ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
redboy345
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Ocak 2012 23:42
Son Ziyaret:
07 Ekim 2012 10:32
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet Ezgin
Doğum Tarihi:
26 Eylül 1987
Yaş:
36
İl:
Balikesir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mehmet Ezgin

SON 10 MESAJI

Bilinçsiz Arkadaşlar..
Shabinqden de gördüm.Pet shopların çoğu bu şekilde zaten.En azından ben ilçedeyim buradakiler hep böyle bütün canlıları birarada tutuyorlar inanın buna.
Bilinçsiz Arkadaşlar..
Akvaryum canlıları satışı yapan bir sitede gördüğüm fotoğrafı yayınlamak istedim.Böyle bilinçsiz bir şekilde canlı besleyen arkadaşlar lütfen duyarlı olun.Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.Bende dahil danışarak herşeyi öğrenebiliriz.iyi günler.
Ölümler yaşıyorum..
Mrhaba arkadaşlar,150 lt bitkili canlı doğuran akvaryum,tetra tec ex 1200 dış filtre,canlı sayısı 40 kadar ve yavrularımda var.akvaryumumda rafya var.sorunum ise özellikle platilerdimde karşılaştığım yem yememe,aşırı zayıflık ve daha sonra gerçekleşen ölüm.diğer balıklarımın keyifleri çok iyi.sorun sizce neden olabilir?
Yavrular Hakkında.
30 lt akvaryumumda sadece yavrularım var.Ana tankımda karma türlerden oluşuyor.Ne yapmam gerekirdi sizce.Her tür için ayrı akvaryum mu alacaktım.Ayrıca size bu konuyla ilgili birşey danıştığımıda hatırlamıyorum.Sorum ile ilgili bir fikriniz varsa cvplarınız için saygı duyarım.Laf kalabalığı yapacaksanız shut up!!!
Yavrular Hakkında.

Merhaba arkadaşlar 30 lt akvaryumumda lepistes,balon moli,plati yavrularım var.iç filtrem yok ve ısıtıcı olarakta akvaryumu kalorifer peteğinin üstüne koydum su sıcaklığı derecede 27 gösteriyor.yavrularda bir sorun yok.beni endişelendiren konu iç filtrenın olmaması ileride yavrular için sıkıntı yapar mı.yavru sayım yaklasık 30 kadar.

redboy3452012-02-28 14:06:06
Platilerin üzerinde minik turuncu lekeler.
Balıklarınız için öncelikle geçmiş olsun.Sorun tam olarak ne bilmiyoruz fakat size bir ilaç tavsiye edebilirim.Pet shoplarda rahatlıkla bulabilirsiniz "Mikofish" diye bir ilaç,eğer lepistesleriniz sağlıklı ise ana tankta kullanmayınız.ayrı bir kaba rahatsız olan balığı alarak 2-3 damla damlatın 10 dk falan kalsın.Tavsiye ettiğim ilaç bütün hastalıklara iyi gelen bir ilaçtır.Fiyatı 10 tl olması lazım.iyi günler. 
Velifa balığım doğuracak ama...
Kesinlikle ayırmalısın,lepistes kendi yavrularını bile yiyen bir türdür.velifera yavrularınıda rahat bırakmayacaktır..
Neon Tetra Nasıl Beslenmeli?
Canlı doğuran karma akvaryumum var.8 tanede neon tetra bu akvaryumun içinde.Hiçbir sorun yok gayet sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdüryorlar.Ufak tefek şeylere lütfen aldırış etmeyin.sadece tek dikkat etmenız gereken ani su sıcaklığında olan değişimler.çoğu balık bundan etkılenır,fakat neon tetra daha hassas bir tür olduğu için toplu ölümler yaşanabilir.
Lepistes sorunum
Bitkili akvaryumumda dişi lepistes dogumdan sonra kuyrugundaki yuzgecler koptu ve daha sonra oldu.erkegımde hıcbır hastalık belırtısı yokken daha sonra oda öldü.diğer balıklarım gayet saglıklı,ısıtıcım 28 derece dış motor tetra ex 1200 su degısımı yenı.dezenfektan kullanıyorum.
Salyangoz sorunu
Akvaryumda 3 yerde kök halinde bitkim var.Açıkçası yeni başladım bu işe ve çok sardı.çok bitki olmaması katil salyangozlar için bir sorun teşkil eder mi.akvaryum dibinde midye kırıkları var.Birde kopan bitkileri eksem tutma olasılıgı nedir?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 13 Online Kullanıcı, 7 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.