ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sefer_tası
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Mayıs 2013 13:12
Son Ziyaret:
30 Kasım 2023 21:54
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Sefer Tası
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Mugla
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Sefer Tası

SON 10 MESAJI

Ercüment Türedi, Nadir Türler Koleksiyoncusu (!)
şikayet dilekcesinde, banka dekontu vardı. dolandırıcılık sucundan dolayı başvurdum. alacak verceke olsa zaten icraya vermem gerekirdi.

yani dedğiniz gibiyse o kadar sefil bi duruma düştüyse zaten allahından bulmuş diyorum, çok fazlada kurcalamam, ama haksız kazandığı paralarla zevki sefa içindeysede yakasını bırkmam.
sefer_tası2014-05-27 16:08:25
Ercüment Türedi, Nadir Türler Koleksiyoncusu (!)
ercüment türediye sevgilerle,

kocaeli cumhuriyet başsavcığından kovuşturmaya yer olmadığına dair karar

Yapılan soruşturma kapsamında, müşteki ile şüpheli arasında cins balık alım-satımı hususunda hukuki ilişkisinin bulunduğu, atılı dolandırıcılık suçunun unsurları itibariyle oluşmadığı, müştekinin şikayetinin hukuki anlaşmazlık apsamında kaldığı anlaşılmakla, şüpheli hakkında kamu adına tatbikata yer olmadığına, kararın bir suretinin müştekiye tebliğine tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde sakarya ağır ceza mahkemesine itiraz edebleceğine, itirazın reddi halinde itiraz masraflarının kendisinden tahsili gerekeceğine; CMK 172 ve 173 madelleri gereğince karar verildi.

değerli hobici dostlarım elime ulaşan kararı paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum saygılar.
Ercüment Türedi, Nadir Türler Koleksiyoncusu (!)
merhaba arkadaşlar şikayet dilekcelerinden haber varmı?
Yati Kökü Pamuklaşma
suya yeni koyulan yati köklerinde bu sorun kökün boyutuna bağlı olarak 1-6 hafta arasında devam eder, suyu içine alan kök içindeki özü dışarıya bırakıyor. cüce vatoz (tecrübeyle sabittir) sayısı 5-6 tane olursa temizliyor. en güzeli suda bekletip akvaryuma oyle koymak tabi bunada sabrımız elvermiyor.
sefer_tası2014-04-08 16:49:25
Ercüment Türedi, Nadir Türler Koleksiyoncusu (!)
merhaba,
savcılık için dilekce örneği gönderebilecek arkadaş benimle irtibata geceblirmi....
bitkili tank sıvı gübre kullanımı suyun rengi deği
  dış filtre yeni koyduğum yati kökünün salgısıyla işlevini yitrmiş boruları tıkanmış çalışmıyordu, o yuzden sorun olmuş, %50 su  değişimi yaptık bakalım yarına ne olacak...
bitkili tank sıvı gübre kullanımı suyun rengi deği
  dün akşam bitkili akvaryumuma jbl feropool sıvı gübre ekledim, (200 litre akvaryum eklenen gübre 15 ml)  bu akşam eve geldiğimde suyun rengi bulutlu sisili gibi bi hava almuş nedeni nedir? bilen arkadaş varsa yardımcı olsun lütfen! (sabah suyun rengi normaldi ancak 2 adet garrarufam ölmüştü)
Ercüment Türedi, Nadir Türler Koleksiyoncusu (!)
[QUOTE=pilatin][QUOTE=bilentungul]Merhaba tekrardan,
Bu sabah kendisine smsle mesaj attım ve başlığı da haber verdim, halen kendisinden yasal prosedürleri başlatmadan son bir umut ile yapılması gerekeni yapmasını beklediğimizi belirttim.
Buradan ilerleyen donemde yasal konulardan anlayan arkadaslardan yardım alabiliriz eger mümkünse.
Halen son bir Umit beklemekteyim hepimiz icin.Iyi hafta sonları.[/QUOTE]
 
Bugün Ercüment Beyi aradım.Telefonu açan olmadı.Ama bir süre sonra mesaj gönderdi."müsait olmadığı için açamadığını en kısa zamanda geri döneceğini ve mahcubiyetimi ve mağduriyetim den dolayı özürlerini ve bunu telafi edeceğini bildirmiş" Bilen Bey bende sizinle aynı fikirdeyim -yapılması gerekeni yapmasını- beklemekten yanayım.
[/QUOTE]
evet aynı msj banada yolladı, zaten 4 aydır bekliyoruz kendisinin gecerli bi nedeni var sanırım, diye düşünmek istyourm...
Ercüment Türedi, Nadir Türler Koleksiyoncusu (!)
[QUOTE=pilatin]Merhabalar;  bende 2012 yılında balık almak için Ercüment Beye ücret ödeyen fakat 2 yıldır balığa kavuşamayanlardanım. 2012 yılında isteğim balık türü gelmeyince ve kendisinden ilk canlı alış verişimizde (2011 yılı) ücret dahi istemeden canlı göndermesi ve yolda canlıların ölmesi nedeniyle bunu telafi etmesi sebebiyle kendisine karşı bir güven oluşturdu.Bu ithalata kadar aramızda diyalog kopukluğu yaşamadım.Bu süre zarfında ya kendisi aradı veya ben her aradığımda ulaşabildim.Geçen yıl süresince kendisi bir takım talihsiz olaylar yaşadı (Bunları buradan ben paylaşmayacağım, aramızda olan özel konuşmalardır.Söz hakkı vardır yazabilir,açıklayabilir.)Geçen süre zarfında kazanmış olduğu güvene istinaden son ithalatta kendisine başka kişileri önererek arada kendim zor durumda kalmış ve mahcubiyet yaşamaktayım.Son ithalatta uçağın geç gelmesi nedeniyle balıklar da sorunlar yaşandığını ve balıkların toparlanır toparlanmaz gönderiye başlayacağını para iadesi isteyene ücretini iade edeceğini son telefon görüşmemizde (17 Aralık 2012)l söylemişti.Kendisine hafta sonu buradan balıkları alacak arkadaşım İstanbul'a geleceğini elden almak istediğimizi belirttik.Kendisinin il dışında olduğunu  perşembe veya cuma gününü döneceğini ve alabileceğimizi belirtti.Fakat o günden sonra telefonla ulaşamadık ve giden arkadaşımız sadece İstanbul'u görmekle kaldı.Şimdi telefon çalıyor cevap yok maalesef.Ve hala samimiyetine inanarak (kendi adıma) Ercüment Bey'den makul ve mantıklı bir açıklama vereceğini ve bu sorunu çözeceğini umut ediyorum. [/QUOTE]
istanbulu gezip görüp gelen arkadaş benim, birde telefonda havalanı pazarlığı yaptık, nerden daha uygun olur diye, işimi güçümü bıraktım telini bekledim ama nerde telini acma nezaketini bile göstermedi adam,  yaa öldü de, kedi yedi de bişey deki milleti oyalama yani, bu işin peşini bırkamıycam...
sefer_tası2014-01-03 13:41:20
türü nedir?
 Elatine gratioloides
http://www.aquagreen.com.au/plant_data/Elatine_gratioloides.html

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 32 Online Kullanıcı, 17 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.