ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
rcpnsa
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Temmuz 2017 12:40
Son Ziyaret:
24 Temmuz 2017 16:48
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
RECEP ÇELİK
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Sakarya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

RECEP ÇELİK

SON 5 MESAJI

2 Adet Yunus Hamile Dişi Var
Ayırdığım bölüm alttaki fotoğrafta, bunun haricinde birde 40x30x20 cm lik ufak bi akvaryumum var diğer hamile dişiyi de oraya mı koysam.
.



[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/198629/180720171004321.jpg[/IMG]

Kimse yardımcı olmayacak mı
2 Adet Yunus Hamile Dişi Var
Merhaba Arkadaşlar. Daha öncede bir konu açmıştım. 1 dişi yunusum ağzına yumurta almıştım nasıl ayırmalıyım diye. Ben o dişiyi aynı akvaryumda file ile ayrı bir bölüm yapıp o bölüme aldım. Almaya çalışırken korkudan 1 tane yumurtayı dışarı atmıştı. 2-3 gün geri almasını bekledim ama almadı. Bu sabah gördüm ki o yumurta kuyruk vermiş ve kıpırdıyor. Bunların dışında 1 dişi daha hamile kalmış ağzında yumurtalar var. Şimdi 2 sorum var.
1. Dışarıda kalan yumurtayı ne yapmalıyım.
2. İkinci hamile dişiyi diğer hamile dişinin yanına koysam bi sıkıntı olurmu.

yada bu iki hamile dişiyi ayrı bi akvaryuma mı almalıyım. Yardımınıza İhtiyacım var..
Yunus Balığım Ağzına Yumurta Aldı Ne Yapmalıyım
Merhaba . ben şimdi ana akvaryumda dediğim gibi hamile dişi yunusu ayırdım fileyle, ama biraz strese girdi ve 1 tane yumurtayı dışarı attı 2-3 gün oldu daha o yumurtayı geri almadı. bugün gördüm o yumurta kuyruk vermiş kıpırdıyo. ayrıyetten normal yerde erkek yunus bir dişiyi daha hamile bırakmış yumurtalar ağzında gözüküyor. Ben ne yapıcam bu dişiyi de aynı dişinin yanına mı koymalıyım
Yunus Balığım Ağzına Yumurta Aldı Ne Yapmalıyım
İlk önce akvaryumu aldım sonra akvaryumcuya ölçüleri söyledim balıkları o ayarladı uygun dedi ama sonradan araştırdım evet balıklara göre uygun değil 400lt olsa çok iyi olurdu. Başka bi tankım yok malesef alsam desem koyacak yerim yok o sineklik gibi yapıcğım yer en fazla 20-25 gün kalcak zaten sonra yavruları ufak yavruluğa alayım diyorum. başka çare bulamadım. bide ilk yavrulaması olduğu için kendisi ağzından atsın istiyorum. kusturmak istemiyorum. araştırmalarıma göre düşünüyorum. bilmem doğrumu düşünüyorum
Yunus Balığım Ağzına Yumurta Aldı Ne Yapmalıyım
Merhaba Arkadaşlar. 100x50x40 mt boyutlarındaki tankımda 2e 6d yunus ve 1e 3d frontosa bakıyorum. Dün fark ettim 1 dişi yunusum ağzını hiç açmıyor. Yem yemiyor, saklanıyor. ağzını geviş getirir gibi şeyler yapıyor. ağzının altında hafif bi şişlik var. Belirtilere göre ağzında yumurta var. Önceden akvaryumumda saklanabileceği çok kayalıklar vardı ama temizliği çok zor oluyor diye kayalıkları azalttım. şimdi ise diğer balıklar kovalıyor. Balığım ilk yumurta alışı. Bende şey düşündüm. Akvaryum ölçülerinde çıtalarla bi kare yapıp file öreyim ve başka bir tanka ayırmadan mevcut ana tankın bir kısmını ayırıp dişiyi o bölüme alayım diyorum. doğru yapmış olurmuyum. Ekstra hava filan gerek varmı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.