ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Atak helikopteri
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Nisan 2023 22:23
Son Ziyaret:
08 Ocak 2024 00:17
Toplam Mesaj:
13 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mert Efe Gönen
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kahramanmaras
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Atak helikopteriyim ciuv ciuv

SON 10 MESAJI

Yeni Aldığım Balik Hemen Öldü
Akvaryumum 50 litre içinde 4 tane japon balığı var. bu gün petshopa gitmiştim kuzenimde anneme balık alması için para vermiş annemde o parayı bana verdi kuzenime balık almam için bende 2 tane Japon balığı aldım kuzenim gelene kadar da kendi akvaryumuma koydum ilk başta çok sıkıntı yok gibiydi ondan sonra aldığım balığın biri yan yüzmeye başladı ve 1 saat içinde öldü diğer balikda şuan su üstünde nefes almaya çalışır gibi duruyor ama benim diğer balıkların öyle yapmıyor neden?
Balıklarımda Ne Var
50 litrelik akvaryumum var içinde 4 tane japon balığı var. Dün akvaryumun suyunu değiştirdim ve hepsi filtrenin altina saklanmaya başladı 4 ü de yan yana filtrenin altında bekliyor 2-3 saat önce yem attım ve bir tane bile yemediler suyunu değiştirmeden önce 3-4 dk da bitiriyorlardi. Ben baliklarda iç parazit olduğunu düşünüyorum ne yapabilirim ilacı falan nereden alabilirim? (Akvaryum suyunu degistirirken önceki suyun %20sini akvaryumda bırakmıştım ve yeni suyuda 2 haftalik dinlendirilmis su koydum)
Yumurtaları Ne Yapmam Gerek
[QUOTE=FarukGorgun]Balığınız hangi tür? Lakin genel olarak balıklar kendi yumurtalarını yerler o yüzden ya yumurtaları yada balıkları ayırmak gerekli. [/QUOTE][QUOTE=FarukGorgun]Balığınız hangi tür? Lakin genel olarak balıklar kendi yumurtalarını yerler o yüzden ya yumurtaları yada balıkları ayırmak gerekli. [/QUOTE] japon balığı ve dipteki yumurtaları nasıl toplayabilir?
Yumurtaları Ne Yapmam Gerek
Merhabalar dün yeni balık almıştım bugün baktığım da ise akvaryumun dibinde küçük küçük topların olduğunu gördüm ve eski balığımın yeni balığımı kovaladığını gördüm araştırınca öğrendim çiftleşmişler. Yumurtaları ne yapmam gerek? akvaryumun suyunu nasıl temizlerim?
Farklı Tür Japonlar Birlikte Yasar Mı
[QUOTE=takmakafaya]Bir şey olmaz. Ama bende bir tane teleskop ve tül kuyruk vardı. Teleskop yemleri göremediği için aç kalıyordu hep[/QUOTE][QUOTE=takmakafaya]Bir şey olmaz. Ama bende bir tane teleskop ve tül kuyruk vardı. Teleskop yemleri göremediği için aç kalıyordu hep[/QUOTE][QUOTE=takmakafaya]Bir şey olmaz. Ama bende bir tane teleskop ve tül kuyruk vardı. Teleskop yemleri göremediği için aç kalıyordu hep[/QUOTE][QUOTE=takmakafaya]Bir şey olmaz. Ama bende bir tane teleskop ve tül kuyruk vardı. Teleskop yemleri göremediği için aç kalıyordu hep[/QUOTE] aldığım japonlar tül kuyruğun peşinde dolaşıyor sanki dövüyor gibiydi akvaryumun ortasina file çektim bir şey olur mu
Farklı Tür Japonlar Birlikte Yasar Mı
Ben de 1 adet tül kuyruk japon balığı vardı bende yanına tül kuyruk japon bulamadığım için 2 tane normal japon balığı aldım akvaryumum 40 L bir sorun olur mu birbirleriyle anlaşabilirler mi ?
Hızlı Cevap Verirseniz Sevinirim
50 Litrelik akvaryumum var içinde sadece 1 tane Japon balığım var. Filtreyi ilk çalıştırdığım zamanlar hiç bir şey yoktu ama 3-4 gündür filtreyi çalıştırdığım zaman balığım akvaryumun dibinde kalıyor hareket etmiyor, filtreyi kapattığım anda ise normal bir şekilde yüzmeye devam ediyor sebebi nedir acaba?
Yemler Filtrenin İçine Giriyor
Merhabalar e-jet-905f filtrem, 45-50 L arasi akvaryumum ve içinde ise bir tane japon balığım var. Filtre çok fazla güçlü üfürdüğü için japon balığım içinde yüzemiyor, yüzemediği içinde yem yiyemiyor, yem yiyemeyincede filterenin içine giriyor ne yapmam gerek? (Filtreyi çıkarmalı miyim veya şelale aparatı alsam sorun çözülür mü?)[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/239294/070520232109301.jpg[/IMG][EDIT]Atak helikopteri,2023-05-07 21:10:00[/EDIT]
Balığım Filtre Yüzünden Yüzemiyor
45-50 L lik bir akvaryumum var az önce filtreyi taktım ama japon balığım rahat yüzemiyor akvaryumun içinde çırpınıyor. Filtrenin üfürme gücünü nasıl düşürebilirim
Bitki
Soğuk suya dayanıklı küçük, yavru balıkların içine saklanabileceği akvaryum bitkisi arıyorum

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.