ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MRT61
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Haziran 2006 12:28
Son Ziyaret:
20 Eylül 2019 10:02
Toplam Mesaj:
20 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
MURAT AYDIN
Doğum Tarihi:
12 Mart 1981
Yaş:
43
İl:
Ankara
Meslek:
mühendis
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

MURAT AYDIN

SON 10 MESAJI

JBL CristalProfi E901
Merhaba.
Fikirlerimi paylaşırken amacım bir markayı yada bir modeli karalamak değil. Sadece yaşadıklarımı paylaşıyorum. Filtrenin mıknatısı değiştikten sonra sesin kesilmediğini söylemiştim. Sağ olsun Pet Garden şikayetimle ilgilendi ve eski serilerde mevcut olan contayı buldu. Bu konuda Turgut ustanın emeğine teşekkür etmem gerekir. Yarın bir filtre alsam tercihimin başındaki iki markadan biri olur. Takibi ses kişisel bir değerlendirme; ben bugüne kadar kullandığım üç markanın beş farklı modeli ile kıyaslayarak bunları yazıyorum.
Jbl E901,eheim Ecco Pro 3 ,eheim Experience 250 ?
Merhaba.
Benim tecrübem eheim in çin malı olmayanları gayet sessiz ve debi iyi. JBL e901 tavsiye etmem sesli ve problem giderilemiyor. JBL 1501 sessiz ve debisi iyi. Tetraların geneli sessiz fakat kronik su kaçırma problemleri var. Yenilerinin durumu nedir bilmiyorum ama mazisi bana güven vermiyor.
Jbl E901 Mi Yoksa Başka Bir Filtremi?
Merhaba.
JBL e901 almanı tavsiye etmem. İki arkadaş aldık, ikimizde de aynı ses problemi oldu. Mıknatıslar değişti ana ses kesilmedi. Önceliğin sessizlik ise eheim tavsiyemdir.
JBL CristalProfi E901
Merhaba.
İki arkadaş aynı gün, aynı koliden iki adet JBL e901 aldık. ikisinde de aynı ses var. İkinci günün sonunda servise götürdük. İkisinin de mıknatısları değişti. Ses devam ediyor. Sesin için deki havayla bir alakası yok, hava zamanla çıkıyor fakat ses kesilmiyor. Kullanan bir çok insanla konuştum ve forumları okudum e901 in yeni serilerinde bu problem var ve çözemiyorlar. Eski serilerin en üst sepetinde conta olduğunu söylediler ama bilgiyi teyit edemedim. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Duvara gömme Akv. 50'de 270 Lt. geçiş S-7 - Trophesu geçiş S-16
Elinize sağlık, değişik bir çalışma olmuş. Duvar biraz daha geniş olsaymış işiniz dahada kolaylaşırmış. Arkatarafa biraz derleyip taparlar sanız kullanımı ve seyri çok güzel olur. Şimdiden kolay gelsin.
Ankara da Egg Thumbler
Pet store'de var kızılay içel sokak bir bakın isterseniz.
Bu ''kalp'' seni unutur mu anneciğim...
Kaan bey ankara discus center'in adresini verirseniz yavruları yakından görmek isterim.
Discusda Renk Kaybı
Merhaba, 6 aylık red melon discusumun rengi rengi bir haftada yavaş yavaş açılmaya başladı.balık nerdeyse tamamen beyaz oldu.Önce stresten olabileceğini düşündüm ama balık saklanmıyor ve normal şekilde yem yiyor.Bu sorunla karşılaşan arkadaşların yardımını bekliyorum.
Klima Suyu
Tarık beyin söylediklerine bir Ziraat Mühendisi olarak katılıyor,hatta havadaki bağzı gazları sıvı hale dönüştürmüş olabilecek klima suyunu çiçeklere tavsiye etmiyorum.Ancak benim düşüncem ph'ı düşük olan saf suyun akvaryum suyunun ph ını gerçekten düşürebileceği bunu yaparkende suyu kimyasal olarak tetiklemeyeceği.Büyük ihtimalle klima havadaki mikro organizmaları suya karıştırıyor,bunu ilaçlama yada arıtma ile çöze bilirmiyiz.Bunun için bir deneme tankı kurmayı düşünüyorum. 
Klima Suyu
Merhaba
 Akvaryumda klima suyu kullanmayı düşünüyorum.Teorik olarak klima suyunun ph ı musluk suyundan düşük fakat klima suyunun ne kadar temiz olduğunu bilmek zor.Suyu filitreleme ve ilaçlama dan sonra kullanmak yinede doğru olurmu şüpeliyim.Bunu deneyen yada bilgisi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.