ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Aqua_Rhyme
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Mart 2012 13:08
Son Ziyaret:
20 Mart 2013 05:45
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Şerif vatansever
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Rilihane ,den kareler.
İnşallah darısı sizin karideslerin başina.
Rilihane ,den kareler.
[QUOTE=T3kniker]Şerif bey tebrik ederim.Yanlız dikkatimi çeken rili karideslerin arasında sakura-kiraz gibi karideslerde var.Bunlar rili ile kırılırlar.Rili'ler sonuçta kirazlardan ıslah edilme.Kiraza dönme özelliği vardır.Bir arada tutarsanız kırılırlar... [/QUOTE]
 
Murat bey teşekkürler.  Evet resim ilk karideslerin karışık toplu hali suan rili ler ayrı akvaryumda 2 adet 50*40*30 akvaryum yaptırıyorum yavru tankı ve malaya ( rainbow karides ) şuan sakura ve rainbowlar 30 litrelik başka bir akvaryumda dediğiniz gibi rili ler kirazlardan ıslah edilme ve kırılmamalılar suan 200-250 yavru var ve devamı geliyor üretim tankları gelene kadar bu şekilde devam edicem ilerleyen dönemlerde sulawesi düşünüyorum.
Rilihane ,den kareler.
[QUOTE=JeyJey]Kardeşim hayırlı olsun yavrular.

Maşallah.
[/QUOTE]

Saolasın kardeşim teşekkürler biraz daha moss , a ihtiyacım var diğer tanklarıda hazırlayacağım ondan sonra farklı bir tür karides daha kısmetse ( sulawesi ) düşünüyorum.

Rilihane ,den kareler.
Merhaba 10 adet rilli ile başladığım üretimde bi hayli yol aldım ve suan ilk yavruları aldım ve kısmetse 2 adet tank daha ekleyerek bunu genişletmek istiyorum. 

Tankın ve karideslerin resimlerini paylaşıyorum her türlü yorum ve eleştiriye açığım yanlış olan yada eksik gördüğünüz kusurlar varsa lütfen paylaşın arkadaşlar.

















Yeni yumurta alan rili karidesim.

Aqua_Rhyme2012-06-06 01:11:31
Ev yapımı karides yeminde sorun nerde?
Merhaba karideslerin kabuk değişimi esnasında Çok efor sarfetiği ve diğer karideslere cazip gelicek bir yem gibi göründüğünü duymuştum savunmasız kaldıkları için heralde değiştirme esnasında diğer karidesler müdahale etmiş olabilirler.
Red Rili Karides Tankım
[QUOTE=M510] [QUOTE=Aqua_Rhyme] Murat bey merhaba rili yavrularınıza ve akvaryumunuza 41 kere maşşallah bende red rili üretiyorum sormak istediğim planarya ve benzeri zararlı canlılarla karşılaştınızmı ? Ve kayıplar oldumu ?

[/QUOTE]

Bahsetiğin canlılarla hiç karşılaşmadım rili akvaryumumda yanlız crs'lerin tankında bir kez gördüğüm bir planarya oldu sonra hiç görmedim her ihtimala karşın (Albendazol) kullandım ya işe yaradı yada açlıktan ölmüştür
[/QUOTE]


Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
Ben yavruları ayrı akvaryumda büyütüyorum siz aynı akvaryumdamı tutuyorsunuz.
Red Rili Karides Tankım
Murat bey merhaba rili yavrularınıza ve akvaryumunuza 41 kere maşşallah bende red rili üretiyorum sormak istediğim planarya ve benzeri zararlı canlılarla karşılaştınızmı ? Ve kayıplar oldumu ?

Aqua_Rhyme2012-05-19 01:20:18
bitkili akvaryum..
Bir mazinin sonu akvaryumdan eser kalmadı şimdi :(
Bu karides türünü bilen varmı ?
[QUOTE=cengiz_ist] bkz,
 
[/QUOTE]

Merhaba verdiğiniz linkteki karides bamboo shrimp bendeki karideslerin sudaki bakteri ve plankton tarzı besinleri  toplayabileceği bir kısmı yok yinede teşekkürler.

Bu arada karidesin ismini ve bilgilerini buldum rainbow shrimp ( Gökkuşağı karides ) olarak biliniyormuş.
Bu karides türünü bilen varmı ?
Merhaba arkadaşlar 60*30*35 bitkili karides tankım var bu tankta 100 e yakın rili yavrusu 25 adet kaplan karides  6 sakura karides ve 3 adet ismini brakın kendisini bile daha önce görmediğim karides var bu 3 adet karidesin ne tür olduğunu bulamadım bilen arkadaşlar var ise yardımcı olabilirmi gözleri turuncu renk ve kafasının üst kısmından başlayarak kuyruğuna kadar turuncu bir çizgi hakim şimdiden teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.