ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
omg_aud
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Mart 2011 00:28
Son Ziyaret:
20 Şubat 2012 18:00
Toplam Mesaj:
29 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Uğur Deveci
Doğum Tarihi:
18 Haziran 1988
Yaş:
35
İl:
Antalya
Meslek:
Antrenör
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ahmet Uğur DEVECİ
Never Give Up!!!

SON 10 MESAJI

Sarı Prenseslerimde Sıkıntı
Anladım. İnşallah yavrular gelince zaten en iyi şekilde oran sağlanmış olacak.

Sarı Prenseslerimde Sıkıntı
İlk akvaryumu kurarkenki heves güzel balık alma merakı bunları doğurdu sonra hiçbirinide vermek istemedim açıkcası. İnşallah balığımı kurtarabilirim. Dediğiniz yolları deniyeceğim. Bu kovalamanın sebebi baskın olmaya çalışmakmıdır?
Sarı Prenseslerimde Sıkıntı
2 tane dişi var şuanda akvaryumda hatta 1 ay önce 40 tane yavruda aldım. Akvaryum 500 litre. Bir tane dişi yunus, 1 tane dişi beyaz prenses, 1 çingene, 3 e 8 d ahli var akvaryumda. Acaba hasta olabilir mi?
Sarı Prenseslerimde Sıkıntı
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. 2 erkek sarı prensesim var akvaryumumda şuanda. Yaklaşık 2 yıldır birlikte aynı akvaryumdalar. Yaklaşık bir haftadır bir tanesi sürekli saklanıyor şekilde taşların arasında bekliyor. Kafası lacivert mor gibi bir renk. Bugün eve geldiğimde gördüm diğer erkek sürekli akvaryumda kovalıyor onu. Yakından baktığımda ise sürekli onu ısırmaya çalıştığını ve kaçanın kuyruğunun ısırılıp yenilmiş olduğunu gördüm. Sizce bunun sebebi ne? Ne yapmalıyım? Lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkür ederim.
Yeni yavrularım...
Bir sıkıntım daha var. Akvaryumda camında ve yerlerde yosunlaşma başlıyor. Ana tankımda yaklaşık 10 cm boyunda vatoz var. Yavru akvaryumuna alsam yavrulara zarar verirmi acaba???
Yeni yavrularım...
Yavrulugumu bulamadım bende tertemiz bir küçük akvaryuma koydum yavruları. Ana tankın suyunu kullandım. Ama yavrular hepsi dipte ve hiç hareket etmiyorlar. Ama yaşıyorlar. Niye bu şekilde yavrular acaba?Karınlarında da yuvarlak sarımsı bir bolge var sanırım yumurta. Acaba erken mi dogurtturdum 1 haftayı geçti kuluçka 10 -12 gün civarı yani.
Yeni yavrularım...
Çok teşekkür ederim bilgiler için uygulayacağım hemen...
Yeni yavrularım...
Bu gece saat 03:25 civarı sarı prensesim doğum yaptı :) Tam 32 adet yavru verdi. Bana 1-2 konuda desteğiniz lazım. 1.si bunları dibinde midye kırığı kum olan akvaryum koysam bir zarar görürmüyüm? 2.si nasıl yem ile beslemeliyim.
Yavru Transferi
Evet haklısınız. Yem yememede zarar verebilir. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
Yavru Transferi
Evet saklanma alanları gayet fazlaca var. ama ben yine biraz bekliyimde garanti olsun. Biraz önce birşey farkettim. Yavru akvaryumunun camında küçük küçük kahverengi lekeler var. Aynı lekeler dipteki bazı deniz kabuklarındada var. Sizce bu nedir?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.