ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Akademisyen
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
14
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Kasım 2017 21:32
Son Ziyaret:
19 Ocak 2018 19:07
Toplam Mesaj:
49 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak Dilara Kiras
Doğum Tarihi:
14 Eylül 1989
Yaş:
34
İl:
Bolu
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Burak Dilara Kiras

SON 10 MESAJI

Diğer Japonum Teleskopa Saldırıyor
Ablacım sorunun cevabı imzana yazdıklarında aslında..

35×15×40(h) akvaryum küçük biliyorum lütfen üstüme gelmeyin kısa zamanda büyutecegim..
3 japon
1 teleskop japon.
Not: Japonların boyu 3-4 cm..
Lepistesler Hareket Etmiyolar
Fotoğraf yükleyebilirseniz yardımcı olabiliriz böyle diyeceğimiz her şey havada kalır bir sürü sebebi olabilir.
Çöpçülerin Cinsiyet Ve Irk
Bronz çöpçü :) biraz küçükler ancak üstten baktığınızda karnı yanlara doğru genişse dişidir daha uzun ve sivri geliyorsa erkektir. Akvaryumunuzda başka ne besliyorsunuz? Çünkü birinin üst yüzgecinde deforme gördüm. Diğer balıklar vuruyor olabilir mi? Birde renkli olan her şeyi çıkarmanızı tavsiye ederim doğal durmuyor üstelik suya salınım yapar.
İlk Akvaryumum
Yapılan yorumlara şöyle bir baktım da yine hayrete düştüm. Saygıdeğer abilerim, kıymetli üstadlarım; anlıyorum bir canlı söz konusu benimde içim acıdı. Ancak hepimiz konuyu açan kardeşimizin yaşça küçük olduğunu anlamışızdır.. Bu şekilde bir yaklaşım sergilediğinizde kardeşimizin balıklardan hatta hayvanlardan soğumasına neden olabiliriz. Daha yapıcı yorumlar yapmanızı rica ediyorum. [:)]
Sarı Prenses Cinsiyet Belirleyebilir Misin?
Siz çok yanlış anlamışsınız 1 erkeğe 3-4 dişi olması lazım acilen o dişiyi oradan alın ölmeden. Erkeklerin hacim çok büyük değilse birbirleriyle sürekli kavga etmeleri kaçınılmaz. Rengini, formunu en beğendiğiniz erkeği bırakın diğerlerini verin ve dişi alın. İyi akşamlar.[EDIT]Akademisyen,2017-12-25 20:07:11[/EDIT]
Neon Tetra
Renkli taşları arkadaşlar söylemiş bir de kum almanız gerekli. Öğrenciyim bütçem yok derseniz balıklarınızın karşılığında beta alabilirsiniz güzel renkli olanları mevcut.
Komando Çöpçü
[QUOTE=Va_sil]

Corydas turu degildir .....40 santimden daha buyuk olur ......

Kadi baliklari buyudukce o kadar tembelesirler....... Su degerleriniz dogru ise ve hasta degilse [:)][/QUOTE]

Abi merhaba. Latince Adı: Corydoras paleatus olarak geçiyor komanda çöpçülerin sitede. Ona istinaden yazmıştım corydoras diye. Yanlışım varsa affola.
İç Parazıt Melek Balığı
Eczane vermiyor dediğiniz ilacı biz doktora gittik durumu anlattık balığımızın hasta olduğunu bu ilacın gerektiğini.. Doktor çok sağolsun halimizden anladı ve eşime sistemde çeşitli hastalıklar yazarak bu ilacı reçete etti. Siz yeter ki kurtarmak isteyin ölümden başka her şeyin çaresi var. Umarım kurtarırsınız..
Astronot Baligimda Kuyruk Bozulmasi
Balığınızın kurtulma şansı var inanın. Ben kurtaramadım ancak sizin balığınızın durumu emin olun benim tedaviye başlamadan önce ki halinden çok çok daha iyi. Buyurun size link veriyim inceleyin.
https://www.akvaryum.com/Forum/allah_rizasi_icin_bakin_fazla_vaktimiz_yok_k912530.asp
Selamlar Hayvan Sever Hobici Abilerim Kardeşlerim
Eğer çeşmeden dolduracaksanız öncelikle akvaryumun ağzı açık bir şekilde klor uçurucu ekleyerek 1 gün bekletmenizi, ertesi gün bakteri kültürü eklemenizi ve 1 hafta boyunca tüm ekip çalışır halde beklemenizi tavsiye ederim. Eğer çeşmeden dolduracaksanız içerisindeki klor yüzünden istediğiniz kadar bakteri kültürü de ekleseniz bakteriler yaşayamayacağından bir faydası olmaz. Klor uçucu kullanmak istemiyorum derseniz akvaryuma suyu doldurduktan sonra ağzı açık şekilde en az 3-4 gün beklemenizi tavsiye ederim. Ancak o süreçte filtrenizi çalıştırmayın. Klor uçurucu için marka çok farketmez az çok hepsi denktir. Bakteri kültürü olarakta 'Sera nitrivec' var 25 tl civarı. Daha uygunları da var onlarda işinizi görür ancak ben serayı tercih ederdim.. Bir abimiz biyolojik dengenin hızlı oturması açısından bakteri kültürü ekledikten sonra akvaryuma biraz yem koymayı önerdi. Bazı arkadaşlarda bu işlemleri yapıp 1 hafta sonunda dayanıklı bir balık ekleyerek bu süreci hızlandırmayı öneriyor. Yalnız size bir uyarım 1 hafta sonunda birden 10 balık atmayın akvaryuma. Bakteriler yeni oluşmaya başladığından çok sayıda balığın zararlı atığını daha zararsız hale getirmekte yetersiz kalıp balıklarınızda zehirleyici etkisi ve daha kötüsü ölümler olabilir. Balıklarınızı 2şer 3er gün aralıklarla eklemeniz balıklarınızın sağlığı için en iyisi. Umarım cevaplarım yeterli olmuştur iyi günler [:)]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.