ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
belmat
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Eylül 2020 14:30
Son Ziyaret:
24 Nisan 2023 13:53
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Belma TÜZÜN
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Çanakkale
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Belma TÜZÜN

SON 5 MESAJI

Beyaz Benek
[QUOTE=HOPPALA]
ParaGuard kullanabilirsiniz. Diğer alternatiflerine göre içerik olarak çok daha güvenli. Formaldehit, metanol içermediği gibi pH'ıda etkilemiyor. Mevcut filtreyi kapatmaya gerek kalmaz. Sadece kimyasal filtre medyası bulunuyorsa çıkarmak gerekir. Tek dezavantajı diğerlerine göre biraz pahalıya geliyor.
Ayrıca, akvaryum hakkında genel bilgilerinizide yazabilir misiniz? Akvaryum kaç lt, tabandaki kum, balık saıyısı, filtrasyon, su derecesi, su değişim gün ve miktarı gibi detaylar önemlidir.


Kendim daha önce Seachem ile görüşmüştüm. Firmanın kullanım önerisi aşağıdaki gibidir;
[/QUOTE]

Akvaryum 27 litre.3 çöpçü ve 2 japon var.Isıtıcı kullanamıyorum, filtre olarak da iç filtre kullanıyorum sadece. Akvaryum suyunu haftada bir yarısı olacak şekilde değiştirip, 1 adet tablet tuz atıyorum. Tabandaki de ince beyaz silis kum.
Beyaz Benek
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/225710/190420231556271.jpg[/IMG]


Arkadaşlar merhaba
Japon teleskop balığım bir süredir keyifsiz iştahı var yem yiyor ama beyaz lekeler oluşmaya başladı ve akvaryum yüzeyinde çok hareketsiz kalıyor.Yemden dolayı tıkandığını düşünüp bezelye vermeyi denedim ama fayda etmedi.İç filtre debisini düşürdüm o da pek etki etmedi.Az önce yeni yem aldım biraz daha kaliteli ama fark ettim ki lekeler artmış.Bununla ilgili ilaç tedavisine mi başlamalıyım bana öneride bulunabilir misiniz.
Şimdiden teşekkürler
İç Filtre Debisini Düşürme Hakkında Soru
Ben de bugün sobo wp 850f iç filtre aldım.Akvaryum 27 litre, filtre saatte 400 litre kapasiteli maşallah.Balıklar kendinden geçti ilk taktığımda.Dışta kalan hortuma ıslak kağıt tıkadım şu an daha sakin çalışıyor.
Hava motosuz,Filtresiz akvaryum
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta oldu akvaryumu kuralı.27 litrelik akvaryumda 3 çeşit canlı bitki, 10 lepistes, 2 japon, 2 cüce vatoz, 2 çöpçü var. Filtre, aydınlatma, hava motoru v.s koymadım. Şu ana kadar herhangi bir kayıp yok. Hafta içi hergün suyunu yüzde 10 değiştiriyorum. Sizce bu şekilde devam etsem ileride sorun yaşar mıyım?
Hava motosuz,Filtresiz akvaryum
Herkese merhaba
Ben de filtresiz, motorsuz, ışıksız bir akvaryum yapmayı planlıyorum.30 lt'lik akvaryum aldım. Çalıştığım yerde kuracağım için motor, fitre v.s. olmasın istiyorum.Faydalı mesajlar yazılmış.Bunların haricinde yardımcı olabilecek, fikirlerini paylaşabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.