ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
madrugada
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Aralık 2008 19:31
Son Ziyaret:
27 Kasım 2023 16:52
Toplam Mesaj:
271 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ufuk ULUKAYA
Doğum Tarihi:
02 Şubat 1989
Yaş:
35
İl:
Bursa
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ufuk ULUKAYA

! Yunus Aşkı ! ( 400lt ana tank + 150 lt + 75 lt yavru tankı - Tek Tür Yunus )

SON 10 MESAJI

Nerede Bursalı Yunusçular ?
[QUOTE=UmitKoyuncuoglu]Bursalıyım ama bursa da değilim Bursada olmayı çok istediğim gibi hobi sohbetini de çok isterdim iyi günler :)[/QUOTE]
 
Ümit Bey ilginiz için teşekkür ederim. Umarım bir gün bu fırsatı da yakalarız. Saygılar..
Nerede Bursalı Yunusçular ?
Helal olsun tek cevap yok..
Nerede Bursalı Yunusçular ?
Öncelikle herkese merhaba.
 
damızlık boydaki yunuslarımı damızlık altı boydaki yunuslarımı bir süre önce elektrik kesintisi sebebiyle kaybetmiştim. Sadece 1-2 cm boyunda 25 civarı yunus yavrusu kalmıştı ölmeyen. Bunları 400lt akvaryuma attım ve şimdi büyüdüler.
 
Evet arkadaşlar yunus sevdalısı ve bu işten anlayan abilerim arkadaşlarım bu büyüyen balıklarımdan bir koloni oluşturmak istiyorum ve Bursalı yunus sever dostlarımdan yardım ve fikirlerini bekliyorum.
 
Haftasonu yada haftaiçi uygun bir akşamda, müsait bir zamanda gelip tanışıp, bir kahvemi içip bu konuda bana yardımcı olabilecek ve sohbetlerini paylaşacak dostlar var mıdır ?
Çanakkale'li arkadaşlar bizde bir araya gelelim
Arkadaşlar ilanlarınızı ilan bölümüne yazabilirsiniz. Malzeme veya herhangi bir şey arayanların da ilk baktığı bölüm orasıdır bilindiği üzere. Saygılar...
 
22 Şubatta herhangi bir aksilik olmazsa ordayım abi. Görüşmek üzere..
Özel Yem
Yem fiyatları olsun çeşitleri olsun gerçekten fazlasıyla yeterli. Her türlü şeyi de danışabileceğiniz çok yardımsever bir abimdir. Seni iyiki tanımışım abi hayırlı satışlar..
 
Pişman olmazsınız...
ARTEMİA'da ilk deneyim için iyi sonuç YUNUSlarıma afiyet olsun
Gerçekten çok güzel görünüyor artemialar.. Bende yeni bir yunus kolonisi kurarsam çıkarmayı düşünüyorum. Çıkarmaya karar verdiğim zaman sizi rahatsız edebilirim. Çok güzel görünüyo çünkü..
2 Erkek 9 Dişi Genç Yunus Kolonisi
Ümit Abi çok teşekkür ederim eksik olmayasın.. Söylenecek tek şey Allah kimsenin başına vermesin inş. Şu anlık hobiyi biraz beklemeye aldım malum öğrenci halleri biraz kendimi toplayınca tekrar yunus edinmek istiyorum..
2 Erkek 9 Dişi Genç Yunus Kolonisi
Artık bu konunun silinme vakti geldi ve geçiyor. Yeni canlılar edinirsem yeni bir tanıtımla tekrar burda olurum. Saygılar...
2 Erkek 9 Dişi Genç Yunus Kolonisi
[QUOTE=farukzafer]Sadece hava motoru olarak bakarsak işe yanılmış oluruz.Hava motoru oksijen sağlıyor doğru ama yeri geldiğinde kuluçka makinesine 10-15 gün hava motorunu bağladığım oluyor.Balıklarım ölmüyor çünkü hem iç hem dış filtre kullanıyorum yeterli oluyor.
Ufuk kardeş evde hiç kimsenin olmadığını bilmiyordum o zaman çok büyük şansızlık yaşanmış.Bazen kader kısmet demekten başka birşey gelmiyor.Bir keresinde 1.5 yaşımdaki splerden birisi, yavrudan büyüttüğüm(yani kendi yavrusunu) baskınlık savaşında yaralamıştı.Balığı kurtaramamıştım insan üzülüyor ama böyle olaylarıda tahmin etmek mümkün değildir.
Sizin olayınızda örnek teşkil edecektir.Daha önce akvaryumum patladı,tatildeyken dış filtrem bozulmuş gibi... örnekleri görmüştümde sizin belki bir ilk oldu
[/QUOTE]
 
Evet malesef bu gibi aksaklıklar olabiliyor. Bana ders oldu. Başka arkadaşlara da ders olması açısından burada paylaştım zaten. Alabileceğimiz tüm önlemleri almalıyız. Saygılar...
2 Erkek 9 Dişi Genç Yunus Kolonisi
[QUOTE=Onul2] [QUOTE=Karaduman] geçmiş olsun inş kısa sürede daha iyileriyle aramıza katılırsınız. Bu arada ben hava motorunu gece yatarken kapatıyorum öğlen kalktığım zaman açıyorum. nerdeyse 10 saatten fazla motor çalışmıyor ama herhangi bir problemleri yok balıkların. yani 3 saatten sonra sıkıntı başlar lafına pek katılmıyorum. [/QUOTE]

Akvaryuma hava sağlayan tek hava motoru değildir.İç filtre kullanıyorsanız iç filtre dış filtre kullanıyorsanız dış filtre suyu dalgalandırarak suya oksijen kazandırır.Mesela benim hiçbir akvaryumumda hava motoru yok sump'tan suyu basarken yeterli oksijeni kazanıyor.3saatten sonra sıkıntılar başlıyor bunu boş yere söylemedim hele ki üretim akvaryumlarında kalabalık akvaryumlarda önlem şart.
[/QUOTE]
 
Bende yazdıklarınıza katılıyorum. Düşüncelerinizi ve bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.