ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
harun33
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Kasım 2009 09:58
Son Ziyaret:
13 Nisan 2017 14:00
Toplam Mesaj:
53 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
harun ışık
Doğum Tarihi:
06 Nisan 1983
Yaş:
41
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

120*60*50

SON 10 MESAJI

Temporalisdeki mantarmı yoksa kavga yarasımı ?
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler:Büyük karma(360lt) tankımda dişi ile yumurtladıkları ve diğer balıklar yumurtaları yedikleri için 130 lt lik tank a ayırdım.Bir gün sonra yan dudağında hafifi beyazlık ve ağzında çok hafifi yamulma vardı bir gün sonra baktığımda bayazlık baya artmış ve ağzındaki yamulma sanki duduağın yarısı yok gibi olmuş.Dişi nerdeyse erkeğin iki katı hafiften erkeğin vucuduna doğru tam saldırma gibi değilde kurlaşma isteği gibi hareketler yapıyordu.Saldırgan  kavga  gibi hareketler görmedim ama gece ne oldu onu bilemem. 

Akvaryum Kapasitesi (litre):130 lt

Akvaryumdaki Diğer Canlılar:Dişi ve erkek başka yok

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):Su değişimi yarıdan fazla çeşme suyu ile yapıp balıkları koymuştum. 28 derece

Filitrasyon:3 sepetli jebo dış filtre zeolit,karbon,seramik üstü elyaf

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: Kullanmadım

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :

Amerikan ustalarına.Rotkeil ve Uaru cinsiyet
Yeni dişi rotkeiliniz hayırlı olsun Engin bey umarım yavru alırsınız da bizde o yavrulardan sahipleniriz.Bu arada yurtdışından balık getirme prosedürleri nasıl olduğunu bilen varmı Almanya ve Hollanda da arkadaşlarım var onlara sipariş versem gelirmi acaba. Ve cesakvaryumda damızlık rotkeillerinin ilanları var ama gerçekten ellerinde varmı acaba. (Videoyu uygun bir zamanda gözden geçiririm.)
Amerikan ustalarına.Rotkeil ve Uaru cinsiyet
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=25njm02MczQ&feature=youtube_gdata_player[/VID] Bilmiyordum köksal bey açtım herhalde olmuştur şimdi
Heros sp. Red Shoulders (Rotkeil) Üretimi
Murat Bey, bende erkek damizlik rotkeil var. Size yardimci olabilirdim İzmir'de olsaydiniz ama o mesafeye gonderim yapamam. Cenk Bildir2014-01-06 21:35:44
Amerikan ustalarına.Rotkeil ve Uaru cinsiyet
Buyuk ihtimalle bulmustur. Videoyu buraya yukleyemedim ama linki kopyalayip yapistir yaparsan aciliyordu denedigimde.

harun332013-12-04 00:36:14
Amerikan ustalarına.Rotkeil ve Uaru cinsiyet
Umut bey insallah yorumumu yanlis anlamamisinizdir.Ama bizde bir umut iste belki disidir diye. Eger disi erkek balik degismi yapmak isteyen olursa bana uyar. Bu türü cogaltmak ugruna benimde bir katkim olacaksa ne mutlu. https://www.youtube.com/watch?v=25njm02MczQ&feature=youtube_gdata_player buda benim tankimin son hali.
Amerikan ustalarına.Rotkeil ve Uaru cinsiyet
Tesekkur ederim Koksal bey. Sizin bir rotkeil ustadı oldugunuz biliniyor.Umut arkadasim ikisininde erkek oldugunu soyledi tesekkur ederim onada yorumlari icin.Ama yabanci bir alman sitesinde paylastim ayni fotolari ufak olanin disi oldugunu soylediler digerini erkek. Ve su anda erkek olan disi(oyle umut ettigim) olani saldirgan bir sekilde kovaliyor disi de korkarak kaciyor ve saklaniyor. Ve erkek olan baya karariyor. Cift tutmadan once boyle yaptiklarini okudum bir kac yerde. Acaba sizin yorumunuz nedir cinsiyetleri hakkinda.
Amerikan ustalarına.Rotkeil ve Uaru cinsiyet
Kararma pek yok gibi ama hep beraber yüzüyorlar. kopan bir yaki dalı vardı onunla oynuyorlar hep kemirmişler baya bi dalı. ikiside erkek yada dişi olmuş olsa beraber yüzerlermi sürü psikolojisi misali yani.

Amerikan ustalarına.Rotkeil ve Uaru cinsiyet
Evet baya bir Rotkeil vardı bana bunların eş olduğunu söyledi öyle verdi bakıp göreceğiz artık.Erkek olarak tahmin ettiğim  büyük olan diğer küçük olanı kovalıyor yani saldırgan gibi istemiyor yanında şu an pek beraber  takılmıyorlar . Ama Uarular genelde hep birlikte yüzüyorlar. Belli bir bölge deki kumları temizliyoarlar. Ufak dal parçalarını ve ufak taşları alıp başka biryere bırakıyorlar bu ne anlamına geliyor acaba.Yoksa normal karşılanan davranışlarmı bilemiyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.