ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SaintNewYorker
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Ekim 2008 14:04
Son Ziyaret:
05 Aralık 2012 12:51
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak Azizoglu
Doğum Tarihi:
04 Ocak 1980
Yaş:
44
İl:
Ankara
Meslek:
uluslararasi iliskiler (BM)
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Burak Azizoglu

SON 6 MESAJI

YELLOW TANG'IM HASTA ,''FOTOGRAFLI''
Yardiminiz icin tesekkur ederim. Yellow tang'im suan daha iyi lekeler gecti. Sizin gonderdiginiz link deki redsoar hastaligi baska bir bakteriyel vaka. Ne yaptigima gelince sik su degisimi yapiyorum.Black spot icinde tatli su banyosu yaptiricam. Umarim onlarda gecer. Ama baligin karnindaki sislikde bir degisiklik yok. Nasil bir bakteriye karsi savastigimi bilmiyorum. Insallah kirmizi lekeler geri gelmezlerSikkin...
  Konuyla bilgisi olan arkadaslar gorus bildirmeye devam ederse cok sevinirim .. herkese cok tesekkur ederim..
YELLOW TANG'IM HASTA ,''FOTOGRAFLI''

Merhaba arkadaslar , 8 ay once kurdugum marine akvaryumumun goz bebegi yellow tangim cok hastaMutsuz.. Baligin karninda belirgin bir siskinlik var ,derisinde kucuk siyah noktaciklar ve kirmizi lekeler var . Hareketleri biraz gariplesti ; onceden akvaryumun on tarafinda bolge tutmustu simdi ise kaylarin arkasinda geziniyor.Yem yemesinde herhangi bir problem yok .  Konuyla ilgili bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim . birde resim koyuyorum belki yardimci olurSikkin.. simdiden cok tessekkur ederim!!!





http://img13.imageshack.us/img13/3971/cimg3216g.jpg
200/200/160 (Konu kilitlenebilir)
Bence ; super bir supriz yapacaklar yakinda...projeyi tamamen bitirip (diger akvaryumlar , mekanin dekerasyonu dahil) , sonrada burda aslanlar gibi karsimiza cikacaklar.... En azindan ben boyle tahmin ediyorum yada umut ediyorum ;)
Yatak Odalarında Akvaryum
Dedigim gibi ; ben butun bu negatif problemleri tolere edebiliyorum ... Bunlarla alakali bu gune kadar hic bir saglik problemi yasamadim cok sukur... Ancak gurultuden , kokudan rahatsiz olan arkadaslar odalarina akvaryum kurmasinlar elbette ;)
Yatak Odalarında Akvaryum
yatak odasinda akvaryum kurmanin herhangi bir saglik problemine yol acabilecegine inanmiyorum . 20 senedir bu hobinin icindeyim , yatak odamda ayni anda 4 adet akvaryumum oldugu zamanlar bile mevcut, toplamda 1000 lt civari .en onemli problemler koku , gurultu ( ozellikle sumpin sesi , isiticinin termostat sesi ....) bide duvarlarda tavana yakin kisimlarda bakterilere bagli kararmalar mantarciklar olusabilir. Bunlarin disinda hic bi zararini gormedim. Sahsen butun bu negatif ozellikleri tolere edebiliyorum. Ama hergun odayi havllandirmak sart yoksa kokuyla bas edilmiyo:))
200/200/160 (Konu kilitlenebilir)
Oncelikle , bu guzel calismada emegi gecen herkezi tebrik ediyorum. Boylesine buyuk bir projeye cesaret etmek herkezin harci degil. 7 yasimdan beri bu hobiyle iciceyim , bir cok tankim , yuzlerce baligim oldu. Ama hep boyle dev bir tank yapmayi hayal etmisimdir. Sanirim bu ruya hemen hemen her akvaristin gonlunde yatar. Sayenizde bu hayalin gerceklestigini goruyorum. Ayrica bu muhtesem calismayi , bizlerden esirgemeyip burada comertce ; onlarca fotograf ve sayfalarca yaziyla sunmaniz bu isi nekadar severek yaptiginizin kaniti olsa gerek.
    Bu arada akvaryum.com ekibine de bizlere boyle yararli , duzeyli bir platform sagladiklari icin cok tesekkur ederim. Ulkemizde akvaryum hobisinin gelismesine ve paylasilmasina gayet basarili bicimde hizmet ediyorlar. Yillar once internet hayatimiza girmemisken , bizler bu isi kulakdan dolma bilgiler yada deneme yanilma yoluyla yapmaya calisirdik. Simdi ise her turlu bilgi parmaklarimizin altinda. .Bu sitede ki ilk mesajim sanirim buyuzden soylediklerim biraz maksadini asmaya basladi :). En iyisi burada bitirmek...
   Bu calismadan oturu tekrar tekrar arkadaslari tebrik ediyor ve calismanin son halini dort gozle bekliyorum. ..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.