ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
FreshWater
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
38
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Mart 2014 22:44
Son Ziyaret:
08 Aralık 2023 16:57
Toplam Mesaj:
31 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İsmail
Doğum Tarihi:
23 Ağustos 1987
Yaş:
36
İl:
Malatya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Yati Kökü İçin Moss Öneri
Jawa Moss candır. Gerisi heyecandır. Bitki konusunda çok tecrübesiz ve talihsiz olan ben bile yaklaşık 8 ay önce aldığım bir tutam jawa Moss ile gitgide çoğalan bir bitki örtüsü yakaladım. Tavsiye ederim. Arada bir ışık açıyorum.yukari doğru uzuyor büyüyorlar. Gübre CO2 vs. Hak getire. [;)]
20x20x20 Betta Akvaryumu
Gayet güzel olmuş emeğinize sağlık. Petshopları gezerken o pet bardakta hücre hayatı yaşayan betta balıklarını görünce insanın içi burkuluyor. Sizin akvaryum ultra lüks villa sayılır o pet bardak hayatının yanında. Bu yüzden umarım herşey yolunda gider diyorum. Pek dışarı atlayacagini zannetmiyorum. Çünkü atlasa o pet bardakta bunalıp hepsi atlardi diye düşünüyorum. Bir arada kavga eden balıklar olduğu için belkide o şekilde her balığa ayrı akvaryum yapamıyor ve bardakta satıyor olabilirler. Yinede onları öyle görünce insan üzülüyor. Sırf bunun için bende bir yada iki adet alıp besleyecegim. Bettalar çok güzel balıklar.[:3]
Vatozum Dişi Mi?
Hayır bu balık erkek.
Beyaz Yunus Bağırsakları Çıktı
Bir dönem bende ciklet besledim. Bildiğim kadarı ile dişi ciklet balığı yumurtlama zamanı geldiğinde tüpçük çıkarabiliyor. Ama bu biraz fazla gibi duruyor.
Yavrulukta Tutmalımıyım?
Eskiden Lepistes beslerdim. Yavruluk da denedim , ayrı akvaryum da denedim. Hepsi kısmen işe yarar. Ama eksileri var. Eğer ana tank yeterince büyükse ve yavrular için saklanma alanı oluşturursanız ayırmaya jlhic gerek yok. Bir süre sonra balıklar yavru görse de yiyemeyecegine inandığı için saldirmiyor bile. Farklı tür balık olmayacak tankta. Benim bir metrelik akvaryumda suyun dibinden üste kadar rafya yapmistim bir köşeye. Hiç sıkıntı olmuyordu.
Sünger Filtre Sorunu
Tıkanıklık olabilir belki.
Akvaryumdan Bir Kare(yarışma 2)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/159676/050820202254581.jpg[/IMG]
Onu bir de benim gözümden görseniz [3)]
Vatozdaki Yuzgec Ve Kuyruk Sorunu
Su sartlarindan oluyor sanırım. Dip çekimi yapın taze dinlenmiş su ekleyin. ısıyı muhafaza edin. Soğuk suyu eklemeyin birden sıcaklık dalgalanması olmasın. Bide tuz kesinlikle koymayın. Kedi balıkları tuza hassastır. Düz kuyruk vatoza kolay kolay bişey olmaz. Büyük ihtimalle su şartları bozulmuş. Filtre yetersiz olabilir. Bakteri kültürü oluşmamış olabilir. Bir çok faktör var.
Balıklarım Ölürmü
Balıklarım olur mü başlığı ile açılan konu altındaki bütün girdileri okudum. Ve buna bağlı olarak verilecek cevap şu ki kardeş o balıklar ölmese de sürünür. Yani trajikomik şeyler yazılmış. Ama can taşıyan bir hayvanın sırf hayvan olarak dünyaya geldi diye bu tarz muameleye işkenceye maruz kalması ve para uğruna hiç edilip fiyat etiketi kadar değer görmesi ve ölmesi çok üzücü.
L144 Albino Cüce Vatoz Hakkında Sorular
L144 cüce vatoz türlerinden biridir. Dişi ve erkek ikiside düz kuyruk olursa yavrular da düz kuyruk çıkar. Biri düz digeri tül olursa karışık çıkar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.