ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tkose
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
15
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Ekim 2015 11:56
Son Ziyaret:
17 Nisan 2024 21:37
Toplam Mesaj:
44 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tahir Köse
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

125x50x60 2 e 6 d Yunus 125x50x60 30 Red Moliro 125x50x60 2 e 9 d Kasakalawe Tahir Köse

SON 10 MESAJI

Jbl Manado Dark Kumu Hagen'e Benziyor.
Hocam , deneyimlediniz mi JBL Manado Dark kumunu?
70x40x40 Low Tech
Hocam , emeğine sağlık gayet güzel. Sağ taraf ne haldedir. son güncellemeleri de eklemelisin bence .
Bitkili Akvaryum Son Hali
Maşallah güzel bir kurulum, tabandaki kum, filtre marka ve modelleri vb diğer bilgileri de eklerseniz daha iyi olur düşüncesindeyim. Ayrıca CO2 var mı?
Lowtech Bitkili Platy Akvaryumum
Hocam , emeğinize sağlık. Bitkili ve canlı doğuran konusunda tecrübem yok, ancak hem zeminin hem de arka planın siyah olması görünümü olumsuz etkilemiş diye düşünüyorum. Saygılar.
Aquascape Günlüğüm
Hocam , öncelikle tebrikler. Çalışmalarınız ve anlatımınız bizler için örnek olacak cinsten. Bugüne kadarki tropheus macerama son verip bitkiliye ve canlı doğurana geçiş yapmak istiyorum. Co2 vb konularda çok bilgim olmadığı için low tech kuruyum diyorum. Dikkat edilmesi gereken noktalar veya tavsiyeler varsa söylerseniz memnun olurum.
55x55x50 Kup Akvaryum Kurulum.
Merhaba, güzel bir kurulum tebrikler. Tanktaki canlı ve bitki ler neler?
İnternetten Yemleme Yap (otomatik Yemleme)
Tam da düşündüğüm proje yavaştan siparişleri verdim . Bende net üzerinden akvaryumdaki bütün ekipmanları kontrol eden bir kontrol kartı tasarlamayıs düşünüyorum . Detayları paylasacam iyi çalışmalar.
4 Cm Yunus Cikletlerim Büyüklrle Yaşarmı?(resimli)
Geçenlerde 3 cm civarı yunus yavrularını yavruluğa koydum. Sabah baktım ki yoklar. Yavruluktan nasıl çıktılar , damızlıklar nasıl yedi anlamadım. :) En kolay bunu içlerinden birini feda ederek anlayabilrsin .:) Şahsi fikrim yanlarına koyma yavruları.
Bu Led Paneli Akvaryuma Nasıl Sabitlerim ?
Merhabalar, Öncelikle kolay gelsin, güzel bir çalışma. 6,5 cm lik dikdörtgen bölüme şerit ledleri dizecekseniz, 5 sıra falan sığar . Çünkü genelde 1 cm civarı ledlerin genişlikleri . Bitkili olmayacaksa led renginin pek bir önemi yok bence , zaten bu şerit ledlerin bitkiye faydasının olmadığını söylüyor deneyimli arkadaşlar. 5 6 sıra şerit ledi beyaz gün ışığı kullanarak dizebilirsiniz. 12 V luk adaptör iş görmez trafo almanız gerekli. Adaptör kullanınca verdiği ışık az olur. Burda bi de şerit ledlerin markaları ( kaliteleri ) önemli .Örneğin ben kendi yaptığım aydınlatmam da 2 şerit gün ışığı ,1 şerit mavi , 1 şerit de beyaz kullandım. Ancak beyaz bayağı kaliteli olduğu için diğerleri pek seçilmiyor. Birde bu aydınlatma panelini nerden buldunuz ? paylaşırsanız sevinirim.
Hem Malawi Hemde Bitki İçin Aydınlatma!
Benim gozlemlerimde de karma tanklar da bulunan yunuslarda renk güzelliğinin daha düşük olduğu yönünde. Ondan dolayı kendini göstermiyor dedim. Ama tecrübeniz varsa ve Memnunsaniz diyecek biseyim yok. Ayrıca aydınlatma konusunda led de düşünebilirsiniz .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.