ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
nmurat
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Ocak 2016 21:32
Son Ziyaret:
16 Mart 2017 23:42
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
murat sülünoğlu
Doğum Tarihi:
12 Kasım 1991
Yaş:
32
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

https://www.facebook.com/duboisimaswa/?ref=aymt_homepage_panel

SON 10 MESAJI

Duboisi Yem Konusunda Tavsiye
Merhabalar,
16 adet 4-6 cm arası duboisilerime mevcut olarak aldıgım yemler şu şekilde:

dainichi veggie deluxe baby
sera flora
tetra pro vegetable
nls thera a
jbl %40 sup.
tetra phyll

sizden ricam ana ögün ve yardımcı ögün şeklinde varsa vaktiniz ufak bir günlük öğün planı verirseniz çok sevinirim
şimdiden ellerinize sağlık iyi geceler
Duboisi Maswalarına Gözü Gibi Bakanlar.
Duboisilerine gözü gibi bakan abilerim kardeşlerim sahşım yeni başlamış bulunmakla bu hobiye anladımki bu iş sevdaya dönüşecek belli etmekte kendini[:3][:3] sizlerinde gözü gibi baktıkları duboisilerini görmek isterim inanın site site gezip videolar izlemekteyim güzel duboisiler görmek ve tecrubeler kapmak için sonunda biraz yoruldum ve tükettim kaynaklarımı :) lakin aklıma şöyle bi fikir geldi varsa kullanmak oldugunuz hesaplarınız burada kendi yavrularınızı sergileyebilmek ve fikir alışverisi yapmak için bir sayfa kurdum abilerimi kardeşlerimi bekleri saygılar.

https://www.facebook.com/duboisimaswa/?ref=aymt_homepage_panel
Anlayamadığım Tropheus Tankları
Öncelikle degerli cevabımız içim tşkederim. Sürtünme problemini hallettim çok şükür kayaları kaldırdıktan sonra dipte biriken gözle gözüken pislikler gercekten kayalarda sıkışınca bi problem yaratmıyorsa güzel dizayn yapmak elbette isterim. 250 litre tankım dophin cf1200 dışfiltrem bulunmakta biıtopol ve denitrol kullandım kurulurken cok güzel şekilde dinlenmiş ve bir sisteme balıkları aşılayarak koydum. Boş bi akvaryum görmek bende gercekten istemiorum onların doğal ortamını yaratmak en büyük amacım. Kum olarak mercan kırıgı kullanıyorum ve iç fiktre resun 1200L var
Anlayamadığım Tropheus Tankları
Bende yeni bir duboisi akvaryumu kurdum 16 tane yavrum var kucuklukten buyumek ıstıyorum. başta akvaryumu kurarken okadar hevesle kayalar dızdımkı resmen içeride bir şehir kurdum sonuçmu malesef hüsran :( dışkı birikimi okdr cok oldukı balıklarım surtunmeye basladı kayaların altından aklımın alamayacagı bir dışkıyla karşılaşıtım içim acıya acıya ozenle yaptıgım o dızaynı bozdum buna bi çare bulamadım varsa bir yöntemi ögrenmek isterim saygılar.
Su Netliği
Sönmez bey Symec micro die değişik bir kumaş var arkadaşım birebir kullandı bende yeni akvaryum kurmaktayım özellikle dikkatimi cekti ürün bende dikkatettim banada lazım olur die birde tropheus bakcagım için titizlik var üzerimde biraz. Ürünün kullanımı şu şekilde uyguladı arkadaşım o kumaşdan dış filtre sepetinin boyu kadar bir yaprak kesip sepetin üstüne koyuyoruz 24 saat sonra ürünü alıoruz bnm etkisini oldugunu gördüm kendimde kullancam.umarım sorununuz en kısa zamanda hallolur hayırlı hobiler
Aquanic Aq1200 Dophin C1300 Tavsiye
Öncelikle degerli yorumlarınız için herbirinize tek tek teşekkürederim.Bugun yaptıgım ufak araştırmaya göre jbl,dophin veya tetra arasında kalmıstım buradaki görüşleri paylaşan arkaşlardan da gördüğüm kadarıylada tetrada musluk sorunu cok dile gelmiş bu riski almak istemıyorum..jbl fiyatı cok yuksek ama uzun dönemde enerji tasarrufuda cok yüksek..dophin fiyat olarak o sekmentte en iyi dophin gibi gözüküyor. Onu almaya yakın gibi duruyorum.
Aquanic Aq1200 Dophin C1300 Tavsiye
Değerli hobiciler sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var. 100x45x55 bir duboisi akvaryumu kurmaktayım dış filtre olarak tropheus yetiştirenler daha iyi bilir sonuçta bikere alcacagım bişi ve bütçemi iyi kullanmalıyım. akvaryum yatacagım odada bu yüzden seste önemli yardımlarınız için şimdiden tşkler.

Dopcin c1300
Aquanic aq 1200

arasında bana yardımcı olursanız sevinirim.

İYİ HOBİLER
Degerli Hobiciler Tavsiyenize İhtiyacım Var!
İnanın gerekli araştırmaları yapıyorum hiç birinden vazgecmiyorum nedense ama dediginiz gibi tropheus kolonisi küçükten kurmak güzel olabilir koloni kurma üzerinden okumalarıma devam edecegim ...başka arkadaşlarında tavsiyelerini ve düşüncelerini hevesle beklemekteyim.

Saygılar
Degerli Hobiciler Tavsiyenize İhtiyacım Var!
Kadir Bey öncelikle çok teşekkürederim ilginiz için,

şöyle birşey söylemek istiyorum malawi türlerinin coguna ev sahipligi yaptım daha önce, yunus,sarıprenses gibi, onlara karsı bi doyumlulugum var.. bu yazdıgım türleri cok cok sayıda almak istemiyorum tıka basa bi akvaryum olsunda isttemiyorum zaten ama istedigim şey gözümün önünde büyümeleri kuçuklukten renk almalarını falan yaşayarak görmek istiyorum.

daha ziyade bu balıkları bir arada yaşatırken duşman edermiyim birbirlerine eziyet etmek istemiyorum kesinlikle...yoksa her güzelligin tabiki zorlukları olcak başım üstüne.[EDIT]nmurat,2016-01-25 14:33:01[/EDIT]
Degerli Hobiciler Tavsiyenize İhtiyacım Var!
Merhaba değerli hobiciler,
İlk defa büyük bir akvaryum kurmayı düşünüyorum 100x45x55 boyutlarında. Sizden ricam yazacağım türdeki balıkları bir arada yavruluktan alıp büyütebilirmiyim ögrenmek istiyorum.Nedeni şu gercekten bu balıkları görünce beni al bana bak diye fısıldayan türler bana.

Türler; Frontoza Brundi,Demasoni,Tropheus duboisi (gercekten bana bak dıyorlar bu balıklar hepsini bir arada görmek istiyorum) ama bencillikte yapmak istemiyorum balıklar için

TAVSİYENİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.