ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kajjmeran
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Nisan 2011 21:30
Son Ziyaret:
07 Temmuz 2015 01:56
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
şenol tüzün
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

şenol tüzün

SON 6 MESAJI

Hidden Path
Bitki konusunda daha emekleme aşamalarında olan biriyim.Bu tarz tanklara imrenerek bakıyorum ve öncelikle bir maşallah diyeyim de nazarım değmesin.Naçizane düşüncem arka fon açık bir renk olsa sanki daha iyi dururmuş.
Müstakil Ev
hemianthus lar biraz daha büyüdüğünde,camların arkasına bir iki hayalet vari maketler koyarsanız tam terkedilmiş perili köşk olacak gibi duruyor.Ben çok beğendim.Emeğinize sağlık.
Strafor, Boya ve Derz Hakkında Soru
[QUOTE=Beth]
Kalekim in sitesinden baktığınızda Fuga pool sauna havuz su deposu gibi yerlerde kullanılıyor. Bunun dışında fuga flex ve ultra fuga flex var, özellikle belirtilmiş bu 3 üründe "içme suyu depolarında kullanıma uygundur" diye.. biz herhangi bir markanın "içme suyu depolarında" kullanıma uygun olan ürünlerini alsak olmazmı? İşin aslı anlamadım neden illa ki fuga pool 2900.. 2300-2900 arasında tanecik boyut farkı olduğunu biliyorum, tercihin tanecik boyutu dışında bir nedeni varsa nedir.  

Strafor suya salınım yazmaz diye 1-2 yerde geçiyordu.. Eğer salınım yapmıyorsa direk boyayarak kullanamaz mıyız ? Buna benzer bir soru sorulmuş ve "fuga pool 2900 unutmuşsun" gibi bir cevap verilmiş.. Fuga pool u geçin bu şehirde bulabileceğim tek derz mutfak banyo wc de kullanılan neredeyse her yıl yenilemeniz gereken türden bir derz.. Memleketimde de fuga pool diye birşey yok.. ama su deposu için kullanılan derzlerden var.. Mecbur olmasam 1 dk bile uğraşmazdım ancak semender besliyorum ve kuru alan şart.. Kayaları da ağırlığından akvaryum çekmez yada ömrünü çabuk doldurur diye kullanma taraftarı değilim.. 

Son olarak strafor boyanarak kıllanılabilirse acaba derz boyalarını strafor üzerinde kulanabilir miyiz.. 

Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim..
[/QUOTE]

bu tarz sorular genelde yanıtsız kalıyor,direk boya uygulanır diye düşünüyorum.derz olayı gerçek kaya dokusuna yaklaşmak için yapılıyor.Yoksa straforu o şekilde güzel işleyebilirim derseniz direk boyayın.Ben geçen gün strafor üstüne polieteran köpük sıkarak yaptım ve direk boyadım.Ama yanlış planla yaptığım için çok kaba oldu kullanmadım.katları bekleyerek atmam gerekiyormuş.Ama gene yaparsam straforu şekillendirdikten sonra direk bildiğimiz beyaz çimento kullanmayı düşünüyorum.Kumla karışık bişekilde,sonuçta derz falan hepsi çimento esaslı
kajjmeran2012-03-13 03:04:30
Alüminyum köşebent hakkında
[QUOTE=Okty]Alüminyum köşebenti bende kullandım gayet sağlam ve güzel oldu
bir boyu 10 tl bazı yerlerde 7 tl
Tavsiyem çepeçevre bütün olarak dönmeniz.Alt ve üst çerçeveyi yaptıktan sonra dik olarak sadece akvaryumun arka yüzüne köşebent yapıştırın.Ön yüzüne yapıştırmayın görsel olarak daha iyi duracaktır.
Ben yapıştırmıştım ama keşke yapıştrmasaydım.
Kolay gelsin...
[/QUOTE]Bende öyle yaptım ama üstlere bir boy daha almam gerekecek,ön yüzede yapıştırdım malesef
Alüminyum köşebent hakkında
Öncelikle merhaba,2 gün önce 70 50 50 6mm den bir akvaryum yaptım.Kayıt kuşakta var ama ben altına üstüne ve 4 kenarına dikine olacak şekilde alüminyum köşe geçmek istiyorum.Bu köşeler kıvrılarakmı yoksa her köşeye uygun ölçüde belli bir açıyla keserekmi yapıştırmam gerekiyor.L profil uygunmudur?kaç milim et kalınlığı olmalıdır acaba.Şimdiden teşekkür ediyorum.
Ahşap paludaryum yapımı ( 150 * 80 * 130h)
Sizi gerçekten kutlarım,insanın kendi yaptığı gibisi yok.Ahşabı oldum olası sevmişimdir.Bende 400 lt tankıma bir sehpa yapıcam ama profil bana çok soğuk geliyor,mdf oluncada fiyat tuzlu geliyor.Elimde bolca 5e 10 10a 10 vede sizin kullandığınız gibi çıkma çerçeveler var.Sizin gibi cesaret edip bunlardan yapsam sizce nasıl olur?Suyu doldurduktan sonra şuana kadar geçen zaman içinde sizce götürcek gibimi duruyor?Ben şahsen benimkinde problem olmaz diye düşünüyorum ama sizin tecrübenizden yararlanmak istedim. kajjmeran2011-04-30 18:20:39

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.