ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
akvarist01
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Temmuz 2006 21:28
Son Ziyaret:
22 Haziran 2011 01:04
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Olcay KANDIR
Doğum Tarihi:
20 Mayıs 1973
Yaş:
51
İl:
Adana
Meslek:
Bilgisayar pazarlama
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Akvarist01

SON 9 MESAJI

yavrular

Değerli bligi ve öneriniz için teşekkürler Engin Bey öyleyse en kısa sürede hava motoru destekli pipo filtre edinicem iyi günler ve saygılar...

yavrular

Herkese Merhaba

Şuan 10 civarında 5-6 günlük yavru veliferalarım var.Onları 35 cm lik akvaryuma koydum. yarıya kadar su var dibinde de biraz beyaz kum. içinde bir filtre var prta boy. merak ettiğim acaba bu filtre yavruları çekerse filan bir zarar görürler mi yada çekimden kurtulabilirler mi? filtreye ince bayan çorabı taktım ama o zamanda suyu iyi temizlemiyor. görüş ve önerilerinizi bildirirseniz mutlu olurum

olcay kandır

adana

Veliferanın davranışları normal mi?
kovalanan dişiyi az önce akvaryumdan ayırdım erkekle diğer dişi velifera kaldı ve ilginç olan yan 5 dak önce içeride kalan dişi velifera 20 ye yakın yavru bıraktı acaba diğerini dışlamalarının nedeni bu olabilir mi?
Veliferanın davranışları normal mi?

merhabalar

ben 1 aya yakın zamandır canlı doğuran beslemeye başladım. yaklaşık 8 aydır da japon besliyorum. ilk canlı doğuranları aldığımda 3 kılıçkuyruk (1 erkek 2 dişi) aldım. sonra bir tanesi erkek iki velifera. ertasi gün erkek kılıcın gonopodu hasar görmüştü 2 gün sonra öldü. sonra erkek velifera diğer kılıçları tacize başladı yem yedirmedi ve sırayla 3 günde onlarda öldü. sonra dişiye yem yedirmedi ve sürekli hırpaladı o da öldü. 5 gün yalnız kaldı. şimdi iki dişi velifera daha aldım yanına. şuan yine dişinin birini yanına aldı diğerini her dakika burun darbeleriyle hırpalıyor. sanırım o da artık bayağı zarar gördü. daha sonra diğerine sıra gelecek mi bilemiyorum. bu erkek veliferanın davranışları normal mi yoksa bir problem mi var ve ne yapmam lazım. şimdiden verilecek tüm bilgielere teşekkürler. acil olursa sevinirim.

akvarist01

Olcay Kandır/ADANA

 

yavrular için...
yavru canlı doğuranlara kurutulmuş tubifexi su içerisinde ıslatıp vermek sakıncalı olabilir mi?
tubifex hakkında!
yalnız şunu belirteyim ki eksik bir yön kalmasın. kullandığım kurutulmuş tubifex hatta konserve şeklinde olanlardan
akvaryuma kum
teşekkür bilgileriniz için ayrıca şunuda sormak isterim eğer koyacağım kum dere kumu olursa bu küçük tanecikleri japon balıları yutmazlar mı kazara? çünkü balıklarım ortalama 5-6 cm boyunda
akvaryuma kum
ikinci kez yeni bir sorunla karşınıza çıktığım için özür diliyorum öncelikle...japon akvaryumumun dibindeki renkli taşları renklerinin solduğundan ve biraz kararmasından dolayı yenilemek istiyorum. şayet midye kırıkları eklersem bunun akvaryum doğasına ve su kalitesine bir zararı dokunur mu? akvaryumum yaklaşık 7 aylık ve herhangi bir balık eklemesi olmadı yakın zamanda. ayrıca bir zararı olacaksa nasıl bir yöntemle bunu etkisiz kılarak akvaryum kumumu yenileyebilirim?
tubifex hakkında!

merhabalar

bazı forum mesajlarında okuduklarımdan dayanak alarak şunu sormak istiyorum: tubifex japon balıkları için yararlı mı zararlı mı?

 çünkü zararlı olduğu ve verilmemesi gerektiği yazıyor bir kaç yerde. aydınlatıcı bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.