ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Melez_Prens
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Mart 2009 00:41
Son Ziyaret:
08 Mayıs 2010 20:46
Toplam Mesaj:
20 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre KAYIKÇI
Doğum Tarihi:
05 Şubat 1988
Yaş:
36
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Emre KAYIKÇI

SON 10 MESAJI

Tanganyikacı'nın Moori Moliro Tankı
Akvaryumun çok güzel olmuş ama dediğim gibi dekor konusunda sende benim gibi geride kalmış gibiyiz birde balıklar renksiz geldi gözüme biraz solmuşlar gibi.
Red Dragon Butterfly Halfmoon foto 12'de
Gercekten güzel olmuş sineklik fikri beta akvaryumu için birebir dogru karar. suyunu günlük olarak tazelesen yinede fotograflardan görünüş pek net olmasada bitkilerle bağdaşmışlar gibi ilerleyen zamnaların da daha başarılı bi beta tankına döneceği kesin hayırlı olsun olsun. 
Astronotlarda sorun.
[QUOTE=Melez_Prens]Merhaba arkadaşlar ben astronot besleyen biriyim bugüne kadar hiç bu şekilde bir sorun ile karşılaşmamıştım yaklaşık olarak 8-9 aydır astronot bakıyorum dün gece yaklaşık bu saatlerde (23:45) beyaz astronot ilk baş kendisinden biraz daha küçük olan beyaz astronot ile ağız ağıza kabardılar bunların arasına daha büyük olan siyah astronot umursamazca gecti daha sonra beyaz büyük astronotum büyük siyah astronot ile ağız ağıza kavga ettiler hatta kilitlendiler diyeblirim ben ikisini ayırdım zar zor daha sonra yine beslediğim 2 orta boy 6-7 cmlik siyah astronotum da bu şekilde davranış sergiledler ama bu olaydan sonra sürekli takip etim bir daha böyle birşey olmadı şu vakte kadar neden bu olmuş olabilir ?


Not: orta boy astronotlarım daha öncede aynı davranışı kısa süreli bi kaç defa yapmışlardı ama kenetlenmemişlerdi. akvaryum 160 litre. 5 astronot mevcut akvaryumum da .
[/QUOTE]

Sizlere danıştığım konu üzerinde çok yardımcı oldunuz arkadaşlar dert görmeyesiniz.
Astronotlarda sorun.
bende google ceviri programında yapmıştım bilemiyorum okudugumda litre yazıyordu o güne kdar bende o şekilde biliyorum yani 160 litreuye 2 astronot die ama ozaman da bi anlamı kalmıyor astronot bakmanın . birde 12 astronot ama '' eş tutana kadar'' eş tutmadılar bendekiler bende dağıtmadım elimdede 5 tane kaldı kala kala.
Melez_Prens2009-04-20 00:17:02
Astronotus ocellatus tankımız ( fotograf ve video)
Astronotların çok güzellermiş yalnız arka fon olarak siyah kullanırsan renklerini daha belirgin olarak görebilirsin maşallah diyorum brde iyi fiyata almışsınız Tebessüm
Astronotlarda sorun.
bu iki astronot konusunda sizlere şöyle bir bilgi vermek istiyorum o yazıyı bir türl bulamıyorum şimdi arıyorum da yabancı bir akvaryum sitesinde oscar astronotlar hakkına idi adamlar 200-160 litrelik akvaryuma maximum 12 astronot öneriyorlardı oda 2 erkekğin eş tutabilmesi için. erkeklerden biri eş tuttuğu takdirde diğer astronotları elden cıkartılması gerektiğini çünkü rahat klucka döneminin bu şekilde daha erken geleceğini yazmışlardı ama benim akvaryumumakiler eş tutmadılar o yüzden bu şekilde bi sorun işgal etmiyor ben ilk olarak astront beslemeye sırf yavru alabilme amacı ile başlamıştım ama eş tutturamayınca büyüdüler elden cıkartmayada kıyamadım doğrusu.
Astronotlarda sorun.
Merhaba arkadaşlar ben astronot besleyen biriyim bugüne kadar hiç bu şekilde bir sorun ile karşılaşmamıştım yaklaşık olarak 8-9 aydır astronot bakıyorum dün gece yaklaşık bu saatlerde (23:45) beyaz astronot ilk baş kendisinden biraz daha küçük olan beyaz astronot ile ağız ağıza kabardılar bunların arasına daha büyük olan siyah astronot umursamazca gecti daha sonra beyaz büyük astronotum büyük siyah astronot ile ağız ağıza kavga ettiler hatta kilitlendiler diyeblirim ben ikisini ayırdım zar zor daha sonra yine beslediğim 2 orta boy 6-7 cmlik siyah astronotum da bu şekilde davranış sergiledler ama bu olaydan sonra sürekli takip etim bir daha böyle birşey olmadı şu vakte kadar neden bu olmuş olabilir ?


Not: orta boy astronotlarım daha öncede aynı davranışı kısa süreli bi kaç defa yapmışlardı ama kenetlenmemişlerdi. akvaryum 160 litre. 5 astronot mevcut akvaryumum da .
Bemba Orange Zerafeti
Maşallah renkleri tam oturumuş.Bakımları ve rahatları iyi demekki :D  aquatopya2010-11-05 18:54:26
Astronot Akvaryumumdan Kareler
Evet genelde herkez çok diyor ama bu şekidle daha iyi çünkü diğer türlü attığım yemi dahi yemiyorlar 2 tane bıraktım daha önce o zamanda miskin miskin dolaşıyorlardı ve bitki konusuna gelince sanırsam benim akvaryumum insanları şaşırtmaya devam ediyor evet oluyor hemde çok güzel oluyor bitki yapraklarının arasında falan yüzmeleri çok hoş ama kalın yapraklı veya büyük yapraklı bitki secmelisiniz.

bu fotografıda genel görünüm olarak sunuyorum arkadaşlar.

 
Melez_Prens2009-04-14 20:13:49

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.