ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
erdi_89
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Aralık 2011 23:13
Son Ziyaret:
06 Mart 2014 09:31
Toplam Mesaj:
22 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Erdi Güner
Doğum Tarihi:
23 Nisan 1989
Yaş:
35
İl:
Istanbul
Meslek:
Tekstil + yükseklisans
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Erdi Güner

SON 10 MESAJI

SARI PRENSES , YUNUS , İCEMAN BESLENME
[QUOTE=XXLODOSXX] Kardeşim şimdi iceman ve sarı prenses beslediğini varsayarak ben.
Tetra discus(protein agırlıklı)
Tropical spiriluna süper forte(bitkisel agırlıklı)
2 gün tetra discus 1 gün tropical yemi vererek uygulayabilirsin. Eğer istanbul avrupa yakası tarafında isen yemleri sana akvaryumculardan daha ucuz fiyatlara temin edebilirim. Hem seni misafir ederim tanısmısda oluruz.
Özellikle tropicalin yemini gramaj olarak biraz zor bulabilirsin piyasada cok pahalıya satılan bir yemdir birazda fiyatında şişirtme yapıyorlar aslında tetra discusdan bile ucuz bir yemdir.
[/QUOTE]
BAna uyar ist. avrupa yakasındayım.Sizin yer neresi ? Yemleri nasıl temin ediyorsunuz ? Bahsettiğiniz tropical yem % 45 ham protein.E tetra discusta o oranda proteine sahip.Nasıl bir bitkisel yem bu anlamadım.

Benim kullandığım tetra discus un içinde kırmızı ve yeşil renkte yemler var.Bu yeşil renkle bitkisel mi ? Kafam karıştı aydınlatırsanız sevinirim.
SARI PRENSES , YUNUS , İCEMAN BESLENME
[QUOTE=Kesh5534] [QUOTE=Kesh5534]Protein içerikli yemler:
Nls thera,nls chiclid,jbl novo tabs,jbl novo bits,sera granumeat
Bitkisel içerikli yemler:
Sera flora,tropical sprilluna süper forte pul,tetra provegetable,sera granugreen.
Sabah protein akşam ise bitkisel agırlıklı beslenmeliler.
[/QUOTE]
Buyrun yardımcı oldugum mesaj burada.
[/QUOTE]
Kusura bakmayın gözümden kaçmış.

BEndeki yem tetra discus.İçinde granül yem kırımız ve yeşil renkte.BU yem şmdi protein ağırlıklı mı yoksa bitkisel mi ? BU yemi kullanmamı tavsiye edermisiniz ?


Yukarıda bir sürü yem saymışsınız.Hepsini alamam.Bana protein ve bitkisel yem olarak aralarından eleme yaparak hangisini almam gerektiğini yazar mısınız ? Yanı bana protein ağırlıklı şu yemi , ya da şu şu yemi al , bitkisel olarak şu yemi al , ya da şu şu yemi al diyerek beslenme programı oluşturur musunuz ? SAbah şu şu yemi , akşam şu şu yemi.2.3.4.5.6. gün şu yemleri şu şekilde kullanın gib.

teşekkürler

 
SARI PRENSES , YUNUS , İCEMAN BESLENME
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
Sarı Prenses ve Yem Tercihi
Demek ki yanlış bilgilendirilmişim.Daha fazla uzatmadan bana son kez hangi yemleri önerirsiniz ? ve beslenme programı çıkarırsanız çok sevinirim.Mesela pazartesi sabah şu yem akşam şu yem.salı şu yem akşam şu yem , çarşamba şu yem perşembe şu yem gibi.Lütfen arkadaşlar yardım edin bu konuda bana.Balıklarım hem sağlıklı beslensin , hem sağlıklı olsun , hem üremede sıkıntı çekmesin(yem konusunda) hemde renklerini çok iyi göstersin.


Maddi imkanım iyi çok şükür , hamdolsun.PAra soun değil.

Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.Doğru tavsiyelerle tabiki
SARI PRENSES , YUNUS , İCEMAN BESLENME

Bende bu kaliteli yem tavsiyelerini öğrenmek istiyorum.Elimde tetra discus yemi var kırmızı ve yeşil renkte onu kullanıyorum.Bu yem nasıldır ? Hangi tür yemleri alarak nasıl bir beslenme programı uygulamalıyım ? Ben bunları sormuştum.Kaliteli yem kullanmam gerektiğini biliyorum.



Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.Yardılarınızı bekliyorum

SARI PRENSES , YUNUS , İCEMAN BESLENME
Merhaba arkadaşlar.1 e 4 dişi sp , 1 e 3 dişi iceman , 1 e 2 dişi yunus var.100*40*50 akvaryum boyutlarım.Balıklarım yetişkin boyutlarda değil o yüzden yunusları büyütene kadar besleyeceğim.Yunusların uzunluğu orta parmağımdan biraz daha uzun.Aynı şekilde sarı prensesleriminde.İceman ların boyu 1 tanesi serçe parmağımdan biraz daha büyük , diğer 2 si hemen hemen yüzük parmağım kadar.

