ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
e.agar
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Ağustos 2011 04:51
Son Ziyaret:
05 Ağustos 2014 12:07
Toplam Mesaj:
20 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre AĞAR
Doğum Tarihi:
14 Ocak 1986
Yaş:
38
İl:
Kocaeli
Meslek:
Bilgisayar Tek.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Emre AĞAR

SON 10 MESAJI

Bitkili akvaryumum yeni resim eklendi
[QUOTE=arjin41][QUOTE=e.agar]çok başarılı ilerliyorsun umarım istikrarın her zaman böyle sürer :) öğren bütün ayrıntıları daha bir tane daha kuracağız unutma maşallah şimdiden gökhanım hadı hayırlısı :=) [/QUOTE]

Teşekkür ederim kanka.Yavaş yavaş öğreniyoruz işte sende daha bilgili hatasız yaparız artık :)
[/QUOTE]

Hadi hayırlısı bakalım olacak olacak ben çok inanıyorum :)
e.agar2013-12-21 23:06:16
Bitkili akvaryumum yeni resim eklendi
çok başarılı ilerliyorsun umarım istikrarın her zaman böyle sürer :) öğren bütün ayrıntıları daha bir tane daha kuracağız unutma maşallah şimdiden gökhanım hadı hayırlısı :=) 
Karides ve bitkilerim ölüyor...
Aldığınız bitkileri yıkamadan mı ilave ettiniz belki onların köklerindeki üzerlerindeki gübve vs. den sorun çıkmış olabilir.
Karides ve bitkilerim ölüyor...
Öncelikle çok geçmiş olsun ali bey ama açıkçası bende üzüldüm. karideslerden bahsedeyim önce bildiğim kadarıyla Co2 ve gübre ye çok karşılar belki yapmış olduğunuz bu hareket ölmelerine sebep olmuş olabilir karides besleyecekseniz de akvaryumunuz da kaya, taş vs. olmamasından yanadır. Suyu sertleştirdikleri için karidesler yumuşak suyu severler. ama bitkiler hakkında herhangi birşey diyemeyeceğim. Tekrar tekrar geçmiş olsun . Sabır herşeyin ilacıdır. Yılmamanızı öneririm ve buradaki bu işi profesyonelce yapan arkadaşlar size daha iyi yardımcı olarak yönlendirme yapacaktır bundan emin olunuz.
bitkili akvaryum
Alternatif bir kaç adet link veriyorum hobici kardeşlerimizden yardımlar alabilirsin. Forumda arama butonunu kullanarak daha alternatif ilanlar bulabilirsiniz. Bu arada 100 tl ilk giriş için güzel rakam kumda içinde ayırdığınız bütçe mi ?






En son vermiş olduğum linkte 20 kilosunu 20 tl ye veriyor arkadaş şimdiden hayırlı alışverişler.
e.agar2011-12-16 21:49:49
İlk Bitkili Akvaryumum
Başarılı bir çalışma olmuş kendi fikrimce bende şuan bitkili karides tankı oluşturma aşamasındayım :) Başarılarınızın devamını dilerim.
Kriza Gold Tankım
Maşallah çok güzel balıklar ve sade hoş bir tasarım. İnşallah hızla daha iyilerini yaşarsınız. :) Bülent beyin dediği gibi yavrularını da izlemek gerçekten harika bir tat.
bitkili akvaryum
Hagen kumdan şaşma derim ama kocaeli'de fiyat 3 tl forumda bir arattır toplu olarak uygun fiyata satan arkadaşlar var diye hatırlıyorum. e.agar2011-12-16 19:04:52
Küçücük akvaryumuma dekor ve canlı önerileriniz
Evet öyle yapacağım arkadaşlar ve ciddi anlamda fikirlerinizle ilerlemek istiyorum ve bu gün çılgınlık yaptım ve Wave Box 30 Cubo river marka akvaryum aldım kendıme ama buda duracak :) çıldırdım çok heves sardım mert beyin desteğiyle çok sağlam ilerlemekteyim :) tekrar teşekkür etmeyi bir borç bilirim :) yeni akvaryumumum resimlerini çok yakında paylaşacağım.
Küçücük akvaryumuma dekor ve canlı önerileriniz
Çok haklısın bundan bulamadım kocaelinde bir türlü istediğimde bu kaancığım bunu temin edebileceğim güvenilir bir adres varmı bu siteden alabilirmiyim ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.