoğrafını paylaşsaydınız.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.