ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
dashboy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Nisan 2007 20:48
Son Ziyaret:
04 Mart 2023 15:13
Toplam Mesaj:
196 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Gürkan Keskin
Doğum Tarihi:
20 Temmuz 1986
Yaş:
37
İl:
Bursa
Meslek:
Müşteri Temsilcisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Gürkan KESKİN...

SON 10 MESAJI

Lake
Maşallah süper bir tasarım olmuş.Elinize emeğinize sağlık.

Gemi'ye Ranchu Geldi ve Gitti, JAPONA VEDA Sy.4
Zeki bey öncelikle tebrik ederim çok güzel türler edinmişsiniz.Özellikle balon kafalı inci gövdelere bayıldım.Son gelen red cap te aynı şekilde.Engin arkadaşımızın dediği gibi bence balık ekleme konusunda dur demenin vakti geldi de geçiyor bile :).Sayı fazla olma sebebiyle haftada 2 kere su değişimi ve sump temizliği yapıyordum.Su tazelemek şart balıklar bir plati ve lepistes kadar küçük olmadıkların için dışkıları problem oluyor birkaç zaman içerisinde.
Size tavsiyelerim
1)Düzenli su değişim 
2)Haftada 2 kere ev yapımı bezelye hızlı tüketebilecekleri kadar
3)Su değişimlerinde normal söylenen ölçeğin yarısı kadar sera bio nitrivec kullanmanız
4)2 haftada 1 vitamin kullanırsanız yine söylenen ölçeğin yarısı kadar balıkların rennk canlılığı ve sağlıkları konusunda izlemeye doyamazsınız.

Nitrivec pahalı gibi görünsede totalde ucuza denk geliyor.Maliyetleri çok yok bana 250ml yaklaşık 4 aydan fazla gidiyordu.Sağlıklı hobiler dilerim ALLAH utandırmasın.
128 LT GOLDFİSH TANK
Evet arkadaşlar 22.12.2014 itibariyle japon sevdamız son buldu çok değerli bir arkadaşıma gitti balıklar.Hayırlı uğurlu olsun.Birdaha japon sevdam başlarsa 150 cm akvaryumda başlar.Şimdilik bukadar herkeze bol japonlu günler.Konu silinebilir. dashboy2014-12-24 10:53:48
Wild (Vahşi) Discus / 230x60x70
Maşallah güzel hacim ve bu kadar özel türler ülkemizde fazlaca görmeye başladık sevindirici bir durum.Umarım kayıpsız büyütürsünüz tebrikler.
Güney Amerikalılar İçinde Dıscus
Alp bey maşallah güzel bir tank ve güzel discuslar.İyi seçim bu balıkları kimden temin ettiyseniz gerçekten güzel beslemiş.Dondurulmuş yemler işe yaradığı belli bitkili olmasına rağmen güzel formunu korumaya devam etmişler.Tekrar tebrikler.
Yeni kurulum, yeni tür " DİSCUS "
Atilla bey öncelikle tebrik ederim harika bir tank olmuş.Yapan ustanın eline emeğine sağlık arka fona bayıldım.

Balıkların form konusunda bazılarında cılızlık gördüm kullandığınız yemler arasında neler var acaba.Biliyoruzki Discus yüksek protein isteyen bir balık.Menüde illaki dana yüreği veya dondurulmuş yemler kullanılması gerekir diye düşünüyorum.
128 LT GOLDFİSH TANK
Evet biraz pahalı bir sistem.Ben doyumsuzluğum yüzünden balık sayımı arttırdım bunun için balıklarımı 250 litre bir tanka aldım.Boyu tl550 ilan verdim ordan bakabilirsiniz özelliklerine.Suan onun içerisinede colisa guromi ,neon , plati o tarz balıklar attım.Suan için böyle gidiyoruz hadi hayırlısı :)
Bunlar Japon değil Samurai yeni bol resimli sayfa2
Maşallah balıklarınız gerçekten çok güzel.Ayrıca bu kadar güzel bir litre ve sump sistemli bir tank sunduğunuz için ayrıca sizi tebrik ederim.Japona verilen değer burda ortaya çıkıyor.Bende tropheus sevdasıda olduğu için sump sistemli tankımı kullanamıyorum ama iyi bir litreye taşıdım ve hiçbir masraftanda kaçınmıyorum.Burdan japon için sazan diyen arkadaşlarada sesleniyorum. :) ''Elbet birgün sizde sazancı olabilirsin böyle güzellikleri görünce''

Hasan kardeşim sende tam bir Milletvekili gibi konuşmuşsun.Kimler kızdırdı yine seni :) neyse arkadaşımızın konusunu dağatmıyalım.

Tekrar tebrik ederim.Umarım kayıpsız bir şekilde yıllarca bu güzellikleri beslemek nasip olur.
Yeni orandalarım ve akvaryumum
Cenk bey öncelikle aramızda çok yenisiniz.Burda polemikten çok.Habiciler birbirlerine yardımcı olma ve fikir alışverişinde bulunma ve varsa ihtiyaçları siteden karşılamaktır.Ayrıca ben kimden bahsettiğinizden bilmediğim bir kişiyi nasıl savunabilirim.Benim ordaki üslübum sert olabilir.Sizde zaten rahatsızlık duyduğunuz için yorumumu şikayet etmişsiniz sıkıntı değil.Forum kurallarına aykırı bir durum varsada düzeltilmiş.

Benim merak ettiğim konu 2014 yılında üyeliğiniz mevcut belki 1 belki 2 kere alışverişte bulundunuz sitediki üyelerden.Nasıl çabuk karar veripte birilerini karalama veya atıfta bulunuyorsunuz bunu merak ettiğim için öyle bir yorumda bulunmuştum.Bende siteden birçok alışveriş yaptım.Son alışverişimde 100 adet anlaştığım halde 75 tane balık geldi 4 taneside yolda öldü.Ve hala bu işin sonuçlanmasını zararımın giderilmesini belkiyorum.Bende hemen o arkadaş için şikayet var. Bölümünden şikayet konusumu açayım.Bu iş hobi işi gönül işi önce sabır sonra meyveleri bence daha sakin ve soğuk kanlı olunmakta fayda var diye düşünüyorum.  

                                                                                        İyi günler.
dashboy2014-11-24 10:30:26
Yeni orandalarım ve akvaryumum
Oncelikle aramiza hosgeldiniz.Baliklariniz ve akvaryumunuz hayirli olsun.Onur Yıldız2014-11-20 00:23:11

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.