ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
-Egemen-
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Temmuz 2013 02:12
Son Ziyaret:
03 Ocak 2014 14:03
Toplam Mesaj:
49 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Egemen Kısmetli
Doğum Tarihi:
30 Aralık 1999
Yaş:
24
İl:
Istanbul
Meslek:
oğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


SON 10 MESAJI

Sarı Prenseslerim Bana Küstü
Akvaryumum 160 L tutuyor. bu nedenle aysmen eklemeye karar verdim yunus için gerekli olan hacmin yarısında beslemek istemiyorum ama belki yavruda alabilirim. hepinize çok teşekkür ederim çok iyi insanlarsınız hemen yardımcı oldunuz ve olaya bakış açımı değiştirdiniz sağolun. başka önerisi olan varsa beklerim.
Almanyadan Sevgiler. Videolar Eklendi Syf . 2
yok abi biliyorum benim 5 sarı prensesim ver odaya girince tuz buz oluyolar. :D
Almanyadan Sevgiler. Videolar Eklendi Syf . 2
Maaşallah Abi çok güzel olmuş . keşke benim sp lerimde seninkiler gibi yüzse keşke saklanmasalar.
Sarı Prenseslerim Bana Küstü
Merhabalar bundan 1 ay öncesine kadar bir konu açmıştim 30 litrelik bir tankta sarı prenses besliyordum ve tavsiyeleriniz üzre 1m bir tanka geçtim eski splerimi iade ettim ve 3 gün önce 3 d 2 e sarı prenses aldım ve akvaryuma koydum . tankım bol kayalıklı ve saklanma yerini bol tuttum ve şimdi biraz pişmanım çünkü balıklar aldığımdan beri hep saklanıyorlar odadan çıktığımda biraz rahatlıyorlar ama kapıdan içeri girmemle birlikte 1 saniye içerisinde tuzla buz oluyorlar ve odamda olduğum süre zarfında  hayvanları izlemek değil adam gibi göremiyorum bile. lütfen tecrübeli abilerimden biri bunun geçiçi bir durum olduğunu söylesin yoksa maalesef tür değiştireceğim ama bu balıktanda kolay kolay vazgeçmek istemiyorum. 
Boş fanus
Arkadaşım boş fanusta balık beslemeni kesinlikle önermiyorum. ama kumbara olarak kullanabilirsin , akvaryumun içine dekor olarak koyabilirsin , yemlerini saklayabilirsin , güzel bitkiler yetiştirebilirsin , mumluk olarak kullanabilsin , evcil hayvanın varsa mama kabı yapabilirsin. umarım yardımcı olmuşumdur. ama sakın balık koyma.
HAYALDİ GERÇEK OLDU
Abi seni tebrik ederim süper olmuş. özelden psn ip ni yazarsan oyunda oynarız seninle.:D
Sorun Olurmu 100.35.50 ?
Yani simdi ne yapmaliyim ?
Sorun Olurmu 100.35.50 ?
Kayit kusak dusunmuyorum. beni endiselendiren sey camdaki hafif esneme tankta 1 haftadir bir problem gormedim ama ne bileyim. yaklasik 6 yillik babaminmis.
Sorun Olurmu 100.35.50 ?
Merhabalar konuda okuduğunuz üzere 100.35.50 boyutlarında tankım var ve yaklaşık 1 haftadır kurulu durumda balığını bekliyor. ancak o 1 haftada kafama ne sorular takıldı anlatamam 
akvaryumun ön camında parmağım ile bastırdığım zaman hafif bir esneme oluyor bu normalmidir ?? birde ben flowerhorn cinsi balık besleyeceğimde kafasını cama falan vuruyor sizce akvaryum patlama gibi bir olay olurmu ?? cam kalınlığı 6mm. biliyorum çok uç noktalarda şeyler düşünüyorum ama balığı aldıktan sonra bir terslik olup beni hobiden soğutmasını istemiyorum.
Eminönü - Büyükçekmece
Merhabalar abilerim ablalarım. ben 2 gün sonra tankıma bir flowerhorn almak için eminönüne gideceğimde önce otobüsle sonra metroyla. eve dönüş yolu da tam tersi olacak ve büyükçekmecede oturuyorum. yol en fazla 3 saat sürer. balığı sağlıklı bir biçimde eve ulaştırmak için ne yapmalıyım ?? yavru alacağım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.