ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
enistein
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Nisan 2007 11:33
Son Ziyaret:
22 Ekim 2022 13:07
Toplam Mesaj:
193 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Enis Başaran
Doğum Tarihi:
07 Haziran 1984
Yaş:
39
İl:
Eskisehir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Eskişehir

SON 10 MESAJI

Ultra Mega Köşe Takımım,Yeni Resim ve video.Sy:15
Tebrik ederim. Merakla takip ediyorum konuyu.
160*60*60 Tankın Yeni Sakinleri F1 - Moorii İlangi Syf:9 Video 10
Burak konuyu yeni görüyorum. Sen naptın kardeşim ya :)
Ocellatus Gold yavruları
Yasin Bey öncelikle gözünüz aydın bu minik devlerden yavru almakda çok keyifili ve sizde bu keyife ulaşmışsınız fakat söylediginiz rakamlar çok az Ocellatus Gold için ya ilk yavrulama oldugu için yeterli verimi alamadınız yada şartlar üreme için çok uygun degil. Cüce vatozun üreme tankından çıkması iyi olur ama cüce vatozdan kaynaklı bi eksilme yoktur. Yavruları ve anneyi başka bi tanka ayırmanın hiç geregi yok aynı tankta büyüyecektirler ama bide şöyle bişey var benim gördügüm en yavaş büyüyen balık türü.(1cmden sonra bidaha hiç büyümiycekler gibi gelicek size çünkü aylarca 1 cmde kalıcak yavrular) Aklınıza takılan başka bişey olursa seve seve cevaplıyabilirim Ocellatus Goldlarla uğraşmış ve üretmiş birisi olarak.
Saygılarımla.
JBL YEM NUMUNE GÖNDERİMLERİ
Sayın yetkili,

Öncelikle akvaristlere yönelik uyguladıgınız numune yem gönderimi konusunda sizlere teşekkür ederim. Şimdiye kadar JBL Premium Sip.'lı yeminizi kullanmış ve çok memnun olmuş birisi olarak numuneleriniz sayesinde daha güzel yem türlerinizle  tanışma fırsatımız olucagına inanıyorum. Araştırmalarım sonucunda beslediğim türler için ihtiyacım olan yem türleri mailde dikkatinize sunulmuştur. Gönderileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılarımla.
Eskişehir akvaryum dükkanları
[QUOTE=DaSKaPiTaL]Ben Eskişehir' i mi kötülemiş oldum şimdi :D. İsterseniz tekrar okuyun yorumumu. Yada ben tekrar edeyim. "Keşke diğer yönleri kadar akvaryum canlıları konusunda da gelişmiş olsaydı Eskişehir." Bu kötülemek ise evet kötüledim :).
[/QUOTE]
Emre bey bizim yazdıklarımızda ne kadar Eskişehiri korumak içgüdüsüyle bişeyler yazdıgımız belli oluyorsa sizinde alaycı tavrınız yazınızda aşikar şekilde belli olmaktadır. Konunun uzaması tatsızlık yaratacaktır. Başlıgında Eskişehir geçen bi konuda bu tarz şeyler olsun istemem bu yüzden bu husustaki son mesajımdır. İnşaalah istediginiz türleri bizim gibi yaşadıgınız şehirde bulma olasılıgınız olur bigün.
Saygılarımla.
Eskişehirli Akvaristler 15 Ocak Pazar Buluşması
Allah'tan bi mani çıkmazsa bende ordayım.
Eskişehir akvaryum dükkanları

Eskişehir akvaryum canlıları konusunda yeterli gelişmişligini şehrindeki öz çocuklarıyla ve bu şehire gönül verenlerle saglamıştır. Kakaduyu Eskişehirde bulmak diger şehirlerde bulmak kadar zordur. Bu Kakadu ve türevlerinin Türkiyedeki acı gerçegidir. Ticari faaliyeti olan herkez gibi Eskişehirdeki canlı hayvan satan işletmelerde kazançlarını düşünüp bazı türlere agırlık verip bazı türleri sermaye yatırmayı uygun görmezler. Şunuda ekliyelim Eskişehirde Kakaduyu besleyen hobicilerin oldugunu bilmek bizim evcil hayvan satan magazalara çok ihtiyaç duymadan bişeyler yapabildigimizi göstergesidir, tabiki gönül ister her türü kolayca edinebilelim ama ticari kazanç güdüsüyle yola çıkan bu işletmelere çok kızmamak lazım en nihayetinde bu arkadaşlarımızda işinin ehli olsun olmasın bu ülke için üretip vergi veren kişilerdir. Böyle bi konu açılmasındaki asıl amaç Eskişehirdeki bu işletmelerin bi nebzede olsa faaliyet raporlarıdır. Konuya Eskişehirdeki canlılar ve malzemeler hakkında bilgi almak amacıyla yazılan mesaja ben dahil olmak üzere bu şehirdeki herkez bilgisi dahilinde ışık tutar, başlık açılış amacı haricine çıkıp Eskişehirde hobi adına bişeyler karalanmamış olurdu.

Saygılarımla.
Eskişehirli Akvaristler 20 Kasım 2011 Pazar Buluşması

Uzun zaman önceleri bu toplantılara ugraşmış (Eray abilere ve Saffet abiye saygılar :) ) abilerimiz adına, Eskişehirde hobinin gelişmesi adına ne varsa altına adımı yazın. Hafta içi gündüz olmadığı ve Allahtan bir mani olmadığı sürece zaman ayırırım bu buluşmaya.  

Eskişehirliler....(Burdan Devam Edelim)
İSİM                                                  :  Enis Başaran
MAHALLE / İLÇE                               :  Kırmızıtoprak MH.
MSN ADRESİ                                    :  zuzu61enis26@hotmail.com  
İŞ / OKUL                                         :  Bankacı / Şekerbank
YAŞ                                                    :  26
 
Eskişehirimizdeki hobinin gelişmesi  adına yapılabilicek ne varsa altına adımı yazın. 
                                                                          

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.