ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Fatih KOÇ
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Ekim 2006 21:56
Son Ziyaret:
30 Aralık 2010 23:41
Toplam Mesaj:
24 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fatih KOÇ
Doğum Tarihi:
06 Mart 1984
Yaş:
40
İl:
Ankara
Meslek:
İnşaat Teknikeri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Fatih KOÇ

SON 10 MESAJI

lamine cam ile akvayrum yapımı
    Önce elması gaz yağna batır veya bir fırça ile elmasla çizeceğin yere sür. Camı iki tarafından çiz, camı çizdiğin yerlerden kır ( ama burada biraz ustalık gerekiyor ) sonra ispirto ( özellikle ispirto ) döküp yak, aradaki vinil yumuşar. Camı biraz aşağı yukarı oynatıp maket bıçağı ile vinili kes.
Akvaryum yapımı?
  Akvaryumunuzu hiç riske girmeyip en az 8 mm camdan yapmanızı tavsiye ederim hatta 10 mm çok daha güvenli olacaktır.Cam ilginç bir malzeme dayanıklıymış gibi gözüküp bir anda kırılabilir ( cam CNC makinası kulandığım için böyle bir tavsiyede bulunuyorum )
Japon Balığı İle İlgili Herşey [Envanter]
   Merhaba Arkadaşlar.
   Bugün Akvaryumcuları geziyordum; Fanus Japon'u diye bir yazı gördüm, biraz büyükçe bir fanusta Japon Balığını sergiliyorlar ve satışını yapıyorlardı. Fanusun suyunun 2-3 günde bir değişirse Filtresiz bile bakılabilirmiş? satıcı öyle söylüyordu soranlara...
Discus Üretim Merkezi-Ankara (Yeni Video
      Maaşallah... balıklarınız pek güzelmiş.
      Allah işinizi rast getirsin.
tetratec 300 hava motoru
   Ben de Tetratec 100 var ve oldukca gürültülü. Champion'dan bir farkı yok gibi ses bakımından. Gürültü konusunda markaya aldanma derim.
Petshop kelimesi.

   Cumhuriyetin ilk yıllarında bütün kelimeler Türkçe yazılıp Türkçe okunurmuş. Bugün ise yabancı kelimelere olduğu gibi yazılıp okunuyor. Türkçemize sahip çıkamıyoruz. Sahip çıkmak işimize gelmiyor galiba...

  Bye bye Türkçe...

hava motoru tavsiye!!

    Bence de Champion iyi bir tercih olacaktır. Benim ilk hava motorum Champion EX88 idi. Biraz gürültü yapıyor diye Tetratek APS 100 hava motoru aldım, Tetra'nın sesi Champion'un sesinden daha fazla geldi bana. Champion hem ucuz hem de kaliteli bir ürün.

İMZA TOPLUYORUM:)
     Parasını sigara ve alkole harcamasındansa akvaryuma harcaması çok daha iyi ve sağlıklı olacaktır. Lütfen bu güzel hobiye engel olmayın.
250*70*70 akvaryum için bilgi

      Bir sorun gözden kaçıyor galiba; yan duvarlar suyun basıncına dayanabilecek mi? Tamam tuvaletin tabanı suyun ağırlığını kaldırabilir fakat yan duvarlar kaldıramayabilir.

      Evin; tuvalet, banyo gibi ıslak zemin diye tabir edilen bölümleri düşük döşeme yapılarak inşa edilir. 10-12 cm beton üzerine 25-30 cm curuflu beton onun da üzerine fayans uygulanır. Yan duvarlar ise genelde tuğladan yapılır.Yine bu ıslak zemin olarak tabir edilen bölümler apartmanlar da genellikle havalandırma bacalarının yanına yapılır. Dolayısıyla tuvaletin duvarlarının arkası boş olacağı için ve duvarlar çekmeye yani eksenel yüklere karşı tasarlanıp inşa edilmediği için suyun basıncına dayanmayacaktır. Duvarları,bu eksenel yüklere karşı     (suyun dinamik basıncından bahsediyorum ) güçlendirmeniz lazım. Bu da maliyetleri ciddi bir şekilde artıracaktır.

bana iyi bir hava motoru önerin:)

     Ben internetten 2 ay kadar önce Champion CX0088 hava motorunu 7,95 YTL'ye aldım. Oldukça gürültülü geldi bana.1 ay kadar önce de yine internetten 25 YTL'ye Tetra APS 100 hava motoru aldım, Tetra Champion'dan da gürültülü çalışıyor.Sana tavsiyem sessiz hava motoru arama çünkü sessizi yok gibi.

      İnternetten alcak olursan, ilk önce alcağın ürünü satan bir akvaryumcuya gidip ürünü gör, eline al incele, hatta çalıştırıp sesine bak daha sonra beğenirsen ve akvaryumcu pahalı bir fiyat verirse internetten satın al.Güvenilir siteler var.

     www.hepsiburada.com

    www.juenpetmarket.com

    www.aquapetcenter.com

    www.kangurum.com.tr 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.