ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
fexzi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
31 Ocak 2013 22:02
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fevzi KARAMAN
Doğum Tarihi:
30 Ağustos 1986
İl:
Karaman
Meslek:
İnşaat mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Fevzi KARAMAN

SON 8 MESAJI

Sizce neyi seçmeliyim..
Bugün 30 kg quartz beyaz kum ; 975 lt/saat dış filtra tetratech diye bir marka , dolphin KF 3500 iç filtre 2 adet , çift çıkışlı atman hava motoru ve aparatlarını aldım..

10 yunus, 10 da ciklet aldım , güzel bir yuva olarakta kaya kompleksi kurmak istiyorum,ne dersiniz ?
Sizce neyi seçmeliyim..
Bu bilgileri kesinlikle dikkate alacağım teşekkür ederim.
Sizce neyi seçmeliyim..
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, umarım güzel bir tasarım yakalayabilirim.

Siyah neden tercih etmesiniz ? gördüğüm kadarıyla çok hoş olduğundan uygulamak istedim.
Sizce neyi seçmeliyim..
Anladım ; peki akvaryuma bitki konusunda görüşünüz nedir ? Bitkili olmasında herhangi bir sakınca var mıdır ? Hagen siyah taş uygun mudur ?
Sizce neyi seçmeliyim..
Anladım,hevesle ve merakla incelemekteyim umarım diğer üyelerimizde yardımcı olur

Konuyu yanlış yere açmadım umarım :/
Sizce neyi seçmeliyim..
Akvaryum büyük olduğu için mi tavsiye etmiyorsunuz tam anlamadım kusura bakmayın .
Sizce neyi seçmeliyim..
Değerli Akvaryum üyeleri öncelikle merhabalar ; aranıza yeni katıldım ve uygulamasına başlayacağım akvaryum dizaynımda sizden yardım talep etmekteyim...

boy : 135 cm en : 45 cm yükseklik : 60 cm akvaryum yaptırdım

Öncelikle akvuryumumda canlı bitki olacak şekilde dizayn etmek istiyorum aynı zamanda da sarı prenses ve yunus beslemek istiyorum , kısmen öğrendiğim kadarıyla sarı prensesler bitkiyi yermiş diye duydum ama net bir bilgim yok ki eğer öyleyse bitkili bir akvaryumda en iyi uyum sağlayan hangi türü beslemeliyim ?

Hagen siyah kum kullanmak istiyorum,dizayn konusunda benzeri akvaryumlar vs. varsa fikir ve paylaşımlarınızla yardımcı olursanız çok memnun olurum,saygılarımla..

akvaryumumdan bir kare :
👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Akvaryum kullanıcıları merhabalar ; aranıza yeni katıldım ismim Fevzi ; Karaman'dan aranıza katılıyorum , 25 yaşında ve inşaat mühendisiyim ,daha önceden yaptığım gibi tekrar güzel bir akvaryum yapmak istiyorum bu konuda sizlerin yardımını alarak en güzelini yapmak kendimce hedefim saygılarımla..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

1

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.