ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
foefeher7
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Ekim 2011 17:23
Son Ziyaret:
21 Ocak 2012 19:18
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yusuf ÖZTÜRK
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kirklareli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yusuf ÖZTÜRK

SON 10 MESAJI

yem konusu :)
Yanlarına koydum ama herhangi bir problem görmedim henüz. Genelde sorun mu çıkar bu türler arasında?
yem konusu :)
   Arkadaşlar, akvaryumumda moly, balon moly, çöpçü, velifera, vatoz ve lepistes var. Bugün bir japon bir de teleskop aldım. Diğerlerinin yemlerinden yerler mi bu japon ve teleskop. Ne tür yem kullanıyosun diye sorarsanız inanın bilmiyorum. Ama 1-1,5 cm uzunluğunda açık kahverengi bir şey. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
yumurta mıdır?
 Arkadaşlar merhaba. Akvaryumumu kurcalar iken taşın altından tek adet toplu iğne başı büyüklüğünde, beyaz, etrafı tüylü gibi bir şey buldum. Akvaryumumdaki balıkların çoğu canlı doğuran ama bunun yumurta olma ihtimali var mıdır? teşekkürler
lepistes yavrulatma
Hepinize teşekkür ederim. Tilki kuyruğu varsa arkadaşım bana yollar mısın? :)
Arızalı Velifera ile ne yapmalı?
   Arkadaşlar merhaba. Elimde bir erkek bir dişi velifera var. daha önce de 2 tane lepistesimi kuyruğundan ısıra ısıra öldürdü bunlar. Şimdi doğurmak üzere olan bir dişi ve ayrıca bir erkek lepistes daha aldım. Akvaryuma bırakır bırakmaz saldırmaya başladılar. E şimdi o da can. Alıp öldürmek istemiyorum. Akvaryumcular takas ederler mi başka balıklarla?
lepistes yavrulatma
  Arkadaşlar merhaba. Doğurmak üzere olan bir lepistes satın aldım. Yalnız yavruluğum yok. Diğer balıkların yavruları yememesi için tavsiyeniz nedir? Akvaryumdan izole, boş bir kaba alsam lepistesi ne dersiniz?
su rengindeki bulanıklık ve lepistesimin durgunluğu
  Yok yok ben zaten bu akvaryum için değil. İleride bu işi tam öğrenirsem baya büyük bi akkvaryum yaptırmayı düşünüyorum; onun için sormuştum. Sadece cikletler hakkında birinci elden bilgi almak içindi.. 
su rengindeki bulanıklık ve lepistesimin durgunluğu
    Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Suyumdaki bulanıklık ertesi güne geçti gitti. Malesef bahsi geçen lepistesim de öldü. İlerleyen zamanlarda sadece tek cins bakmayı düşünüyorum. Ciklet balıklarını çok öven yazılar okudum. Sizler ne dersiniz?
bu balığın cinsi ve derdi nedir?
Teşekkür ederim arkadaşlar. Hepiniz de haklısınz sanırım. Çünkü akvaryumda 16 adet balık var. akvaryumum çok ta büyük değil. 50X35X22. ebatlara göre kalabalık sanırım. Ayrıca bu veliferanın sadece 1 tane dişisi  var yanında. Gerçi dişisinden başka herkesle ugraşıyor ya o da ayrı mesele :) Özkoçak2011-10-04 09:07:42
bu balığın cinsi ve derdi nedir?
   Arkadaşlar, yeni başladığım için bir sorum daha olacak. Resmini koyduğum balık kendini akvaryumun kralı sanmaya başladı. Yüzerken karşısına hani balık çıkarsa çıksın bir ısırık atıyor. özellikle kovalamıyor sadece karşısına çıktıklarında.En çok ta vatoz ile uğraşıyor. Gidip gelip ona dokunup rahatsız ediyor. bunun derdi nedir acaba? Satın aldığım kişi diğerleri ile uyumlu olduğunu söylemişti. Bir de bu balık lepistes yavrularını yer mi? Şimdiden teşekkür ederim. Saygılar,

http://www.flickr.com/photos/68247652@N04/?saved=1    Bu linkten resimleri görebilirsiniz.
Özkoçak2011-10-04 09:06:57

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.