ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Metamorphosis.
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Ocak 2012 16:00
Son Ziyaret:
23 Haziran 2012 13:52
Toplam Mesaj:
57 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Özcan Avcı
Doğum Tarihi:
15 Şubat 1992
Yaş:
32
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Özcan
100*40*40
160 litre Akvaryum :)
12 Adet Yavru Tropheus Duboisi

SON 10 MESAJI

Dubai si Erkek çok Agrasif
Sağlıklı Yavrular Dilerim Cvp larınız için çok tşkr ederim :)
Dubai si Erkek çok Agrasif
Ayırayım mı sizce 20 lt akvaryuma stresten bloat olur diye korkuyorum o yüzden sorayım dedim yeniyim daha bu konulara :)
Dubai si Erkek çok Agrasif
Merhaba ;
Arkadaşlar erkek aldıgım günden beri çok agrasif başlarda yem yemiyordu sürekli kumu kazıp dişileri kovalayıp titriyordu 2 3 kere çiftleşir gibi yaptılar ama hiç bisey yok :) hala aynı şekilde agrasif yem yemeye başladı ama dişileri hala raat bırakmıyor dişiler erkeğin baskısından kayaların arkasında be filtrenin orda doğdu düzgün yem yemeye çıkamıyorlar erkeğin baskısından daha önceden sarı prenses beslerde 60 cm 20 lt lik bir akvaryumum vardı forumda bağzı arastırmalar yaptım agrasif olan tropheus u ayırmak doğru bir haraket olacak yazıyordu sizce erkeği o yavru akvaryumuna 2 3 gün alayım mı ? stresten bloat olacak die de korkuyorum önerilerinizi bekliyorum sayılarla.
Tropheus Yem yememe
Eminim kendimde anus vent kontrolunu yaptım. erkek 2 dişiyede saldırıyor sadece birine değil 3 gün oldu yem yemiyolar ve erkek aşırı bi şekilde saldırıo erkek kumu kazıyo çiftleşmek için titriyo sürekli dişileri sırayla o bölgeye çekiyor ama dişiler kaçıyo
Tropheus Yem yememe
Erkek asırı bir şekilde saldırıyor ısırıyo sanırım sizce erkek i biraz tül yavruluga ayırayım mı ?
Tropheus Yem yememe
Merhaba;

Bir Tanıdıktan 1 erkek 2 dişi Tropheus Duboisi aldım balıklar damızlıktır hada dişi ve erkek ekliycem ama balıklar 3 gündür yem yemiyorlar daha önceden hiç tropheus beslemedim dişiler erkek in baskısındna akvaryumun en üstünde duruyor bugun dişinin bir tanesi biraz yem yedi ama erkek ve diyer dişi ilgilenmiyor bile sizce sorun nedir ? alışma süreci mi ? hastalık mı ? Simdiden tşkr ederim.
JEBO - LİFE TECH 839
jebo 839 95 tl.
Stres korku
Öncelikle Tşkr Ederim yeni oldum için ilaç vitamin isimlerini bilmiyorum balıkcının tavsiyesi üresine tansion gon die bir ilaç kullandım bitti biteli bayağı oluyo aklına geldikce 2 damla su değişiminden sonra 10 damla demişti yaptım ama pek bi faydasını göremedim su değerlerindne fln anlamıyorum ilaç tavsiyeniz olursa sevinirim :)
Stres korku
Fotoğraf:Yok

Canlıdaki Belirtiler:Stres Korku

Akvaryum Kapasitesi (litre):160

Akvaryumdaki Diğer Canlılar:vatoz

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):

Filitrasyon:life tech 829 -1500 tl 

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:kullanmıyorum sadece kaya tuzu

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :her hafta 3/1 su değişimi 2 haftada bir dip çekimi.

Merhaba Arkadaşlar Hobiye Ocak Ayın Da başladım 11 tane sarı prenses im 4 tane ice man ım var basta gayet hallerinden mumnunlardı son 15 gündür sürekli ürkek davranıyoralar akvaryuma mudahale etmiyorum. basta yüzüyorlardı simdi ise sabit duruyorlar akvaryumum odamın kapısının yanında oldugu için önünden gecerken sürekli kaçıyorlar uzaktan izlediğim zaman tekrar ortaya cıkıyorlar yaptıgım araştırmaları izleyerek arada 1 gün aç bırakıyorum yem atcam zaman akvaryumun ön camına geliyorlar kaçmıyorlar ama karınları doydukları gibi tekrar kayaların arasına dalıyorlar :) stres gidermek için ilaçlar varmış sanırım kullanan arkadaşlarımız abilerimiz varsa yardımcı olmalarını bekliyorum :) bazı forumlarda okudum akvaryumun ön camına tül perde koy gecer fln die yorumlar okudum simdi onu uyguladım bakalım nasıl olacak ısık karanlık kapadı zaman yakıyorum yatana kadar acık kalıyor gece 1 2 gibi kapatıyorum arada hiç kapatmıyorum. önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum :) simdiden tşkr ederim hayırlı günler

Metamorphosis.2012-04-16 12:09:59
KAYA
Foamboard var  yeni oldum için risk almak istemedim yorumlarınız için tşkler

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.