ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
yabi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
104
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Ekim 2016 09:06
Son Ziyaret:
10 Kasım 2023 00:22
Toplam Mesaj:
142 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
yavuz başören
Doğum Tarihi:
08 Ağustos 1982
Yaş:
41
İl:
Istanbul
Meslek:
tasarım
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

yavuz başören 200lt Bitkili / Apistogramma cacatuoides - Apistogramma borelli - Iriatherina werneri - Cüce vatoz - Lepistes

SON 10 MESAJI

Dere Kenarından Topladığım Bitkilerin İsimleri?
Ben de başta sonra okudum dereotuna da cobambaya da çam ağacına da benziyo yardım istemişsin fikirlerini söylemiş arkadaşlar işine yaramıyosa oku geç asıl saygısızlığı sen yapıyosun
Balık Üreticileri Balıkları Nasıl Büyütüyorlar
Bişey tozu var ondan kullanıyorlar a ile başlıyo aklıma gelmedi
Apisto Borelli Yavruları
Erkeği bir kere yavru yerken bir kere de ağzına alıp dışarı çıkarırken gördüm güvenmediğim için yavrular yüzüşe geçergeçmez ayırıyorum. Borelli yavruları kakadulara göre hem daha nazik hem yavaş büyüyolar. Ama sayı olarak 3 katı diyebilirim kkadu 20 yavru veriyosa borelli 60-70 yavruluyo.

[QUOTE=boraymc]

Maalesef hepsini kaybettim ama diğer dişiden bir kaç güne yavru geliyor, bu sefer erkeği ayırmayı deneyeceğim fakat iki dişi birbirlerinin yavrularına zarar vermezler umarım.
Bencede fazla yemlemeden gitti yavrular ama yavruluk mu kullansam tam bilemedim. bir de kaçıncı gün ayırmalıyım yavruları?


Erkeği ayırmış mıydınız?[/QUOTE]
Apisto Borelli Yavruları
Çok erken ayırmışsınız ben de bu hatayı yapmıştım ne yazıkki hepsi ölmüştü, artık 2-3 haftadan önce ayırmıyorum. ayrıca yavruluk ve gibi plastik şeylere de koymuyorum mümkün olduğunca doğdukları ortamda tutmak lazım akvaryumu camla vs bölebilirsiniz

[QUOTE=boraymc]3 günlükken ayırdığım apistogramma borelli yavrularım bugun 9. günlerine girdiler fakat 30 civarı yavru varken bu sayı 15 civarına indi. artemia ile beslemeyi denedim fakat yiyemiyorlar. yaklaşık bir haftadır günde 4 defa olmak üzere sera micron veriyorum. Sizce nerede hata yapıyor olabilirim? Ölümleri durdurmak için ne yapmam lazım?[/QUOTE]
Bir Proje Önerisi
Gerçekleşirse çok faydalı olabilir canlı bağışı da yapılabilir ben ihtiyacı olana elimdeki fazla balıklardan verebilirim. Ama iyi niyet suistimal de edilebilir burada önemli konu alıcıların iyi seçilmesi.
Melek Balığımın Ağzındaki Tuhaf Çıkıntı
Ağzına bişey batmış olabilir mi? İçeriden bakmak lazım
Cüce Vatozun Aniden Su Yüzeyine Vurması
Benimkilerde aynı hareketi yapıyor ama bir sorunlar yok. Aniden yüzeye sıçrayıp iniyorlar bilen var aydınlatsın lütfen :)
Nezaman Yavruluktan Çıkartmaliıyım
Akvaryumdaki en büyük balığın ağzından daha büyük olunca çıkartın bence :) en garanti yol.
Biolife Trol Üyelikleri
Dolandırılmak kimin suçu? Size göre dolandırılanın bana göre dolandırıcının. Siz diyosunuz ki okusun öğrensin araştırsın yalana dolana kanmasın mantıklı düşünsün bunları yapamıyosa onun suçu. Hırsızın hiç mi suçu yok yani? Adamın imkanı yok belki araştıramıyo olanakları kısıtlı zamanı yok o zaman dolandırılmayı haketti diyorsunuz :) diğer yazılarınızı bilmem genelleme yapmıyorum haksızlığa karşıysanız ne mutlu size. kendi tavrımı ortaya koymak için yazıyorum dediğim gibi ve yanlışları azaltmak insanları uyandırmak için çözüm bulmaya çalışıyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.