ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
25caliskan25
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Mart 2024 17:56
Son Ziyaret:
2 Saat 16 Dakika önce
Toplam Mesaj:
32 [0.63 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
26 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
emin çalışkan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

w

SON 10 MESAJI

Bitkili Canlı Doğuranda Yavruluk Lazım Mı?+tavsiye
Bitkili Canlı doğuran akvaryumunda yavruluk lazım mı? Yavruları ayrı akvaryuma koyma ihtimalim yok. Başlangıçta 1e 2e dark moscow lepistes, 1d sunset plati(hamile) ve kiraz karides türleri olacak. Sonradan balık eklemeyi düşünmüyorum, sadece büyüyen yavrularla popülasyon artacak. Akvaryum 40L olacak ve içinde elodea,bacopa ve stringy moss olacak. Yavruluk lazım mı? Birde bu akvaryum için önerileriniz nelerdir? Bakmışken boş geçmeyelim düşüncelerimizi yazalım lütfen [:D][:D].
Plati Türü Önerir Misiniz?
[QUOTE=Orhan76]Endler ve velifera olur yalnız endler lepistesle çiftleşip melez yavru yapabilir velifera da bazen bulmak zordur[/QUOTE] Bir şey soracağım. Cins lepistesin yavruları da cins lepistes mi olur. Çünkü dark moscow lepistesler birbirine çok benziyor. Eğer yavrularsa bütün balıklarım birbirine çok mu benzeyecek? Bir de bu durum plati de nasıl? Platinin rengi yavruya geçiyor mu yoksa rengi rastgele mi oluyor yavruların. Biraz fazla soru oldu ama balık işinde yeni olduğumuzdan hobi derya biz lepistes [:D].
Plati Türü Önerir Misiniz?
[QUOTE=Orhan76]Karides beslemediğim için bilemiyorum onu, ama diğerleri için canlı doğuranlardan moli ve kılıç kuyruk da alternatif olabilir[/QUOTE] Moli ile kılıçkuruk biraz gergin balıklarmış hatta kılıçkuyruk yavru diye bir şey bırakmıyormuş diye duydum. Ondan dolayı moli yerine platiyi seçtim de kılıç kuyruk yerine birini bulamadım[:'(].
Plati Türü Önerir Misiniz?
[:D][:D][QUOTE=Maxmarine]Mavi plati sarı plati fenerbahçeliyseniz mükemmel tercih okur[/QUOTE] Ne yazık ki tek plati düşünüyorum [:((]. Bir de şey soracağım 1E 2D moscow lepistes+ 1D plati+ L,raz karides uyumşu mudur?. (bitkili akvaryumda) Birde bunların yanına 40 litre de başka hangi tür önerirsiniz? Düşüncelerinizi yazın. Benim için çok değerli[:D][EDIT]25caliskan25,2024-04-23 14:36:24[/EDIT]
Plati Türü Önerir Misiniz?
Plati türü önerir misiniz? Önerileri bekliyorum.[:D]
Tür Tavsiyesi
Plati çeşidi önerir misiniz?[:D]
Tür Tavsiyesi
[QUOTE=Orhan76]Her ikisinin de büyüğü, kendilerinin ve diğerlerinin yavrusunu denk getirirse yiyebilir, tecrübeyle sabit [:)] Hatta şöyle söyleyim lepistes yavruları daha kalabalık oldukları için kılıç kuyruk yavrularımı aynı tül yavrulukta tiftikleyip 2-3 tanesini öldürdüler, tabi anlayınca kılıçları pleksi yavruluğa aldım ama olan olmuştu, alternatif balık kılıç kuyruk bu arada lepistesle beraber bakılabilecek [:)][/QUOTE] Kılıçkuyruk bakması zormuş diye duydum. [:?]
Tür Tavsiyesi
Başka fikirler?


[QUOTE=berkay10]Moliler bi tık daha tuzlu su seviyor bu yüzden lepistesin yanına platy daha çok öneririm[/QUOTE] Moliyi yavrusu büyük doğuyor ondan lepistes onun yavrusunu yiyemez diye düşünüp seçmiştim. Ne kadar doğru?
Tür Tavsiyesi
Başka fikri olan var mı? [:D][EDIT]25caliskan25,2024-04-17 23:34:34[/EDIT]
Tür Tavsiyesi
Black moli ile dark moscow lepistes bitkili kare tankta güzel durur mu?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.