ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
koomratt
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Kasım 2007 03:50
Son Ziyaret:
16 Kasım 2011 18:11
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
suleyman komrat
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Süleyman...ben seni sen olduğun için, seni seveni de, seni sevdiği için sevdim bursam!...
"bursankara"

SON 10 MESAJI

Sarı prenses ve yunuslar.
Yorumlarınız gerçekten beni çok aydınlattı. Allah razı olsun sizden.
Sarı prenses ve yunuslar.
Akvaryumumun ölçüleri 90*50*45'dir. Ortalama 202 litre su almaktadır. Bu akvaryumda yavru alabileceğim şekilde, kaç adet yunus ve kaç adet sarı prenses besleyebilirim? Ve bu iki tür bir aradayken yavru alabilmek açısından bir sorun oluşturur mu? Ve içinde iki adet iç filtrem bulunmaktadır. Sizce bunlar yeterli olur mu? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.
http://www.resim-yukle.com/img01/14/370930DSC00006.jpg Akvaryumumun resmini bu şekilde koyabildim ancak.
Sarı prensesimin cinsiyeti nedir?(resimli)
Valla konuyu açalı yarım saat oldu. Bende gittim bu arada anüs vent kontrolu yaptım, ama sadece bir delik gördüm başka birşey göremedim. Bu arada boyunu ölçtüm 7cm. Saygılar.
Sarı prensesimin cinsiyeti nedir?(resimli)

Prenseslerimin cinsiyeti sizce nedir? 1. resimde sağdaki 2. resimde ise üstteki.

akvaryuma çerçeve(resimli)
[QUOTE=Huzeyfe]Süleyman bey fikir de uygulama da gayet güzel...Yalnız resimlere bakarak sorunuzun dışında bir kaç uyarıda bulunmayı sizin adınıza gerekli gördüm.
Birincisi; kullandığınız 3'lü priz, tecrübeyle sabittir hiç kullanışlı değildir, sabit olmadığı için muhakkak bir gün şelale yapar ve kısa devreye yol açar, bu da evde bulunmadığınız bir anda balıklarınızın sonu demektir. Bunun yerine duvara sabitlenen 3'lü prizlerden yada hiç olmazsa uzatma kablolu 3'lü prizlerden yararlanmanız faydalı olacaktır.
İkincisi; gayet şık bir dolabın üzerine yerleştirmişsiniz akvaryumu, ancak gördüğüm kadarıyla altında bir muhafaza yok, naylon vb. cinsten bir muhafaza yada örtü yapmadığınız takdirde, sızma, damlama  ve terlemeden kaynaklanan sebeplerle mobilya şişecektir.
Üçüncüsü de; Akvaryumunuz gördüğüm kadarıyla pencere önünde, güneş ışığı akvaryumunuzun çabuk yosunlanmasına yol açar, yer değişikliği yada perdeleme gibi önlemler almanız akvaryumuzun görüntüsü açısından faydalı olacaktır.
 
Saygılar...
 
 
Birinci ve ikinci söylediklerinizde çok haklısınız, en kısa zamanda prizi değiştiririm, ve suyu değiştirdiğim zaman bir koruma  koyarım akvaryumun altına. üçüncüsü de o pencere, oda penceresi. Yani dışarısını göstermiyor. Smile
akvaryuma çerçeve(resimli)
Bu da kapaklı hali bunuda aynen o kağıtlarla kapladım. Daha florasanını alamadım yakında onuda alırım. Dalgıç florasan kullanmayı düşünüyorum. bakalım nasıl olcak. Saygılar.
Ne yapmalıyım?

Ben de dereden topladım taşları, ve direk akvaryumun içine attım:) bişey olmadı 1 haftadır filan.  Çok güzel taşlar var boşuna akvaryumcuya kaya almaya gitmeyin süper şeyler bulursunuz.;)syg.

akvaryuma çerçeve(resimli)

Fazla bişey anlatmama gerek yok, tek yapmanız gereken ambalaj kağıdı satan veya kırtasıyeden gidip, "bana kendinden yapışan ahşap desenli kağıt verirmisin" abi, o kadar. Sonra kesip yapıştırırsınız.bitti. kapağınıda söledim marangoza yapcak bakalım nasıl olcak. koyarım resmini buraya fırsatını bulursam. canlı doğuran beslediğeme bakmayın bu resmi çektikten 1 gün sonra hepsini verdim bizim yeğene.(20 tane filan) o gün amcamın oğluna gittim onda; 80-90 sp yavrusu, 60-70 yunus yavrusu(2cm) ve 30'a yakın sp, yunus ve ismini bilmediğim bir balıkSmile(büyük)...  3sp(büyük), 15 tane filan yunus ve sp yavrusu ç__aldım.Embarrassed (böyle abilerim olduğu için gurur duyuyorum allah onlardan razı olsun. 50 liralık balığı bedavaya verdi.)

koomratt2007-11-21 05:06:06
sarı prenses ve akvaryum...
[QUOTE=BURSASPORLUYUM][QUOTE=Tarık]

Bursalılara su bile yok

[/QUOTE]
 
ne diyor evliya çelebi...
 
Bursavelhasıl su şehridir
 
:):)
 
ne güzel söyledin.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.