ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
k3m1k
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Mayıs 2009 22:12
Son Ziyaret:
09 Ocak 2019 13:17
Toplam Mesaj:
29 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak kavaz
Doğum Tarihi:
20 Ağustos 1990
Yaş:
33
İl:
Ankara
Meslek:
Muhasebe Ögrencisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Burak Kavaz

SON 10 MESAJI

Ölmelerine Rağmen Unutamadığımız Balıklarımız
Sizinkiler benim acı tecrübeme oranla daha iyi sayılır ana tankı ilk aldıgımda içerisine 300 e yakın canlı doguran aldım 2 gun evde gidemedim elektirik kesintisi yüzünden hepsi ölmüştü akvaryumun o hali gözümün önünden hala daha gitmez.Hala bana cok acı verir 300 e yakın ölü
Japon Akvaryumum.
Dediğin gibi sadece yaşarlar ne büyürler ne sağlıklı gelişirler.Zaten forumda anlatılmak istenende bu yaşamaz diye bir seceneği yok yaşarlar ama istediğin verimi ve güzelliği alamazsın.Söylediğine örnek olarak benim bir tanıdığim 25 lt akvaryumda 16 tane yunus besliyor balıklar tam 1 senedir onda ve boyları hala 4 cmi gecmez sorun işte burada başlıyor hem görsellik acısından hemde balıkların rahat gelişimi acısından büyük hacimli akvaryumlar tercih edilir ve önerilir.

60 lt karma akvaryumum
Kemal bey öncelikle hoş geldiniz aramıza;
Ama şunu söylemekte fayda varki akvaryum hacminiz bu balıkları beslemek içi yeterli değil malavi türlerinden bahsediyorsak asgari 120 lt gereklidir balıkaların rahat ve sıkıntısız gelişimleri için. Zaten siz 1 bucuk ay içerisinde daha büyük bir akvaryuma geciceginizi yazmışssınız ama bu ne kadar sorun teşkil eder orasını bilemem ama benim size önerim tek türden yana olacaktır çünki 500 lt hacim küçümsenicek bir hacim değil bakımı temizliği vs.vs. benim kendi fikrim güzel bir frontosa yada güzel bir tropheus akvaryumu kurulması yönündedir seyri malavilere oranla daha güzel :) Ama sonuçta zevk sizin ne besleyiceğinize siz karar verin en iyisi odur.

SAYGILAR....
Discusumdaki problem
En yakın zamanda foto koyucam.
Discusumdaki problem
Yem yemesinde herhangi bir problem yok ama yüzüşü sürekli baş aşaği arada düzeliyor. 1 2 saniye sürüyor sonra devam alırkende öyleydi sorduğumda ürktüğünü söyledi düzelir dedi        dediğiniz gibi hava kesesinde problem varsa düzelirmi yoksa kalırmı yada üremesinde bir problem olurmu?
Discusumdaki problem
Aldığım günden beri öyle değişen bir şey olmadı 9 .gün akvaryumda ışık bile yakmıyorum ama değişken yok bu arada direk olarak akvaryuma bırakmadım balıkları suya. RO su kullandın ve 12 gun dinlendirdim atarken değerleri ölçtüm ph 6,1 sertlik 4,2 idi su an ise sertlık 4,2 ph 6,5 de sizce ne yapmalıyım?
İstanbul'da ilk akvaryum..
Gerçekten güzel bir haber güzel bir proje keşke yurdumuzun bütün illerinde böyle imkanlar olsa...
Discusumdaki problem
Arkadaşlar bundan yedi gun once 1 çift discus aldım ama bir discusum getirdiğim andan beri ya dik yüzüyor yada çapraz.Diğer balık gibi yüzdüğüne pek rastlamadım acaba problem nedir?
Betaları birde böyle görün
Mustafa bey yorum yaparken yada birşeyi yada birşeyleri eleştirirken dozunu lütfen ayarlıyalım.Bizim burda beta dövüşleri ile dini bayramımız olan kurban bayramına nasıl geldi anlamadım sizden ricam bir şeyleri eleştiriceksek insanlarına inanclarına ve göruslerine lütfen saygı duyalım
Ankara PANORA Alışveriş Merkezindeki Akva
Evim oranda her gece eve gelmeden bir kere gidip o akvaryumlara bakıp bir ah çekerim :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.