ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
GhastLy
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Kasım 2010 15:39
Son Ziyaret:
16 Şubat 2019 14:58
Toplam Mesaj:
347 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ziya Miy
Doğum Tarihi:
18 Ocak 1992
Yaş:
32
İl:
Içel
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

White DeT Erkek & Pineapple Dişi Üretimi
Tebrik ederim hayırlı olsun.Betta yavrularınıza kaç lt'lik akvaryumda bakıyorsunuz ? Belli bir boya gelince erkek yavrular aralarında sorun çıkarıyor mu ?
Mersin'li arkadaşlara müjde
Dün gidip gezme fırsatı buldum, açılalı 1 hafta gibi bir süre olmuş, 1 aya kadar da açılışı yapılacakmış.Hobide bu kadar geride kalan Mersin için müthiş bir yer olmuş, çok şaşırdım doğrusu.Mersin'deyseniz mutlaka gitmenizi öneririm.Bu kadar büyük olacağını tahmin etmiyordum.Bildiğin koca tıp merkezini pet shopa çevirmişler, 3 katlı, 1 katı kedi köpek, 1 katı balık, en üst katı da kuşa ayrılmış sanırım.Akvaryum katını gezdim, o kattaki arkadaşla sohbet etme fırsatı buldum, şimdiden 80 küsür akvaryum olduğunu söyledi, gayet ilgili ve bilgili bir arkadaş vardı.Bir çok türlerden de getirmişler ve eksik olan türler de açılışa doğru geleceğini söyledi.Fiyat olarak da yerine göre gayet uygun buldum.Sahibini çocukluk dönemlerimden biliyorum, o zamanlar da küçük bir akvaryumcusu vardı, şimdi bayağı büyütmüşler.Hem Mersin hobicileri hem sahipleri adına hayırlı olmasını dilerim.
Flower Horn Çeşitleri
[QUOTE=ozbay80]23 cm olan flowerhornuma nls thara+a yem alacağım.Yemin ebatı 3mm veya 6mm acaba hangisini tercih etmek daha uygun olur?

[/QUOTE]
3mm tercih etmelisiniz, ağızda parçalanması ve yutması daha kolay olur, 6mm yemleri yutarken yemi dağıtıp suyu daha çok kirletecektir.
Festae'nin (Red terror) Türkiye Yolculuğu ve Yayılması
Daha dün gibi yavrucakların geldiği gün, RT artık Türkiye'de dediğimiz zamanlar.Gördükleri değerin ve emeğin karşılığını alıyor olmaksa ayrı bir mutluluk.Adımı o listede görmek beni gururlandırdı çok teşekkür ederim emeği geçen herkese.Yavru balıklardan alıp büyütüp, Türkiye'nin yeni bebeklerinin büyüme evresine tanık olmak çok isterdim.Ancak yollama konusu okuduğum kadarıyla karışıklık ve sorun teşkil etmekte.Mersin'den İstanbula gidecek olan veya ordan buraya gelecek güvenilir hobici bulmak neredeyse imkansız benim için, çok kuytu bir şehir Mersin bu anlamda.Şu an Mersinde okuyorum, İstanbul gibi büyük ve uzak bir şehire günübirlik gidip tekrar dönmek de benim için çok çok zor olur.Elimden daha fazlası gelmediğinden, üzülerek internetten izlemeye devam edeceğim sanırım.
Festae'nin (Red terror) Türkiye Yolculuğu ve Yayılması
Maşallah  Çok iyi boylanmışlar.Hele o sağdaki dana aga olmuş artık.Darısı gelecek partilere, elinize sağlık :)
500 lt Amerikan
Gürkan abi üzüldüm umarım en kısa zamanda hallolur yine patlamasındansa çatlaması büyük şans.Akvaryum eskimiydi kaç yıllıktı ? Hem öyle bile olsa silikonlardan filan ayrılma değil de arka camın ortasından darbe almadan basınçtan çatlaması cam kalitesinin düşük olduğunu gösteriyor gibi.Onarımla benim içim rahat etmezdi şahsen, abi inşallah yakın zamanda tekrar sorun çıkarmaz.Geçmiş olsun tekrar.
Flower Horn Çeşitleri
[QUOTE=Fate of nors]Konuyu uzun zamandır takip ediyorum.Yaklaşık 3 haftadır bende bir fh sahibiyim.İlk mesajımı paylaşım ile yazıp aranız da olduğumu göstermek isterdim fakat balığım beyaz beneğe yakalandı.Sizlerden acil yardımlarınızı bekliyorum.İlerleyen zamanlar da fotoğraflarını paylaşacağım.[/QUOTE]
FH'lar çok dayanıklı balıklardır, benim kendi deneyimlerime göre en hassas yerleri sindirim sistemleri.O yüzden azar azar yemlemek çok daha iyi.Beyaz benek için de mavi metilen kullanabilirsiniz, iştahlı ve hareketliyse kısa süre içinde atlatacaktır.
İşte Amerikan Rüyası
[QUOTE=enginkoc34]

Büyük amerikan beslemeye karar verdim.Ramirezileri geri vereceğim.Siz söyleyin 600 litrede ne besleyeyim?

[/QUOTE]
Merhaba Engin abi, o tankta sağlam dekorla birlikte yavrudan alınmış vieja karması bir tank çok güzel olur.Fazla tür bulamazsan duruma göre carpinte, jaguar, calico zebra vb. atıp tankı dolgunlaştırabilirsin.
46 litre tür tavsiyesi yeni fotolar 2. sf de
Bence bu akvaryuma bitkisiz, vatozsuz ve cory.siz sadece 1 çift çizgili zebra çok iyi gider.
Jack dempsey ve yavruları
200 300 tane yavru o akvaryuma girerse suyu nereye koyacaksınız onu düşünmek daha mantıklı.
Hele bir yavrulasınlar anne baba bakmazsa yavrulara onu o zaman düşünün bunu.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.