ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
suleymantire
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Ekim 2009 08:44
Son Ziyaret:
10 Eylül 2013 00:06
Toplam Mesaj:
60 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
süleyman tire
Doğum Tarihi:
13 Kasım 1983
Yaş:
40
İl:
Isparta
Meslek:
asker
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Saygılar...

SON 10 MESAJI

Sürekli yatiyor ve yukarda geziyor
Birde balığı yeni aldığın için akvaryuma uyum sağlamamış olabilir ve işin kötüsü diğer balıklar yeni bir balığı kabullenmeyecektir vurmuşlardır o da bir kenara pusmuş olabilir yan yatması artık işin sonuna geldiği anlamına gelebilir balığın hala yaşıyormu merak etttim.
Sürekli yatiyor ve yukarda geziyor
Üzgünüm ama bugün yarın balığını kaybedebilirsin :(
Portakal Ciklet Cinsiyet Belirleme
İyi akşamlar arkadaşım anüs ventten baksak daha iyi olur ama bu türler için kuyruk yüzgeçlerinden de anlamak mümkün olabiliyor yüzgeç şekline göre balığın dişi sağlıklı yavrular alırsın inş.
Doğada bulduklarım
Sakın böyle bir düşünceye kapılmayın suyu sertleştirmesi ayrı salınım yapması ayrı salınımı bir çeşit zehirli gaz gibi düşünün suyun dengesini bozar ve balıklarınızın ölümüyle sonuçlanır. Dikkat edin. İyi akşamlar.
Doğada bulduklarım
Bütün taşlara tuz ruhu dökmeyin tabiki bir parçasına yada aynı taştan bir tane fazla alıp ona uygulayın hepsi salınım yapmaz ama emin olmak en iyisi, yapmıyorsa da akvaryuma koyacağınız taşları dezenfekte edip yerleştirebilirsiniz. Eğer döktüyseniz tuz ruhu döktüğünüz taşı akvaryuma koymayın tedbir almak iyidir.
Led aydınlatma
Led aydınlatma konusunda tereddütlerim var bitkili akvaryumda nasıl olur balıklar için nasıl olur azı yada çoğu strese yol açıyormu bilgi sahibi ve kullanan arkadaşların yorumları aydınlatıcı olacaktır.
Doğada bulduklarım
Salınım testi yapmalısın bazı taşlar kayalar salınım yapıyor yapmadığından emin olup sıcak su ve bol kaya tuzuyla dezenfekte edip kullanabilirsin çokda güzel olur.
SA akvaryum dekoru nasil sizce
As dekor güzel olmuş fakat yanlış anlamazsan ortadaki mağarayı kaldırıp kenardaki mağaraların içini biraz daha genişletsen daha iyi olur bence bir dene. Sağlıklı balıklar.
160X80X40 cm BİR AKVARYUMUM VAR KURULUM YAPILACAK
Arkadaşlara katılıyorum öncelikle besleyeceğin tür hakıkında bilgi vererek başlayabilirsin buna göre içine koyacağın kumdan taşına kadar ve istersen yetiştireceğin bitkiye kadar bilgi alabilirsin.
Oscar yanı midye
 Akvaryumda bir kaba su alıp midyeleri bu kabda yarım saat beklettikden sonra yeniden su değişimi yapılırsa 10 dk da bu suda bekletirsek geldiği yerdeki balıklar için zararlı pazaritlerden büyük ölçüde korumuş oluruz balıklara hiçbir zararı yoktur faydası vardır bende makrakanta var onlar bile midyeye zarar veremiyor başka balıklarında zarar verebileceği sanmıyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.