ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Jamssea
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Haziran 2011 08:39
Son Ziyaret:
11 Ekim 2011 19:31
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Cem Kapıcıoğlu
Doğum Tarihi:
04 Ocak 1972
Yaş:
52
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Cem KAPICIOĞLU

SON 8 MESAJI

Fluval 405 mi eheim 2228 mi?
Merhabalar,

Ben Eheim 2217 kullanıyorum. Herhangi bir debi problemi yaşamadım. Ancak boruları ve içindeki malzemeler zamanla kirlenince elbette her filtrede olduğu debi düşüşü olacaktır. Bu anlamda bence eğer maddi durumunuz yeterliyse Eheim'i tercih etmenizi öneririm. 
Sonuçta şunu da hatırlatmakta yarar var; filtreden daha önemlisi içine alacağınız malzemelerdir. Kalitesiz filtre malzemesi koyarsanız bence dünyanın en iyi filtresi olsa dahi sonuç alamayabilirsiniz. 
Ürününüzü şimdiden güle güle kullanın.
240.60.60 Amerikan tankım son resimler 76-78-79-80
Merhabalar,

Yeni bir ev almışsınız.Bu arada bir de bebeğiniz ailenize neşe katmış.Ayrıca çok detaylı ve hassas bir çalışma sonrası istediğiniz akvaryumu yapıp kendinize bir hediye yapmışsınız.Güzel bir yıl geçiriyorsunuz. Hep bu şekilde devam etmesi dileğiyle. Mutluluğunuz daim olsun. Hayırlı ramazanlar. 
Sınıf arkadaşımı kaybettim.
Başınız sağolsun!

Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.
Yunuslarla ilgili her şey.
Merhabalar Uğur bey,

Bende 57 sayfanın tamamını okuyarak yunus almaya karar verdim ve dün alıp 100 x 50 x 60h akvaryumuma yerleştirdim. (1 erkek 6 dişi) Bu sayıları da sizin önerilerinizde belirttiğiniz sayıları dikkate aldım. Fotoğraflarını da sizinle paylaşıp fikrinizi almak istiyorum.
Konuyla ilgili olarak danışmak istediğim; -belki tümünü okurken kaçırmış olabilirim öyle ise kusura bakmayın lütfen.- yunuslar için nasıl bir aydınlatma öneriyorsunuz? Akvaryumum da beş floresan yuvası bulunuyor. Ben Slyvania DAYLIGHTSTAR 18 W düşünüyorum.Özellikle tercih etmem gereken başka bir aydınlatma önerir misiniz? Aydınlatmanın rengi bu tür için önem ifade ediyor mu?
İlginize şimdiden teşekkür ederim. Sygılarımla. 
Devasa Boyutlarda(330*85*108h) Muhteşem Mikis ve haremi-yeni foto(60)
Merhabalar Cevdet bey,

Öncelikle kız bebeğiniz hayırlı ve uğurlu olsun.

Bence,kim ne derse desin insanların hayallerinin peşinden koşması taraftarıyım. Elbette bu durum için maddi gücünüz, konuyla ilgili bilgi birikiminiz de varsa... Gerisi laf-ı güzaf! Forumda ki deneyimli arkadaşlarımızın ve abilerimizin fikirlerinin de size yapacağınız işte bir ufuk açıp yaratıcılığınızı artıracağı düşüncesindeyim. Uğraştığınız bu proje de size başarılar diliyorum. Allah yüzünüzü kara çıkartmasın. Saygılarımla.
Eheim Mağdurları
[QUOTE=iwagumi]1 hafta önce eheim 2213-05 filtre aldım, aldıgımda gürültüsü çoktu sonra pervane tam oturmamıştır düşüncesiyle pervaneyi açtım seramik mili kırdım tekrar gidip seramik mil aldım gürültü sorunu devam etti araştırmalarım sonucu bu başlığa rastladım ve baştan sona okudum ilk işim gidip kutunun altına bakmak oldu ve gördümki çin malı! Gürültüsü rahatsız edecek düzeyde kapagın üst kısmına bastırdığımda biraz daha azalıyor bunun sebebi kovasının felan çinde üretilmesi sonucu tam oturmaması yani bizim alman malı diye aldıgımız, yıllarca kullanıp problemlem çıkartmayan ve tonlarca para ödedigimiz eheim dandik çin mallarından.

Olan verdigim okadar para, kırdıgım mil, şimdi değiştirebilmek için ödeyecegim kargo paraları ve haftalarca belkide ayı bulacak olan filtresiz kalmam.

Size tavsiyem eheim almadan önce iyice düşünün, eski eheim ürününün 20 yıl kullandım problem yaşamadım, sesini sadece kulağımı dayadıgımda duyuyorum gibi yorumlara kanmayın Almanların artık, 3 kuruşa çinde üretip, bizlerede tonlarca para döktürmelerine ve enayi konumuna sokulmamıza izin vermeyiniz!
[/QUOTE]

Merhabalar.

23.06.2011 tarihinde bende 2217-02 bir Eheim classic filtre aldım. 23 sayfada yazılan o uğultulu ses bende de maalesef var. Bu sebeple İstanbul Anadolu Pet'i aradım. Mehmet bey ile görüştüm. Oldukça ilgilendiler. Hemen Ankara Batı pet'e götürüp kontrol ettirmemi önerdiler. Eğer aynı problem devam ederse, 2076 ile değiştirmeyi düşünüyorum. Bu konuyla ilgili fikrinizi almak istiyorum. 
Bu konuyla ilgili bu kadar sıkıntı var ise, neden büyük otomobil firmalarındaki gibi problem yaşanan seriyi toplamıyorlar? Böylece kendileri için oluşabilecek olumsuz düşünceyi ortadan kaldırma düşüncesine girmiyorlar?  Ama kararlıyım;sorunum çözülmezse konuyu EHEIM merkezine taşıyacağım. Aynı zamanda bu sıkıntıyı yaşayanlar hep birlikte hareket edersek,çok ciddi bir şekilde ilgileneceklerdir diye düşünüyorum. Saygılarımla.
Eheim 2217 veya 2076 mı?
İyi akşamlar.

Tankım 300 litre mobilyalı Taymur (100x50x60) Tankımda 5 adet 9 cm ve 1 tane 12 cm olmak üzere astronotum,1 adette 15 cm'lik leopar vatozum var.Kısa bir süre önce(23/06/2011)  2217 filtreyi sub pro ve mesh ile beraber alıp kurdum. Ancak bir ses problemi yaşadım. Bu da beni çok rahatsız etti. Anadolu Pet'i aradım. Kendilerinden öneri almak istedim. Ankara şubesi çalışanları bana 2076'yı önerdiler. Elbette bu öneriden daha önce siz üyelerimizin ve deneyimli abilerimizin fikirleri benim için çok daha değerli. 
Bu iki ürünü kıyaslamanız rica ediyorum. Hangisini tercih etmeliyim.İkisini,fiyat farkı vererek değiştirebilecek durumdayım.    

Açtığım konuyla ilgilenip okuma zahmetine katlanan ve cevap vererek ilgi gösterecek herkese şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.  
Fluval 305 mi tetratec 1200 mü?
[QUOTE=theanswer376]Hiç yorum yapmadan direk fluval.[/QUOTE]

Sadece konuyla ilgili bir şey danışmak istiyorum; ürünün hortumları tırtıklı. Acaba bu durum hortumların yosunlanmasının temizlenmesinde sıkıntı yaratmaz mı? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.