ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mehmet-Uslu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Aralık 2006 01:32
Son Ziyaret:
15 Şubat 2007 00:33
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet Uslu
Doğum Tarihi:
01 Mart 1978
Yaş:
46
İl:
Antalya
Meslek:
Kuyumcu
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

mehmet uslu

SON 10 MESAJI

Filtremden Az su Cikiyor
Cok Sagolun Arkadaslar,Sayenizde yaptim simdi cok güel tanzikli su akiyor,bu arada pervane cikartmasini ve temizlemesinide ögrendim,cok tesekkür ederim....
Filtremden Az su Cikiyor

Sagolun simdi bir söküp deneyecegim,belki hava yapmistir.

Filtremden Az su Cikiyor

Tesekkürler Akif bey

Eheim 2213 Dis filtre kullaniyorum,hortumlarida dahil olmak üzere yeni temizledim,icindeki elyafla filtre arasinda yeteri kadar mesafe oldugunu düsünüyorum,hafif ses yapmaya basladi simdi,acaba mildemi bir hata olustu,icini hic sökmedim aslinda korkuyorum icini sökersem tekrar takamam diye.pervane sökülmesi ile ilgili bir bilginiz varsa iletirseniz sevinirim.Saygilarimla...

Filtremden Az su Cikiyor
Slm Arkadaslar,aksilikler üst üste geliyor geldimi,bir baligim hasta ve simdide filtremden cikan suyun azaldigini görüyorum,ne yapmam gerek,lütfen yardimci olun.Yeni temizlemistim.
yalpalayarak yüzme

Sagolun Faruk bey.

Hasta olan baligim bir velifera,bu gün biraz daha iyi gibi sanki,ama yinede halsiz,köselerde kendi haline ileri geri hareket ediyor ama hareketi oldugu yerde,gözlerindeki sislikten tam emein degilim,fakat balikta bir zayiflama görebiliyorum ve diskisi ilk zaman saydam bir görüntüdeydi simdi takip edemiyorum,taban temizligi yapiyorum her 15 günde bir suyun birazini degistirirken tabandan cekiyorum ve hem temizlik hemde su degisimi yapmis oluyorum.Balikta herhangibi kanama belirtisi,beyaz benek,erime yok yazilarinizi takip ediyorum yardimci olabilirseniz sevinirim.Saygilarla Berlinden Selamlar.

yalpalayarak yüzme

Mert bey,Tesekkür ederim.

sanirim baska bir sey olmus bu gün gözlerinde kabariklik gördüm,bir kösede oldugu yerde ileri geri yüzüyor,tavsiye edilebilecek bir ilac varmi.Saygilar.

yalpalayarak yüzme

Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler:Asiri durgunluk ve yem yememe.

Akvaryum Kapasitesi (litre):200 Lt

Akvaryumdaki Diğer Canlılar:Molly,klic kuyruk,Plati,ve neon.

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):sicaklik 25,26 derece

Filitrasyon:Dis filtre

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:Sera Costapur,200LTye 5 ml.

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :15 günde bir suyun 4te biri kadar,ama beyat benekten dolayi 3 gün önce yine 4te bir kadar degistirdim.

Bitkilerim Sarariyor
Cok Tesekkür ederim,sorun tuzmus,ve isigi 3 gün kapali tututum sorunum hemen hemen giderildi gibi bir sey,benim akvaryum yeni oldugu icin bakteri üretimi oluyormus o yüzden bulaniklik,tuz attigim icinde bitkilerde erime oldu ama halloldu gibi birsey yardimlar icin herkeze tesekkür..Berlinden Sevgilerle...
Suya Tuz konulmasi

Cok tesekkür ederim sanirim biraz gec oldu ama. Yinede cok sagolun.Bugün yeni bir konu ile ilgili birsey sordum,sanirim sorunu bu mesajinizla anlamis oldum.

Bitkilerim Sarariyor
Selam Arkadaslar,ben akvaryum sevdasina yeni katilan bir merakliyim,baliklari cok seviyorum,evime 1 metrelik bir akvaryum kurdum,dis filtre var ve icnde karma balik besliyorum,ama bitkilerimin yapraklari sarariyor,uzun yaprakli bitkilerimin yapraklarinda kararma ve erimeler basladi lütfen bana yardimci olun,simdiden tesekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.