ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
AQUAMAN
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Kullanıcı Başlığı:
[B]8658,2[/B]
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Ocak 2011 23:06
Son Ziyaret:
15 Nisan 2022 18:12
Toplam Mesaj:
163 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
murat budak
Doğum Tarihi:
06 Mayıs 1988
Yaş:
35
İl:
Ankara
Meslek:
samsum mobile şube müdürü
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/105204.jpg[/img]

SON 10 MESAJI

discus cinsiyet ?
Hocam balık yumurta dökmeden anlayamasın :( kesın sonuç budur var erkek dişi belirteleri ama 100% kımse bu dişi bu erkek diye :(
En güzel fotoğraflarınızı gösterin
hepsi birbirinden güzel..
Adanadaki sahsuvar01nikli Ugur buberana dikkat.
Olan olmuş hocam halen bu insan forumda ve halen satış yapıyor. Benden yana hakım helal olsun diyecem ama inşallah birdaha boyle şeyler yapmaz. Ben gine diyorum benim hakım kalsın ama benim hakkım geçti ise ben ne kadar istiyolarsa veriyim. Sadece dikatli olsun herkez 3.5 kuruş için insanlar şereflerini hiç ediyolar ben buna üzülüyorum.İnşallah birdaha olmaz ..
Adanadaki sahsuvar01nikli Ugur buberana dikkat.
Ugur hocamız işini görür . sonra sı husran cunku artık kazıgı yemışsındır. .. Şunu soyleyim ugur hocam bana konu açtıgında biride cikıp şunu dedimi bana. Ya bende zamanında alış veriş yaptım banada bunları bunları yaptı geçmiş olsun diyen 1 kişi bile ciktımı çıkmadı ..Sadece insanları kandırarak ve benimde maduriyetimi bilerek beni sıkıştırmaya çalıştın.Yav nasıl bi insansın nasıl diye bilirsin . murat zaten balıkları alamaz . akvaryumuda kaldırdı balıkları istesem ne yapacak . Nasıl diye bildiniz nasıl bi vıcdanınız var . Ama o bana açilan konu ile sizin için açtıgım konuda nasıl bi fark var biliyomusunuz ...
BENDE BİR KONU VAR ODA  ALAHIMA ÇOK ŞÜKÜR SONUÇLADIM VE CAVABINIDA VERDİM... BEN 6.7 TANE SORDUM 20 OLDU HERALDE ŞU ANDA YAV UGUR HOCAM BU İNSANLARIN HEPSİMİ YALAN SOYLUYOR .
PARDON TEK DOGRU SİZSİNİZ.HAKLISINIZ UGUR HOCAM SİZİNLE URAŞILMAZ . Ama ben ne yaptım biliyomunusun sonuna kadar gitim . haklı oldugum halde kaçmadım . Siz anca kaçmayı bilirsiniz. ben o cevaplaman gereken listeyi birazda kabartıyorum gel insanlardan özür dile birdahada boyle şeyler yapma .
Herkeze geçmiş olsun ne deyim ....



Bakın ugur hocam ne buldum ...
sahsuvar01
Forum Özel Üyesi


Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009
Konum: Adana
Durumu: Çevrim Dışı
Yaş: 39



    Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2013 22:40
aQuaLand ile birlikte defalarca sana forum üzerinden sorular sorduk.Neden her defasında soruları cevaplamak yerine saldırıya geciyorsun.





1-Adanadaki hemen tüm hobiciler Uğur tarafından dolandırılmıştır.
2-Öğretmen olduğu için en sık kullandığı oyunu okula akvaryum kuracağım yardım eder misiniz olur.Millet yardım eder elindeki malzemeden ,canlıdan verir,sonra bir bakarsınız Uğurun satış ilanlarındadır bu malzemeler.
3-Uğura sorun bakalım okul için kendine verilen kumu akvaryumcuya satmışmıdır?
4-Yine okul akvaryumu için kendisine verilen bir dış filtreyi ilanla satmışmıdır?
5-Moba diye başka bir balığın yavrusunu millete satmış mıdır?
6-Kendisine okul için hediye edilen balıkları ilanla satmışmıdır?
7-Öğretmenliğini kullanarak öğrenci hobicilerin elindeki canlı ve malzemeleri istemişmidir?
8-Yapılan Adana buluşmalarına katılacak yüzü olmadığı için hiçbirine katılamamaktadır,madem saygın ve adanada sevilen bir hobicidir neden bu toplantılara iştirak edememektedir.
9- ( recaitdağ ) sorusu :Benimle olan takasınız gerçekleşinceye kadar her yarım saatte bir msn den yada telden arardınız bıktırmıştınız neden takas gerçekleşirken yangından mal kaçırır gibi oldu bıraktınız balıkları aldınız gittiniz.MSN den silip attınız telefonu iptal ettiniz suçlu profili ile hareket ettiniz asıl mesele bu ve hala kendinizi haklı çıkaracak bir şeyler ararken batıyosunuz.
10- (
sprwon )Ertesi gün Uğur bey aradı, balıkları sordu, sattığımı söyledim ve ondan sonrada hani bana satıcaktın, haberde vermedin demeye başladı bende durumu tekrar izahettim, bir arkadaşı bekliyorum o aramazsa size satarım demiştim dedim ve zaten sizin aradığınızdan bir gün geçti anında nasıl haber verebilirim aynı gün oldu çünkü, ama yinede kızmış bir uslupla bu yaptığını foruma yazıcam falan demişti ve gerçekten çok şaşırmıştım. Birdaha zaten Uğur beyle görüşmek veya karşılaşmak kısmet olmadı,(Hobici arkadaşlara neden bunları yapıyosun)
11.(
LIGHTNING) BU ARADA ZAFER ABİSORDU SORUŞTURDU ONA RAGMEN SANADA SORDU BU SORULARI .Neden cevap vermedin abi zafer abiye .
Buraya bi soru daha yazardımda inan içim el vermiyor yazmaya .Ne oldunu hocam siz benden daha iyi biliyosunuz duydugumda içim acıdı.

