ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
fevzi gidiyon
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Eylül 2013 16:45
Son Ziyaret:
14 Ocak 2015 12:20
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fevzi Gidiyon
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Gemma-Art akua-Ahm marine yem hakkında bilgi lazım
gemma'nın 3-4 çeşidini kullanıyorum. granul green ciklet-growth and bredeer - pro baby- micro baby. Çok memnunum. Özellikle suyu bulandırmıyor akvaryum hep diri ve berrak kalıyor. Ayrıca balıkların büyümesinde gözle görülür bir hız oluyor. Son olarak Artemicro diye bir yem çıkarmışlar çok başarılı. Tavsiye ederim.
Ayrıca Artakua da zaman zaman kullandı fakat bende diğer arkadaşın dediği gibi çok yem artığı kalmadı. Belki fazla yemleme yaptığı için olmuştur. Ben gemma kadar performans alamadığım için Artakua yı tekrar almadı. 
Ahm hiç kullanmadım. Yorum yapamayacağım. 
GEMMA MICRO & PRO BABY YEM
Öncelikle yavrularda önemli olan şey ortamın en az kirlenmesi. Buda kaliteli yemle mümkün. Sonra ise yavrunun hızlı büyümesi ve formunu yakalamasıdır. Ben bu aradığım özellikle gemma micro baby ve pro baby de buldum. Ve çok memnunum. Çok rahatlıkla söylüyorum bu zaman kadar ki en iyi yavru yemi.
Gemma growht and breeder yem
Yüksek protein sıfır sorun. Kolay sindiriliyor muadillerine göre çabuk boylandırıyor. Fiyat yarı yarıya aşağıda. Diyetlerim de olmazsa olmazlara girdi.
Gemma yem ?
[QUOTE=cae_sar]Gemma nın tüm çeşitlerini kullandım, ilk başta pek memnun kalmadım ama yerli firma diye inatla kullanmaya devam ettim; sonuçta akvaryumda yıllardır görmediğim kadar kirlillik, bulanıklık oluştu, aşırı derecede suyu kirletiyor[/QUOTE]

Bende çok uzun zamandır gemma kullanıyorum. Böyle bir sıkıntı hiç yaşamadım. Bırakın bulanıklığı bu zamana kadar bu kadar az suya salınım yapan yem görmedim. Bence sizin akvaryumda başka bir sıkıntı olabilir veya arada başka yem kullanmış olabilirsiniz. Ben çok memnunum.
fevzi gidiyon2014-11-08 16:00:29
Yeni yunus yavrularım için yem desteği
Gemma Growth and Bredeer mükemmel sonuç alacağından eminim. Gemma Pro Baby ve Micro Baby de yavruların için ideal olur.
gemma growth ve green kullananlardan görüşlerini bekliyorum
Gemma Growth and Bredeer ile ilgili gözlemlerim. Suda kesinlikle kirlenme yapmıyor ve yem şişmiyor. Nescafe kıvamında olduğu için kolaylıkla toz haline geliyor. Bu da yavru ve küçük ağızlı türleri beslemede büyük kolaylık sağlıyor. Kokusu mükemmel. Bence bir yemde en önemli şey kokusu ve şeklidir. Renkli olamsı beni hiç ilgilendirmez. Hatta renkli yemden nefret ederim. %99 boya katılmıştır. Doğal yoldan renklendirme çok zordur. Bu yüzden NLS ve GEMMA yemleri çok seviyorum. Gayet naturel yemler. 
EGERT Balık Yemleri
Spirulina yemi gayet başarılı. Diğerlerini bilmem.
Yunus için yem markası
Gemma growth and bredeer tek kelime ile çok iyi bir yem. BU arada canpet olayına bende katılıyorum. Ödeme yaptım yok bugün çıkıyor yarın çıkıyor. Kargoya verildi , kargo teslim edecek bir sürü saçmalık yaşadım. En iyi hizmet aldığım 2 site türkiyeyemmerkezi ve akvaryem. Hem Serdar bey hemde Ceylan bey çok iyi ve alakalılar.
En iyi yem markaları
Bende NLS'den şaşmam. Fakat gemma' da fiyat olarak çok uygun ve NLS gibi suyu kirletmemesi sp'lerimin boylandırması ve iştahla tüketmeleri bakımından fiyat/kalite oranına bakıldığında diyet listemde yer bulan bir marka oldu.
Sera ,tetra, bunlar 80-90 yıllarda yokluk zamanında Almancıların yanlarında getirdiği 3.sınıf yemler. Ki Almanya'da yüzlerine bakılmıyor. JBL evet tercih edilebilir. Artık o eski düzenler yok. İnsanlar kaliteli şeylere ucuza ulaşıyorlar. Milleti kazıklama devri bitti.
 
50-60gr kutulara 20-25 hatta 40 tl verdiğimiz günler vardı. 3,2 kg kovalara 300-400 TL arası paralar ödeniyordu. Ne oldu şimdi. Ne oldu kaliteli marklar çıktıkça serbest piyasa ekonomisine geçildikçe dünya küreselleştikçe artık %500 karlar kazanamayacaklarını anladılar.
 
Neyse konuyu dağıtmayayım :) Son söz
 
NLS Kesinlikle açık ara. gemma fiyat/kalite oranından listede.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 31 Online Kullanıcı, 17 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.