ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ultrAslan_1905
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Ağustos 2005 20:11
Son Ziyaret:
07 Mayıs 2016 22:53
Toplam Mesaj:
85 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Oktay BAŞTÜRK
Doğum Tarihi:
12 Kasım 1989
Yaş:
34
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



<a href="http://imageshack.us">[IMG]http://img106.imageshack.us/img106/4039/imagese0.png" borde

SON 10 MESAJI

Uçaklar ile alakalı
700C: Convertible
400D: Domestic
200LR: Longer Range

Diğerlerini bulamadım malesef.
Uçaklar ile alakalı
Sonlardaki harf kodları, o uçağın farklı versiyonlarını veya mevcut versiyonda yapılmış değişikliklerle üretilmiş olan modeli temsil ediyor. Kargo, yolcu, kargo-yolcu vs. 

Mesela CN-235 uçaklarında da TK01, TK02, TK03, TK04 versiyonları var gibi gibi gibi

Saygılar. ultrAslan_19052014-11-18 23:55:25
Oto cam filmi yasağı?
Bildiğim kadarıyla polisin yaptığı cezai işleme karşı açılan iki dava var ve ikisi de sürücü lehine sonuçlandı. Hatta geçen sene veya önceki sene bir haber bülteninde de haberi yapıldı; aracın içinin görünmesini engellemeyecek şekilde belli bir kata kadar; ön camlarda da güneş ve parlamalara karşı belli bir kata kadar izin veriliyor. 

Mahkeme kararlarıyla ilgili detayı nette bulabilirsiniz, nüshasını temin ederek olası bir işlemde emsal gösterebilirsiniz. Tabi ki dediğim dedik, yapacağımı yaparım diyen bazı polis memurları bu kararları görmezden gelip veya kılıfına bir şekilde uydurup cam filmine anahtarı takıyorlar... Hiç olmazsa ceza kesecek bir şey bulmaya çalışıp insanın canını sıkıyorlar.

Saygılar. ultrAslan_19052014-11-24 17:20:31
taymur akvaryum
Bir dönemin efsane akvaryum markası, Tay-Mur Akvaryum. Markalarını artık çok nadiren görebiliyorum...
Petshop Zoo-İzmir
[QUOTE=yılmazbaş]Pet shop zoo iyi yerdir ancak neden bu kadar uğraşıp cins kedi sahipleniyorsunuz ki barınaklar sahipsiz kedi dolu. Bir barınaktan ya da sokaktan kurtardığınız can çok daha iyi olmaz mı? Ayrıca cins kedinin bakımı çok zahmetlidir. [/QUOTE]

Haklısınız, sokaktaki veya barınaktaki kedilerden sahiplenmek, petshoptan satın almaktan daha mantıklı ama sokak görmüş kedilerin (tabiri caizse hayatın feleğinden geçmiş kediler) evde bakımı, idamesi cins kedilere göre daha zor; bahçeli evim olsa düşünebilirdim. Hem ilk kez sadece kendime ait olan bir kedi sahipleneceğim hem de ev yaşamına daha uyumlu bir ırk olması sebebiyle Scottish Fold sahiplenmeye karar verdim.

Saygılar.
Petshop Zoo-İzmir
Arkadaşlar,

Birkaç ay içerisinde kedi sahipleneceğim ve ırk olarak Scottish Fold araştırıyorum. Şu ana kadar bireysel yetiştiriciler haricinde, İzmir'de iki tane şubesi olan Petshop Zoo'yu bulabildim. Kendim İzmir'de yaşamadığım için, işletme hakkında bilgim, fikrim yok. Petshop Zoo hakkında bilgisi, tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim,

Saygılar.
Büyükçekmece-Eminönü
1) Çekmece'den Beşiktaş veya Kabataş'a giden otobüsler var; Kabataş'tan tramvay ile geçebilirsiniz.

2) TÜYAP'tan metrobüsle Zeytinburnu'na, oradan da tramvay ile Eminönü'ne gidebilirsiniz.

3) Vaktim var, geze geze gidebilirim derseniz; Çekmece'den dolmuş ile Bahçeşehir'e geçin, oradan Taksim'e ekspres giden çift katlı otobüslere binin, Taksim Meydan'ın da inin, İstiklal'i yürüyerek geçin, Galata Kulesi'nin yokuştan salın kendinizi aşağıya, Eminönü'ne 5dk daha yürüyün :))

Saygılar.
Dil Okulları-Kursları
Arkadaşlar, İngilizce kursuna yazılacağım. Kursların ikna etmek için söylediklerini bir kenara bırakırsak; ciddiyet olarak baktığımızda hangisini önerirsiniz?

Benim aklımda olanlar;
-Amerikan Kültür
-English Time
-Wall Street English

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar,

Saygılar.
fotoğraf makinesi için yeni bir lens
70-300'ün keskinlik konusunda düşük bir lenstir. 75-300 olsa daha tatmin edici sonuçlar alırsın. Bana kalırsa, bütçeni biraz artırarak, eğer İstanbul'da tanıdığın var ise, onlar aracılığı ile Hayyam Pasaj'dan 400-450 liraya 55-250 alabilirsin. Fiyatına göre oldukça başarılı sonuçlar alınabilen bir lenstir ;) 
Kort Tenisi Başlangıç Tavsiyeleri
Arkadaşlar,

Kort tenisine başlamayı düşünüyorum. Tenis oynayan arkadaşlara, ekipman tavsiyelerinden önce mazeretimle ilgili bir soru sormak istiyorum. Geçtiğimiz Mart ayı başında, halı sahada futbol oynarken sağ ayak bileğimin dönmesi sonucu bağlarımda hasar ve kıkırdak kırığı oluştu. Ayağımda hala geçmeyen bir ödem (basketbol oynayan ve bileğinden sakatlanmış olan iki arkadaşım o ödemin geçmediğini söylüyorlar) var ve gün içinde uzun süre ayakta kaldığımda, yürüdüğümde ödemde bir miktar artma oluyor ama gece dinlenince yine eski haline dönüyor. İlk soruma gelince, bu sakatlığımdan dolayı çekiniyorum; tenis oynayanlarda gördüğüm kadarıyla sağa sola yanlamasına sıçramalar çok oluyor, bu sıçramalar sırasında bileğimin tekrar dönmesinden çekiniyorum. Oyun sırasında yapılabilecek hareketler, bu sakatlık için sakıncalı olur mu? Sakatlanmamın üzerinden 5 ay geçti ve tenisede 2 ay sonra başlamayı planlıyorum.

İkinci sorum; başlangıç için tavsiye edeceğiniz raket modeli nedir? Ağırlık, sertlik/esneklik, kafa büyüklüğü, raket uzunluğu gibi farklılıklar varmış. Yetişkin bir erkek için en uygun model nedir?

Üçüncü sorum; İzmit'te oturuyorum, İzmit'te oturan ve tenis oynayan arkadaşlar var ise, kurs için nereyi önerirsiniz? Fırsat olursa da tanışmak isterim.

Saygılar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.