ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
S.KURSAD
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Mart 2008 09:39
Son Ziyaret:
13 Nisan 2024 15:13
Toplam Mesaj:
54 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Süleyman Kürşad YILDIZ
Doğum Tarihi:
16 Şubat 1979
Yaş:
45
İl:
Ankara
Meslek:
Muhasebeci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hayat herşeye rağmen yaşamaya değer.S.KÜRŞAD YILDIZ

120*60*70 500,00 Lt. Tropheus Duboisi Tankı
100*50.60 Troppheus Duboisi ve Kasakalawe Tankı
80*30*45 110 Lt.Bitkili Tropical Tankı

SON 10 MESAJI

Yeni tür yeni tank çok çok yakında vizyonda...
Kırkbir kere maşallah. Nazar değmesin.
Ankaralı Akvaristler İmza Devamı
Ankara Akvaristler
Süleyman Kürşad YILDIZ ( S.KURSAD ) A Rh ( - )
05059483677 - KIZILAY
TAŞ MARKET..
Karşıyaka mezarlığının karşısındaki ve arka caddedeki peyzajcıları önerebilirim size. Fiyat olarak uygunlar. Geçen hafta sayah beyaz damarlı taşların Kg fiyatını 0,60 Krş. tan aldım.

250x65x85h Duvara gömme akvaryum + sump + arka fon
Mehmet bey merhaba öncelikle böyle bir çalışmanın altından kalkabilmiş olmanızdanötürü tebrik ederim sizi. Nacizane bir fikrimi sizinle paylaşmak isterim. İç dekor olarak kullandığınız kayaların yerine size ağaç fosili kaya önerebilirim. Son derece dekoratif ve doğal bir görünüme sahiptirler. İlgili kayaları http://www.akvaryum.com/Forum/akvaryumda_kalitenin_adresi_12ay_taksit_k333467.asp linkinde görebilirsiniz. Bu arada kumunuzu değiştirmek isterseniz silis kumu tavsiye edebilirim size. Arka fona gelince kullandığınız fonu bende kullanmaktayım ve çokta memnunum. Bu muhteşem tanka olabilecek en güzel fonu kullanmışsınız saygılarımla.
Dış filtre yapımı
Onur bey merhaba sormak istediğim bu kalın hortumları nereden temin ettiniz ?
okulda deney
Arkadaşlar bence tartışma çok kısır bir mecrada geçiyor. Arkadaşımız bunca kişi bu sistemin başırılı olamayacağını söylemesine rağmen kendi doğrusunda ısrar ediyor. Bizler akvarist olarak üzerimize düşeni yaptık ve olması gerekenleri söyledik. Doğa muhteşem bir organizasyon. Elimizde bulunan onca ekipmana rağmen doğayı taklit etmekte zorlanırken, hiç ekipmansız üstelik soğuk suda yaşayan bitki ve büyük hacimli sularda yaşayan balıkların 80 cmlik bir su damlasının içinde başarılı olmasını beklemek hayalperestlik olur. Saygılarımla.
Göl Kenarı
Arkadaşlar balıklar çok hareketli olduğu için yeni çektiğim resimlerde çok net görünmüyorlar. Yeni resimler hazır 1-2 gün içinde eklenecekler. Bu arada Sitelerde Ak Akvaryum sahibi Ali Beyden 30 Kg. Ağaç Fosili kaya aldım onlarıda akvaryuma dahil ettim. Dekor bitki dışında tamamlanmış oldu. Bildiğiniz Soğan köklü saz satan birileri varsa bilgi verirmisiniz. Saygılarımla
Göl Kenarı

Filtre olarak ne kullanıyorsunuz ? Güzel bir dış filtre işinizi görecektir. Eğer suyun içinde akıntı var ise su oturmayacaktır. Akıntıyı kesmenizi öneririm. Ayrıca akvaryumdan %20 oranında su çekip yeni su ilave etmek ( ki bu işlemi akvaryumun suyu oturana kadar tekrarlayınız ) suretiyle de çözülecektir. Saygılarımla.

Bukalemun beslenme hakkında bigisi olanlar
Sayın Batu Aydın Bukalemunun renk değiştirmeyeni yok bildiğim kadarıyla.
Bukalemun beslenme hakkında bigisi olanlar
Hakan bey merhaba. Ağabeyimde Antalyada bir adet bukalemun bulmuş ve onu Ankara'ya getirerek bakmaya başlamıştı. Anak sizinde bahsettiğiniz gibi bu şirin canlılar sadece canlı yem yiyiyor. Aağabeyim bu konuya şöyle bir çözüm üretmişti kendince. Akvaryumcularda satılan Kuru karidesi bir telin ucuna takar ve bukalemunun karşısında ufak hareketlerle sallayarak canlıymış gibi bir izlenim yaratırdı. Böylece bukalemun canlı sandığı yemi kendinden büyük diliyle afiyetle yerdi. Yerdi diyorum çünkü hayvan malesef öldü. Bildiğiniz gibi bu hayvanlar soğuk kanlı hayvanlardır. O sebeple bu hayvanların bulunduğu ortamın çok iyi ısıtılması gerekir. Zaten soğuk kanlı hayvanlar olan bu canlılar birde sıcaklığı yetersiz bir ortamda bakılırsa ölmeleri malesef kaçınılmaz oluyor. Tıpkı ağabeyimin baktığı Bukalemunda anlattığım gibi ortam ısısının yüksek olmamasından öldü. Benim şahsi görüşümü soracak olursanız sizinde düşündüğünüz gibi yaza kadar bu hayvana çok iyi bakıp yazın yakaladığınız doğal ortama salı vermek olacaktır.  Saygılarımla.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.