ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Ruhi's
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Mayıs 2006 15:49
Son Ziyaret:
22 Ocak 2009 04:40
Toplam Mesaj:
15 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ruhi KANAT
Doğum Tarihi:
17 Ağustos 1970
Yaş:
53
İl:
Bingöl
Meslek:
işletmeci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ruhi KANAT
150 lt taymur/5 sarı prenses-2 yunus-2 ahli-2 calico-25 yavru ahli

SON 10 MESAJI

Çekingenlikleri ne kadar sürer?

       Yiğit Bey merhaba..Neden bombeli akvaryumu tavsiye etmiyorsunuz,açıklarmısınız lütfen?Bendede aynı akvaryumdan mevcut oldukça hoş duruyor,merak ettimde.

        Saygı ve sevgilerimle...? 

Ahli hakkında

          Arkadaşlar yavru tankına aldığım ahlim bugün ağzına yavru almış.Erkek ahlinin zarar vereceği düşüncesiyle ana tanka geri aldım.Dişi balık şu an yavrulukta tek başına.Bu yaptığım doğrumudur ? Yani dişi balık yavru tankında tek başına strese girip yavruları atar yada yermi ? Birde yapılan uygulama doğruysa kaç gün sonra kusturmalıyım ? Daha önceki yavrulamada 13. gün kusturup 25 adet yavru almıştım.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

         Selam ve saygılarımla.......

Ruhi's2006-9-17 9:41:45
ahli mi,mavi imparator mu ?

Ahli ve mavi imparator arasındaki farkı ber bir türlü anlayamadım.Bana bu iki balık arasındaki farkı anlatarak yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sevgi ve saygılarımla....

Dünyanın en büyük akvaryumu
Dünyanın en büyük akvaryumu yapıldı  
 
BRBelçika'nın Anvers Şehri'nde, soyu tükenmekte olan balıkların koruma altına alınması amacıyla dünyanın en büyük akvaryumu yapıldı.
 
Belçika'da 3 katlı bir binada 1 milyon 200 bin litre su kullanılan ve içinde 250'den fazla balık türü bulunan 'Aquatopia' ismi verilen bir akvaryum yapıldı. 10 milyon Dolar'dan fazla para harcanan projenin amacının, soyu tükenmekte olan balıkların koruma altına alınmasını sağlamak olduğu açıklandı. Birkaç bölümden oluşan akvaryumun suyu, özel filtrelerle temizleniyor ve akvaryumlar arasındaki bağlantı 15 kilometrelik borularla sağlanıyor. Akvaryuma koyulan balıkların fiyatı açıklanmazken, sadece az bulunan bir köpek balığı türünün 16 bin avro olduğu söyleniyor. Projenin en dikkat çekici özelliği ise, 'köpek balığı tüneli' denilen 3 buçuk metre çapında ve 40 metre uzunluğunda özel kalın bir camdan yapılmış akvaryumu gezmeye gelenler için yapılan bölüm. Ziyaretçiler bu tünelde balıkları seyredebiliyor.
 
 
Akvaryumda çocuklar için özel oynama bölümü ve yetişkinler için çay, kahve içerek akvaryumu seyredebilecekleri bölümler bulunuyor.
 
8 Euro karşılığında ziyaret edilebilen akvaryumun yıl sonuna kadar ziyaret açık olacağı belirtildi.
mavi imparator kusturma

Tüm arkadaşlara merhaba.Mavi imparatorumun ağzında 10 gündür yumurta mevcut.Soruma gelince;yanlız başına başka yavru akvaryumuna alıp doğal şekilde yavrularını bırakmasınımı bekleyeyim,yoksa kusturmalımıyım ? Eğer kusturma işlemini yapacaksam kaçıncı gün yapmalıyım ?

Saygı ve sevgilerimle..

ahli mi,mavi imparator mu ?

Zafer bey merhaba..Moderatör arkadaşların akvaryum ve balık tecrübelerinin,bilgilerinin daha fazla olduğu düşüncesiyle yazılmış bir kelimeyi nasıl olupta sizin anladığınız manada algıladığınızı anlayabilmiş değililim.Yinede fikrinize saygı duyuyorum.Herhangi bir şekilde incittiysem üzgünüm,özür dilerim.Selamlar.

Saygılar....

ahli mi,mavi imparator mu ?

Moderatör arkadaşlardan yorum bekliyorum.Yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Ahli ve mavi imparator kırması olma ihtimali varmı ?

Saygılar..

ahli mi,mavi imparator mu ?

Ben bir türlü bulamadım ne olduğunu,Ahli'yede benziyor,mavi imparatora'da.Özellikle daha tecrübeli olduklarını düşündüğüm moderatör arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Şimdiden yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkürler....

Saygılar.... ">

Ruhi's2006-6-27 13:16:51
CHOSEN POWER HEAD

Öncelikle tüm arkadaşlara selamlar.Bugün aldığım bir iç filtre üzerinde chosen power head model no:AT 201 Hmax:1.0 m Qmax 800L/h yazıyor.Soruma gelince:bu iç filtre 1 mt bombeli akvaryum için yeterli olurmu?Yeterli oksijeni sağlayabilirmi,yeterli temizliği gerçekleştirebilirmi ?Üzerindeki yazılanların anlamı nedir ?

Saygılarımla...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.