ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BlueEyeLongfin
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Temmuz 2013 19:02
Son Ziyaret:
17 Aralık 2013 16:34
Toplam Mesaj:
20 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ozan KUZEY
Doğum Tarihi:
08 Mart 1984
Yaş:
40
İl:
Istanbul
Meslek:
İnşaat Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ozan KUZEY


SON 10 MESAJI

180*70*70 akvaryumun tabani catladi nasill onarabilirim
Anlamadığım nokta, su sürekli eksiliyordu buharlaştığını düşünüyordum yazmışsınız. Peki eksilen su nereye akmış acaba ? Hiç fark etmediniz mi ? Birde bu ölçülerdeki akvaryum bir karış su kalana kadar boşaldıysa çatlak büyük olsa gerek. Bu işler şakaya gelmez. Bence mantıklı olan camcıya ölçüyü verip camcıyla beraber evinizde yeniden taban camı taktırmak.
Tattoo fikirlerinizi alabilirmiyim ?
Askere gittiğin zaman, her dakika yaptırdığın güne isyan edeceksin. Benden sana bir abi tavsiyesi.
İnternetten alım satım vergilendirilecekmiş
Geçenlerde balık alırken dolandırıldığım şahısı savcılığa şikayet ettim. Adamın ifadesinde hobi olarak beslediğim balıklarımın yavrusunu elektrik v.b masrafları çıkarmak için ticari amaç gütmeden ozan beye satmış bulunmaktayım yazmış. Eğer ifadesinde evde ürettiğim gibi bir ibare kullansaydı vergi kaçırmaktan suç işleyecekti.
İnternetten alım satım vergilendirilecekmiş
İnternet üzerinden satışlarda zaten devletimiz vergisini alıyor. Gittigidiyor, sahibinden gibi sitelerde yaptığımız GET alışverişlerde ödediğimiz tutarın içinden vergi kesilerek alıcıya taktim ediliyor. Bizim gibi bankacılık sistemini kullanmadan güven yoluyla alışveriş yapan arkadaşlara devlet pek karışamaz.
Artık İstanbuldan Şehirler Arası Balık Göndermek Çok Kolay.
Şehirler arası sefer yapan otobüs firmaları ile canlı hayvan taşımacılığı yapmak yasaktır. Bunu bizzat yaşayarak ve görerek tecrübe kazandım. Gaziantep'de çok beğendiğim bir köpeği uygun fiyatlı olarak bulmuştum. Uçakla gidip otobüsle dönecektim çünkü uçak köpeği getirmek için benden 390 TL bedel istedi. Otobüs firması ile anlaşarak köpeği taşıma kafesinde bagaja yerleştirdik. Ankara yakınlarında bir aramada muavin beni aşağıya çağırarak köpeğe polislerin el koyacağını belirtti. Yasalar gereği otobüslerle canlı hayvan sevkiyatı yasakmış. Neyseki araya birkaç hatırı sayılı dostumuzu soktuk ve köpeği o şekilde kurtarabildik.
Akvaryum nakliyatı
Ben siteden inceledim ama sadece camın fiyatı 140 lira felan tutuyor. 
Akvaryum nakliyatı
Ptt Kargonun internet sitesinde sadece camın ölçülerini ve ağırlığını (110 kg) yazdığımızda 144 lira çıkıyor. Mobilyası hariç. Siz bu fiyatı nereden aldınız acaba İbrahim bey ?
Akvaryum erkek hobisimi ?
Forumda birçok erkeğin başaramadığını başarabilen bayanlar var. Örneğin Kahramanmaraş'ta Makbule hanım var. 8 akvaryumluk bir hobihanesi mevcuttu.
Akvaryum nakliyatı
Kardeş en uygun PTT Kargo şirketi taşır ancak geçenlerde 2 kutu malzeme getirdim. 80 TL ödedim. Kutularda standart strafordu ve içerisinde yem v.s vardı. Bu işi en uygun otobüs firması ile yaparsınız ancak onlarda tahminimce en az 200 lira kadar alırlar. Çünkü 2 yada 3 parça olarak yüklenecektir otobüse.
Tropesk Kuruluş 2013 - 2014
Hakan bey mükemmel biryer olacağa benziyor. Rabbim kolaylık versin. Konunuzun takipçisiyim. Bakalım hangi güzel kolonileri görüşeceğiz bu üretimhanede.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.