ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
...romeo...
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Şubat 2007 18:11
Son Ziyaret:
14 Şubat 2007 18:17
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 3 MESAJI

lepistesle ilgili hersey..
suda cozunup akmayacak ve akvaryum camını içten/dıştan maviye boyamam için hangi boyayı kullnabilirim? hala lepistesler için kafamda yarattığım kurguyu canlandırmaya calısıyorum da... ayrıca heykel okuyan bır arkadasıma strafor fon yaptırıcam... bu boya maddesi derz denilen sey kac ytl?
lepistesle ilgili hersey..

Dedikleriniz güzel şeyler fakat sanırım anlaşılmadı. Ben akvaryumun arkasını yanlarını tamamen orgu ipiyle yogun bır sekılde yapay bıtkılendırecegım suya zararı, değişkeni olur mu onu merak edıyorum. bır de sadece bir dişi ile başlayıp(mumkunse hamıle olanı secıp alıcam) sonra urettıklerımden devam etmeyı dusunuyorum.

lepistesle ilgili hersey..

Bütün foruma gelen cevapları ve aksilikleri tamamen okuduğumda aslında hiçbirşey bilmediğim zamanlarda bile hislerimle balıklarıma doğru yön verebilmiş olmam beni çok mutlu etti.. Yazanlara ve yazılanlara teşekkür ederim. Lepistes beslemeye tam olarak ne zaman başladığımı hatırlamıyorum fakat sanırım orta okulun son yılları idi.. Uzun dönemler boyunca birçok balık besledim fakat lepistesler kadar canlı, sempatik ve eğlence duyduğum bir balık çeşidi daha olmadı. Geceleri 3lerde 5lerde uyanır doğurdu mu acaba diye merak ederdim. Uyuyamazdım ki her saniyeme değerdi bu balıklar. Mükemmel zamanlardı. Fakat sonradan sonraya araya zman girince bu tarz mükemmeliyetçi bir bakımdan uzaklaşmak zorunda kaldım. Araya ıkı üniversite eğitimi girince sorumsuzluk da bir yandan akvaryum hobime uzun zamandır ara verdim. Gerçi arada bir akvaryumu dolduruyorum suyunu koyup dinlendiriyorum fakat bir türlü ayaklarım o balıkçılara gitmiyor. Şimdi universitenin 2. eiğitim doneminde 50*30*25* olculerindeki akkvaryumumu kurup içine de üretim ve eğlence amaçlı lepistes doldurmayı- doldurmaktan kastım üreterek- amaçlıyorum. Şimdi sormak istediğim birkaç soru var;

1) Canlı bitki konusunda ısrarlı davranmalı ve akvaryuma bitki almalı mıyım?Daha onceki deneyimlerimde bitkilere pek iyi yaklasamadım.Bunun yerine istediğim herhangi estetik bir renkteki yün örgü iplerinden yapay bir bitki örtüsü yaratsam sizce bunun bir zararı olur mu?

2)Akvaryumda beslediğim lepisteslerimi yavrulukta doğurmalarını sağlıyordum fakat sonradan yavruluk kullanmanın doğru olmadığını, annenin agresifleştiğini ve yorgun düştüğünü gördüğüm için örgü ipinden yapacağım yoğun yapay bitkilendirme konusunda fikri olan var mı?

Ve son olarak istanbul/merterde oturuyorum ancak Kocaeli Üniversitesi Guzel sanatlar fakultesinde okudugum için hafta içi hep kocaelideyım. Sirkeciden balıkları alıp herekeye getirmek mi daha mantıklı? yoksa Kocaelideki lepistes besleyen arkadaşlar bana hangi akvaryumcuyu önerirler.. (bu sorunun kitlesi biraz küçüldü umarm cevap gelir.) Herkese teşekkür ederim. Kolay gelsin.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.