ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
muhtarbocek
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Ekim 2010 00:21
Son Ziyaret:
20 Ekim 2014 15:25
Toplam Mesaj:
82 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tahsin Soruş
Doğum Tarihi:
04 Eylül 1986
Yaş:
37
İl:
Istanbul
Meslek:
Uluslararası Nakliyat
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



SON 10 MESAJI

Tropheus Moori İlangi Yellow ( Yeni düzenleme yeni resim sayfa 2 )
Murat Bey,
Öncelikle akvaryumunuz hayırlı olsun gerçekten hoş ve dogal bir görüntü olmuş diyebilirim. Akvaryumda sağ ve sol olmak üzere iki kayalık alan yapıp orta alanı boş bırakmanız daha sağlıklı olacaktır. Hacim konusunda ise normal olan ve olması gereken bu tür balıklar için büyük hacimli ve boy uzunluğu fazla olan akvaryumlardır. Bir çok arkadaşım var 1,5-2 metre akvaryumlarda yavru alamıyorlar. Ben 90*40*50 lık akvaryumumda F0 Moori Moliro besliyorum ve çok şükür Allahıma doğal yolla 63 yavru aldım. Bu belki de  forumda bir ilk ama kısmet işte. Siz balıklarınızı kaliteli yemlerle çeşidinizi fazla tutarak beslerseniz, akvaryumun su değerleri korur ve değişimleri ihmal etmezseniz ve balıklarınız da size alışır yerlerini severse size karşılığını vereceklerinden emin olabilirsiniz.. Sağlıklı balıklar dilerim. Allah kazasız belasız yavrularını almayı ve göstermeyi nasip etsin inşallah...
F1 İLANGİ YELLOW ( resimler eklendi )
Maşallah yavrular pek bi afacan çıkmış  
Frontoza Burundiler Ve Gelişimleri(İlk yumurtalar)
 Maşaallah çok formda görünüyorlar. İnşallah kazasız büyütüp bol yavrular alırsınız.
Babanın Koçları-King of Fans ( Moori İlangi) Syf-4
Hayırlı olsun güzel bir tank kurmuşsun. Allah bol yavrular nasip etsin kardeşim.
Namansi Ve Moliro Alev Toplarım (son Foto Sf:46)
Çağdaş abi yeni hobi odası gerçekten süper olmuş. Balıkların hayırlı olsun inşallah damızlık boylarda ki hallerini de görürüz. Bu projeye imrendim diyebilirim:) Akvaryumun sadeliği ve bir o kadar da ortamın kalitesi kendini belli ediyor. Eheim 2226 da dikkatimi çekmedi değil :) Allah nazarlardan saklasın abi.
F0 Tropheus Moori Moliro Dev koloni 70 Adet. Yeni fotolar sf 4 d
Sana kesinlikle katılıyorum furkan. Arka fonu malesef değiştiremiyorum ondan dolayı tank karanlık gözüküyor. Işık konusu gelince tam 4 renk ve çeşit kullandım. Ancak bu renkte biz mutluyuz derler gibi bir havaları var. Tankımı değiştireceğim kısmet olursa değişiklikler anca o zamana :)
F0 Tropheus Moori Moliro Dev koloni 70 Adet. Yeni fotolar sf 4 d
Yeşil filtre hortumuna bir çözüm bulacağım. Mavi hava hortumu ise seffafti ama zamanla mavi renkte olmaya basladi. Açıkcası tankı yenileyecegim icin hiç müdahale etmiyorum. Balıklar ışığa dekora ortama o kadar alıştı ki en ufak bir tasın yerini bile değiştirmiyorum keyifleri kaçmasın diye.. Bu sayede balıkların stres yapmadığını düşünüyorum. Düşünsenize bize normal şartlar da birisi 200 lt de tropheus olur mü dese bir cogumuz karsı çıkarız. Tabi ki bu hacim tropheus icin sağlıklı degil ama gelin görün ki 7 damizliktan doğal yolla 63 yavru aldım. Ve ilk batım yavrular 8 aylık oldu.. Bazen bildigimiz ve savunduğumuz bilgiler bile anlamsız kalabiliyor...
F0 Tropheus Moori Moliro Dev koloni 70 Adet. Yeni fotolar sf 4 d
Furkan kardesim tavsiyen icin teşekkür ederim. Beni
Koloni pek aydınlığı sevmiyor artık hareketlerinden anlayabiliyorum diyebilirim. Arka fonun siyah olmasından kaynaklı koyu duruyor olabilir. Su an sadece daylight kullanıyorum..
F0 Tropheus Moori Moliro Dev koloni 70 Adet. Yeni fotolar sf 4 d
Alev Topları olarak biliniyor ailede :) saolasin üstadım.
F0 Tropheus Moori Moliro Dev koloni 70 Adet. Yeni fotolar sf 4 d
Tsk ederim Hayrettin abi. Allah nasip ederse o günleride göreceğiz ins. Akvaryuma hiç müdahale etmedim. Tamamıyla kendi salmaları sonucunda dünyaya gelen yavrular.. Sanırım cok sıkı bir akrabalık bağı var tankta mudahele etmem gerek ama korkmuyor da değilim :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.