Bakın görmediyseniz sizin bi lafınız vardı.aQuaLand ile birlikte defalarca sana forum üzerinden sorular sorduk.Neden her defasında soruları cevaplamak yerine saldırıya geciyorsun.
ben senin sordugun bütün sorulara kanıtlari ile cavap verdim ugur hocam sıra sizde.
Bu arada ugur beye sormak istediniz soruları var ise yada bana sormak istediniz bişeyler var ise sorabilirisiniz.
Ne soyluyorum biliyomusun abi gel özür dile pişman oldunu soyle gaflete duştunu soyle bu olay burda bitsin .... istediğin bi para miktarı varsa ben gönderiyim sanada artık lutfen insaları dolandırma artık ...

Vuku2014-05-02 02:19:39
Adanadaki sahsuvar01nikli Ugur buberana dikkat.
Ugur bey size cavabım sadece şu olcak (Yalan çok çabuk herkeze ulaşır doğru ise yavaş ama tam zamanında yetişir.). Yav okadar dildoktüm herşeye ragmen insan bi yaptıklarından dolayı özür diler biter gider halen beni tetiklemenin peşindesin yapma bunu ugur hoca .
Yav bide ne olur insanları arayıp rahatsız etme artık .... Beni arayıp yav murat bey ben durumu anladım kusura bakma dediklerimden . sorun değil hocam diyorom . konuyuda kapat gitsin diyolar . Kapat diye niye diyolar biliyomusun.yav arkdaşları günde 60 kez arayıp rahatsız ediyosun adamlar acmıyor artık telefonlarını . Yav yapma hocam kimseyi arama artık lutfen . adamlar telefonu kapatacak duruma geldi senin yuzunden . 6.7 kişi aradı . yav abi kimseyi arama artık insanlar bıkmış durumda .
Adanadaki sahsuvar01nikli Ugur buberana dikkat.
ferit bey zaten bu olaylarda orda başlıyor yav yıkıyor parçalıyor sucluyor mahvediyor sonra cözüm arıyor. Abi ben nededim herşeye ragmen dedimki olan olmuş ölen ölmüş neyse abi dedim yaptıklarından dolayı beni cok yıpratın abi dedim . Benden özür dile bende seni arayım abi olanlardan dolayı bende senden özür dileyim oturalım hak geçmesin kıme hak geçtiyse karşılayalım dedim ...Daha kurban olayım abi ne deyim butun yaptıklarına karşılık benden böyle bi cevap aldı daha napa bilirim...
ama ugur hocamız suclamlarına devam eti yalan yanış şeyleri tekrarlayıp durdu.Neden yanaşmadı biliyomusunuz çunku gönderdikleri balıklar ile mikula değil burundi bile alamazdı . Masada gine ben haklı cıkıcamı cok iyi biliyodu .. Ben kimseyi aramadım kımseye msj cekmedim bana yardım edin diye yazmadım tek başıma savaştım . Allaha cok şukurki ne dediysem haklı çıktım ..
Adanadaki sahsuvar01nikli Ugur buberana dikkat.
[QUOTE=recaitdağ]|Abi şunu soyelyim aslında herkezin dedğini şimdi anladım.Ugursa uzak duracaksın .
İkinci sayfadan alıntı yapatım yazınızdan.Murat bey bu konuda hak verdiğim güzel yazılardan birisi.Yıllar önce Uğur bey le balık takasım olmuştu ve o günden bu yana bir  kere  dahi hak vermediğim bir hobici olarak gönlümde yer etmişti.UZAK DURACAKSIN.Kim  demişse haklı demiş.

[/QUOTE]

Abi kazılkadıgı arkadaşlar bana yazıyor diyorumki banada bunu bunu yaptı diye.Ben diyorumki arkdaşlara abi tarafsız bi şekilde konuyu takip edin ve yazın abi bu adam beni hem kazıkladı hemde beni sucladı nasıl bi insan dedim . Gelen cevap aman beni o insanla birdaha muhattap etirme lutfen arkadaşim . Abi yıldırmış ınsanları artık...  bende anladım dedim tamam ben hatalyım sen haklısın dedım artık napıyım ..