Balıklar geleli 1- 1.5 ay oldu.İlk geldiğindew cichlid collor pellet kullandım ve 1 haftadır da tetra discus granul yem kullanıyorum açık.Tetra discus kovasından koymuş.Kırmızı ve yeşil renkli.

Sizce bu yem iyi mi balıklarım için ? Sabah 2 tutam , akşam 2 tutam atıyorum parmağımla.Nls yem dedikleri New life spectrum formula almayı düşünüyorum.Uyar mı ?

Mevcut yem ile birlikte hangi yem almamı tavsiye edersiniz ? Ve nasıl kullanmalıyım ?

Hem renkleri canlı olsun , hem sağlıklı büyüsünler hem de yavru alımı için yardımcı olsun.

teşekkürler şimdidden. erdi_892012-02-09 23:05:35
BALIKLARIMI DİŞİ Mİ ERKEK Mİ ?
[QUOTE=Pentagram]Erdi Bey sondan üçüncü resimdeki iceman hariç tüm balıklar erkek.Bu arada balık cinsiyeti konusunda hakim olmadığınızdan dolayı bence yanınıza bilirkişi olarak birini götürün.Neden derseniz siz muhtemelende bu balıkları petshopdan almışssınız ve her iddiasınada girerim ki adama örnek veriyorum 3 dişi bir erkek şeklinde ver dediniz adamda tamam der ve yine erkeklerden verir.Sebebi zaten akvaryumcularda dişi ciklet bulmak çok zordur.Onlarda bizlerin bilgisizliğinden yararlanarak kendi kafalarına göre davranıyorlar.O yüzden yanınıza bu işten anlayan birini alıp gidin lütfen.(Yazdıklarımı sizi küçük görmek gibi görmeyin başlarda herkes böyledir.Kazıklana kazıklana öğreniyoruz işte.)[/QUOTE]

İnsan sarrafımı desem , tecrübemi desem bilemedim  Her kelimesi doğru yazdıklarınızın.1 erkek 3 dişi sp , 1 erkek 2 dişi yunus , 1 erkek 2 dişi iceman istedim bana hepsi erkek sp , 1 dişi 2 erkek iceman , 2 erkek 1 dişi yunus vermiş BU kadar da kandırılmaz insanlar ayıptır günahtır.Yok de , sonra gelecek de bekleyip alayım zaten akvaryumum dahil herşeyi senden almışsım.500 tl para bayılmışım neyin aç gözlülüğü bu hala anlamadım.İnsan oğlu doyumsuzmuş bunu bir kez daha anladım.

Allahtan sizler gibi bilgili ve yardımcı abilerimiz , kardeşlerimiz var ki birşeyler öğrenip , doğruları görüyoruz.Şimdi ilk işim erkekleri götürüp 1 e 3 dişi olacak şekilde takasa gireceğim.Çok sağolun yardımınız için.Çok teşekkür ederim.
BALIKLARIMI DİŞİ Mİ ERKEK Mİ ?
[QUOTE=malawi_cheart]Evet ortadaki aysmen dişi diğer aysmenler,sarı prensesler ve yunuslar erkek.Kesin.Saygılar...[/QUOTE]
teşekkür ederim.yarın ilk işim balıkları dişileriyle değiştirmek olacak.saygılar
BALIKLARIMI DİŞİ Mİ ERKEK Mİ ?
İcemanlardan ortada ki dişi diğer 2 iceman erkek kesin mi ? Yunusların ikiside erkek kesin mi ? Sp ikiside erkek kesin mi ?

arkadaşlar çok uzattım biliyorum ama kesin ise götürüp dişileriyle değiştireceğim balıkları.Yardımcı olursanız çok sevinirim.


Arkadaşlar güncel.YArın balıkları götüreceğim son kez sizden yardım rica ediyorum.


[QUOTE=erdi_89]İcemanlardan ortada ki dişi diğer 2 iceman erkek kesin mi ? Yunusların ikiside erkek kesin mi ? Sp ikiside erkek kesin mi ?

arkadaşlar çok uzattım biliyorum ama kesin ise götürüp dişileriyle değiştireceğim balıkları.Yardımcı olursanız çok sevinirim.


Arkadaşlar güncel.YArın balıkları götüreceğim son kez sizden yardım rica ediyorum.
[/QUOTE]


Arkadaşlar güncel.YArın balıkları götüreceğim son kez sizden yardım rica ediyorum.
BALIKLARIMI DİŞİ Mİ ERKEK Mİ ?
Sivri derken kılıç gibi sivri mi olmalı ? eğer kılıç gibi sivri değilse kesin dişimidir? peki yadiğerlerinin cinsiyeti neler acaba ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.