ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
b-can
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Haziran 2007 12:33
Son Ziyaret:
08 Kasım 2007 17:17
Toplam Mesaj:
34 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Can Karaman
Doğum Tarihi:
10 Şubat 1992
Yaş:
32
İl:
Bursa
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



Bağlı hayatım pamuk ipliğine ...

SON 10 MESAJI

Sp ; çöpçü : vatoz
  Arkadaşlar benim akvaryumumda 5 adet sp var .... Bunların yanına 2 vatos birde çöpçü almıştım ... Çöpçü yaklaşık 4 gündür sorunsuz yaşıyor hatta sp kendillerine agresifken çöpçüye öyle değiller ... Ancak dün aldığım vatozlar sp lerden ne küçük nede büyüktü ancak aldığımın ertesi sabah kuyruğu ve gözleri yenmiş bi şekilde cansız yatıyordu ; diğeri ise gözleri yok ancak yaşıyordu ...Yeterli yemlemede yapıyorum neden olabilir acaba ?
Doğal yem hk.
  Burak bey marulada kaynatmak haricinde bir işlem yapmak gerekiyormu ? Ben direk kaynatıp koyuyorum baya zevkli bir şekilde geçerken fln yiyorlar...
Doğal yem hk.
  Arkadaşlar benim 5 adet sarı prensesim var ...Genellikle werdiğim yemler protein içerikli olduğu için daha çok meyve sebze türü şeyler vermek istiyorum balıklarıma...Bunun için haftada 1 marul koyuyorum...Bunun haricinde yapımı için fazla emek sarf ettirmeyen direk kaynatıp koyabileceğim tavsiye ettiğiniz meyve sebze varmı ?
Malawi ve Işık
  Bende beyaz ışık var 1 adet rengi de beyaz ama ben üzerine mor jelatin çekmeyi düşünüyorum belki olabilir yani ışık biraz daha kısılabilir ama en azından rengi güzel bir görüntü verir...Bunun hakkında yorumlarınız ; düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim...
Malawi ve Işık
 Arkadaşlar ben ne kadar doğru bilmiyorum ama beyaz harici ışık balıkları çok fazla yoruyor diye duymuştum doğrumudur sizce ?
Mavi prenses beyazdı
  Alper bey çok sağolun linkte benimkinin renginde 2-3 adet var saolun ...
Mavi prenses beyazdı
  Latif bey yaklaşık 6-7 cm kadar yani ufak sayılmaz ama ortam değişikliğiyse teşekkürler...
Mavi prenses beyazdı
  Arkadaşlar 2 gün önce bir akvaryumcuya mavi prenses almaya gittim adam bunlar dedi ama renkleri beyazdı neyse aldım eve gelirken poşette hafif hafif mavileşmeye başladı ve şu anda masmavi ..Normal mi acaba ?
Yunus mu ? Azur mu ?
 Emre bey anlıyorum yunustan zaten bugün götüreceğim geri vercem yunus yada sp alıcam ama bu balık ahliyede benziyor... b-can2007-07-10 09:49:55
Yunus mu ? Azur mu ?
  Arkadaşlar balıkçıya gittim bir adet yunus istedim ve adam bana aşağıdaki resimdeki balığı verdi ... Yunus olmadığını orda anladım ama birşey söylemedim... Acaba bu aşağıdaki balık yunusun daha değişik bir türümü yoksa azur mu bana yardımcı olur musunuz ?
 
 
 

Shot with Digital Cam at 2007-07-09

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.