Bu saaten sonra ugur hocamız yazmaz . Yazamazda artık yuzu yok boyle bi insan aynı zamanda forum özel üyesi. Yav ben akvaryum.com güvenir . Alış veriş yaparken derimki yav bu adam forum özel uyesi gozum kapalı alış veriş yaparım ama artık kime inanacagımı anlayamıyorum...

Adanadaki sahsuvar01nikli Ugur buberana dikkat.
Ömer bey size şunu soyleyim. Ugur beyin en  iyi yaptığı şey insanları karalakmak . Oyuzden ben hiç bir şekilde bu ruh hali ile dolaşan bi insanla uraşamadım ... Oyuzden dedim benim cebimden cıksın hiç sorun değil diyorum . Benim cebime haram girmesinde varsın benden cıksın...

Herşey ortada ugur hocamız ve sen halan insanları kandırmaya karalamaya çalışıyosun... Ya seni ben anlamıyorum sırf kendi cıkarların için yöneticilerimize pislik atıyosun değiştirdin diyosun  nasıl bı ruh hali bu allah sızı ıslah eylesin ..

Oraya yazmışsınız şunları şunları verdım diye.. Ya senin cebindenmi cıktı ki . Ordaki hobici arkadaşlardan aldın vere vere bi kumu vermişsin ..  Problem ne biliyomusunuz ugur bey sizin mileten yardım vadi ile toplayıp satınız şeyler. Bi diğer problem ne biliyomusnuz ugur bey ınsanları kandırıp 3 kuruşluk balık gönderip 15 kuruşluk balık almanız yada mazeme almanız. Bide vicdansılık edip sırf kendını haklı cıkarmak için atıgın camurlar.
Senin magdur etiğin insanlar niye buraya yazmıyor biliyomusun ugur abi çunku sen insanları oyle bi bıktırmışsınkı aman deyip ustelemıyolar. Bende aynı kıvama gelmiştim artık  ugur hocam . Arkadaşlar diyor bana yav uraşamasın onla uzatma boşver diyolardı şimdi anladım herşeyi.

UGURU TANIYAN KONUŞAN ARKADAŞLARIMIZ SİZE ŞUNU SOYLEMEK İSTİYORUM . SİZİNLE ALIŞ VERİŞ YAPIP SİZE İYİLİK YAPIP SUREKLİ KONUŞUP YAV BU ADAM YAPMAZ DİYE DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIMIZ.SİZE İYİLİK YAPAN Bİ İNSAN BAŞKASINA KÖTÜLÜK YAPAMAZ ANLAMINA GELMEZ...

O kadar kişiyi aradın okadar kişiden yardım istedinki sana yardım etmeleri için onlarında vebalini aldın bilesin. Ben o kişilere soyluyorum . Benim hiç bir kimseye kırgınlıgım yok ne zman isterlerse msj atıp görüşe biliriz aramızdakı şeyleri unutum bile ben ...

Sevgili ugur abi şunu soylemek istiyorum sana kimseya artık cıkarların için çamur atma .






Adanadaki sahsuvar01nikli Ugur buberana dikkat.
Ugur hocam bakın ben size yalan soylemedim . Ben size bu resimdeki balıgı gonderecem demedim.İlanımda temsili yazan bi balığı nasıl size gönderebilirim abi bu balıgı gönderecem nasıl diye bilirim . Abi sen beni başından savarsan benimde tepkim sence normal değilmiyidi. Gelseydın murat kardeşim deseydın ikimizinde bilmeden yanış yapabılırız. olan oldu deseydin abii ben niye yanaşmayım bana camur atıyosun. Yaptıklarından sonra gel anlaşalım dıyosun ..  yav abi akıl var mantık var. Ben gine diyorum abi sana zararın varsa ben parasını veryım ..

Herşey ortada sırf bana camur atmak için yaptın . Balıkların içinde erkek var dedin. balıklar buyuk dedin . dedinde dedin abi herşeyi dedin.  niye batmıştın içene cıkmak için butun pisliği yaptın . Abi sen bi eğitimcisin insanlar şerefleri ve haysiyetleri için yaşarlar.

Bu arada zafer abi şunu soyleyim herkezin canı yandı bu kişiden ve yakmayada devam ediyor.Ben hayatım boyunca hiç kimseye yapmadıgı bir şey için suc atmam ... sorular var elinde bi araştırma yap bakalım abi tarafsız sonucuda buraya yaz abi senden tek istediğim bu.. Şikayat var konusu neden acılıyor ak ve karayı beli etmek için oyuzden.  yazdık bilsin ve insanlar artık kandırılmasın diye yoksa benim dilim yanmış bu insanla alış veriş yapmam bidaha olur biter ama abi bak bu insanla daha alış veriş yapanlar var onların canı yanmasın ....

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.