ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
JangoFettus
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
11
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Ağustos 2018 18:34
Son Ziyaret:
20 Ekim 2019 17:45
Toplam Mesaj:
20 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Kaya
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Yumurtalar Sizce Bu Salyangoz A Mi Ait ?
yarasakulak diye aratırsanız salyangoz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bendekiler su üstü bitkilerinin yapraklarının altına yumurtluyor genelde ve yumurta dizilimi daha kavisli "c" yi andırır gibi oluyor.
Kap, Beta Akvaryumu, Vazo Önerisi.
İlk mesajınızda ne yavrusu olduğundan bahsetmemişsiniz. Dış filtreyi kendi yaptığınızdan da bahsetmemişsiniz. Sizin belirtmediğiniz detayları insanların bilmesini beklemeniz ve yanıldıklarında onları hicvetmeniz beni oldukça üzdü. Dilerim kendinizi açıkça ifade edebilme kabiliyetinizi geliştirebilirsiniz.


En Güzel Kırma Lepistes

https://goliadfarms.com/developing-a-strain-from-a-single-fish/
Cinsiyetleri Nedir?
İlk iki fotoğraftaki dişi gibi gözüküyor. Son iki fotoğraflarda karidesler gözükmüyor tam olarak. Cinsiyet ayrımında eğer dişiler yumurta topladıysa sırtlarında sarı bir bant görürsünüz. Dişilerin kuyruk kısımları daha geniş ve ikinci resimdeki gibi kavisli olur. Erkeklerinki daha dar ve düzdür.
En Güzel Kırma Lepistes
Birşeyin yapılabiliyor olusşu o şeyin yapıldığı anlamına gelmeyebilir. Evet genetik bilimi bunları yapabiliyor ama geçtiğimiz yıllarda gen editleme işlemlerinin maliyetleri daha yuksekken eldeki mataryeli balık renklendirmeye ayırmak (cost effectiveness) çok mantıklı gelmiyor. Sonuç olarak bir dişi balık sattıkları anda ellerindeki ürününün değeri çok hızlı bir şekilde düşüyor. Amerikan canlı doğuran üreticilerinin tek bir balık veya küçük bir gruptan oturmuş bir varyasyon elde ederken oluşturdukları blogları internette bulabilirsiniz. Bu iş gen editi ile yapılabiliyor ama doğal yollardan da istediğinizi elde etmeniz mümkün. Konuyu açan kişi yapay secilimi dikkatle uygularsa istediği gibi bir varyasyon elde edebilir.
En Güzel Kırma Lepistes
Almanya'dan çıkış hikayesine dair bir kanıtınız var mı?

Canlı doğuranlarda istenilen varyasyonlar aynı familya içinde melezmeler(farklı bir cinsteki belirli bir özelliğin aynı familyadan başka bir cinse geçirilmesi için kullanılır.) ve seçici üretim (artificial selection) yöntemi ile oluşturulur.
Eğer iki farklı varyasyonu çiftleştirip çıkan yavrulardan sadece istediğiniz özellikli olanlarını üretip bu yavrulardan da sadece istediğiniz özelliklere sahip olanları üretmeye devam ederseniz ve bu aşamayı yeteri kadar uzun süre yaparsanız işin sonucunda elinizde oturmuş bir ırk olur. Benim bildiğim biyoloji ve yabancı forumlar bunu söylüyor[EDIT]JangoFettus,2019-05-10 13:46:44[/EDIT]
Güvenli Mayalı Co2 Sistemi
Aynı anda 2 farklı kişiye satmaya çalışıp başkası adına iban atıyorsunuz.
Güvenli Mayalı Co2 Sistemi
Merhabalar
Bildiğiniz üzere mayalı CO2 sistemleri dengesiz destek sağladığı için bitkilerin ve akvaryumdaki diger canlıların sağlığını riske atmakta. Bunun önüne geçebilmek için mayalı sistemi kurduğumuz şişenin kapak kısmını balonla kapatsak (böylece gazı kontrollü vereceğimiz için basıncın olası artışını azaltsak) ve çıkan gazı şişenin üst köşesinden açtığımız bir delikle akvaryuma dozajını ayarlayarak versek cok daha sağlıklı ve güvenilir bir sistem olmaz mı? [EDIT]JangoFettus,2019-02-15 09:22:38[/EDIT]
Sarı Prenseslerimin Cinsiyeti Nedir?
Özellikle ilk fotoğraftaki balıkta karın çöküklüğü var. İç parazit olabilir biraz araştırmanızı tavsiye ederim
Lepistes Doğum Kontrol
Özel mesaj kutunuzu kontrol eder misiniz?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.